Προς το περιεχόμενο

Καλο κινητο γυρο στα....

kotsagal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα κινητο ... και θελω να μαζεψω αποψεις. στο μυαλο μου ειχα το Samsung Galaxy Ace Black ( http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Ace-Black-GT-S5830OKAEUR.htm ) πειτε οτι νμζετε.

το κινητο να κειμενεται γυρο στα 300-350 ευρο το πολυ

ευχαριστω για τισ αποψεις σας ( προκαταβολικα )

(παντως) το θελω και για ιντερνετ..

Δημοσ.

htc desire δαγκωτο δεν εχεισ κατι να σκεφτεις δες κ σε αγγελιες μεταχειρισμνεο με εγγυηση βρησκεις για πλκα 300e

htc κορυφαια ετερια ,πολυ καλο service στην ελλαδα.πολυ καλα κινητα σε προσιτες τιμες .αφου παρεις το κινητο δεν σε ξεχναει συνεχηζει να σου παρεχει αναβαθμησεις ...

Δημοσ.

εφοσον δεν μπορεις να παρεις iphone-galaxy s, παρε το desire οπως λενε τα παιδια.

γενικα, μην παρεις android αν δεν εχει 1 ghz επεξεργαστη και μπολικη ram,και τουμπανο αναλυση οθονης, αλλιως θα το μετανιωσεις...

Δημοσ.

Πάρε το Htc desire είναι πολυ Καλο ψάξει στο σκρουτζ να το βρεις

Sent from my iPhone using Insomnia

htc desire δαγκωτο δεν εχεισ κατι να σκεφτεις δες κ σε αγγελιες μεταχειρισμνεο με εγγυηση βρησκεις για πλκα 300e

htc κορυφαια ετερια ,πολυ καλο service στην ελλαδα.πολυ καλα κινητα σε προσιτες τιμες .αφου παρεις το κινητο δεν σε ξεχναει συνεχηζει να σου παρεχει αναβαθμησεις ...

Χωρις δευτερη κουβεντα !!!

Αν το αποφασισεις προσοχη το κουτι να γραφει ελληνικα.

Δημοσ.

Επίσης να συμπληρώσω στο σχόλιο του Γιάννη ότι εκτός από το να γράφει Ελληνικά το κουτί που σημαίνει ότι θα έχεις την εγγυηση της Ace Hellas, κυκλοφορεί με 2 εκδόσεις οθονών.Την amoled και την slcd.H πρωτη έχει πιο ζωντανά χρώματα και πολύ καλυτερο μαύρο και η δεύτερη η νεότερη ,είναι πιο ευδιάκριτη κάτω από τον ήλιο και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία

Δημοσ.

Επίσης να συμπληρώσω στο σχόλιο του Γιάννη ότι εκτός από το να γράφει Ελληνικά το κουτί που σημαίνει ότι θα έχεις την εγγυηση της Ace Hellas, κυκλοφορεί με 2 εκδόσεις οθονών.Την amoled και την slcd.H πρωτη έχει πιο ζωντανά χρώματα και πολύ καλυτερο μαύρο και η δεύτερη η νεότερη ,είναι πιο ευδιάκριτη κάτω από τον ήλιο και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία

Καινουργιο μαλλον απιθανο να βρει με amoled αλλα επειδη το ειχα και με τις δυο οθονες εγω δεν βλεπω διαφορα.Εχει φιλος και με τις δυο και τα βαλαμε διπλα διπλα αλλα τιποτα του σημαντικο.

Δημοσ.

Σε μερικά site to skroutz το διαφημίζουν με amoled.Διαφορές τώρα στην απεικονιση όυτε εγώ θυμάμαι να έχει από ότι σύγκριση μπορώ να κάνω από μνήμης αυτό της γυναίκας μου από αυτό που είχα πάρει από εσένα.Διαφορά στην κατανάλωση από μετρήσεις στο νετ που έχω δει υπάρχει και είναι υπαρκτή.

Ενα βιντεάκι για την απεικόνιση

http://www.youtube.com/watch?v=LqkMxWEAG_E

(πάντως το μετάνοιωσα που το έδωσα Γιάννη γιαυτό το ξαναπήρα :rolleyes:

Δημοσ.

(πάντως το μετάνοιωσα που το έδωσα Γιάννη γιαυτό το ξαναπήρα :rolleyes:

Μια απο τα ιδια ...Αυτο εχω κι εγω τωρα !!! Τυχαιο ? Δεν νομιζω.Ειναι το πιο καλο κινητο που ειχα ποτε.Καλυτερο και απο το HD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...