Προς το περιεχόμενο

1000άδες είδη με £ 5 στο play.com

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Στελνει cd/dvd/bluray, οπως παντα. Δεν στελνει ηλεκτρονικα κλπ.

Σημερα μου ηρθε αυτο αλλα με σπασμενη τη μια θηκη.http://www.play.com/...on/Product.html (το χτυπησα πριν μια βδομαδα στα 12.5€)

Η συσκευασια τους ειναι χειροτερη απο του αμαζον και οι τιμες ειναι ακριβως ιδιες συνηθως. (το μονο θετικο οτι δεν κυνηγας το οριο των £25, εχει δωρεαν μεταφορικα για ολα). Το χαρτονακι ειναι σχεδον χαρτι... Και με την γνωστη αγαπη των ΕΛ.ΤΑ. ειναι σχεδον σιγουρο πως ο,τι σπαει θα το παραλαβετε σπασμενο... mad.png

Δημοσ.

Επίσης ένα άλλο κακό με το play είναι πως δεν μπορείς να πληρώσεις σε λίρες για να γλυτώσεις την ισοτιμία που χρησιμοποιούν :-(

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης ένα άλλο κακό με το play είναι πως δεν μπορείς να πληρώσεις σε λίρες για να γλυτώσεις την ισοτιμία που χρησιμοποιούν :-(

Σωστα.

Πριν 1-2 βδομαδες οι 5 λιρες γινοταν 6 ευρω σχετικα καλη ισοτιμια (μικροτερο κλοπη απο οτι ειναι τωρα αλλα και πολυ παλια που το θυμαμαι). Σε μια βραδια, αλλαξαν την ισοτιμια και στρογγυλοποιηθηκαν στα 6.5 ευρω τα ταλιρακια. Παιζει και η λιρα αυτο τον καιρο, τωρα πεφτει παλι, αν πεσει λιγο ακομα θα το ριξουν στο 1.20 παλι.

(Επισης βρισκεις προιον που εχει πχ 1.5 λιρα και σε ευρω το παει 2.90, στην ουσια σου χωνει μεταφορικα με το κολπο του Εθνικου νομισματος και της μη δυνατοτητας επιλογης του)

Δημοσ.

να ρωτησω την μετατροπη λιρας σε ευρω μπορεις να την κανεις και απο την καρτα σου ετσι; Δεν επηρεαζει αυτο τα δωρεαν μεταφορικα;

edit: τωρα ειδα οτι κανει τη μετατροπη αναγκαστικα το μαγαζι

Δημοσ.

χα με προλαβατε, το ειδα πριν και λεω κατσε να το ποσταρω...:-)

τσιμπισα 3 παιχνιδακια για wii και 2 t-shirt

(εννοειται σε χωριστες παραγγελιες κατω απο 30)

ειδα εχει κατι box sets 3,4 ή 5 σιντις αλλα φοβαμαι μην ερθουν θρυψαλα.. ;-)

Δημοσ.

Το play στελνει παιχνιδια και πανω απο 30 λιρες, οπως και ταινιες και Cd κτλ..

Αυτο που δεν στελνει καθολου ειναι κονσολες, Mp3 και αλλα τετοια ηλεκτρονικα!

Δημοσ.

This item can only be delivered to a UK address.(το εμφανιζει στο checkout σε αρκετα)

καλα εχει και τετοια?σε ευρω ειναι η τιμη..

edit:μου την εδωσε που κατσα και συμπληρωνα στοιχεια για να παρω μια μλκ και στο τελος χ.

Δημοσ.

Εχω παραλαβει πανω απο 15 διαφορετικες παραγγελιες cd-dvd απο το σαιτ και δεν ηρθε ποτε κατι σπασμενο/χαλασμενο. Δεν προσθετω τις απειρες παραγγελιες του κολλητου, που δεν μου εχει παραπονεθει ποτε. Θεωρω οτι ηταν μια ατυχη συγκυρια με την ευγενικη χορηγια των ΕΛΤΑ.

Παντως, ισοτιμια-ξεισοτιμια, υπαρχουν οι περιπτωσεις που ψαχνεις κατι "φθηνα" και κατι "φθηνοτερα απο...". Το play μπορει να κλεβει στις ισοτιμιες, αλλα οταν γυρισεις στο σηματακι του ευρω (για να δεις ποσο κοστιζει ενα προϊον) ξερεις τι πληρωνεις. Αν το θεωρεις φθηνο, το αγοραζεις κι ερχεται σπιτι. Αν το βρισκεις φθηνοτερα αλλου, πας αλλου (online ή φυσικο καταστημα, δεν κανω διαχωρισμους). Εγω απλα ξερω οτι το play ηταν εκεινο που με βοηθησε να ξεχασω που βρισκεται το Metropolis και το Rock City (παρεπιπτοντως, εμαθα οτι εκλεισε, διολου παραλογο αν σκεφτει κανεις ολα οσα αναφερω παραπανω).

Το μονο προβλημα του play ειναι η ελλειψη ποικιλιας, τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα. Αγοραζω πια μονο προσφορες με 3-4-5, αντε 6 ευρω, αν και στο ειδος που παρακολουθω "τσιμπαει" τις τιμες του. Αλλο θεμα συζητησης τα αιτια, δεν ειναι της ωρας. Αντε, καλα ψωνια.

Ουτως ή άλλως το δειχνει εξαντλημενο.

This item can only be delivered to a UK address.(το εμφανιζει στο checkout σε αρκετα)

καλα εχει και τετοια?σε ευρω ειναι η τιμη..

edit:μου την εδωσε που κατσα και συμπληρωνα στοιχεια για να παρω μια μλκ και στο τελος χ.

Μα ειναι τοσο ευκολο να μαθεις αν παραλαμβανεις ενα αντικειμενο: http://www.play.com/Help.html?page=del#jump-ouk

DVD, music, games, books, and clothing are eligible. Unfortunately, we cannot delivery electronics, personal computers, gadgets, or mobile outside of the UK.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...