nikomas50 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις αποσυμπιέσει ποτέ αρχείο .docx με το winzip ή το 7zip να δεις πόσα επί πλέον πράγματα περιλαμβάνει σε σύγκριση με ένα αρχείο .doc? Αποθήκευσέ το σε μορφή .doc και δες πόσα ΚΒ μένει.
karmen1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Τεσπα τότε η λύση αν θες να στείλεις σε τέτοια sites είναι να διαλέξεις μια πιο απλή φόρμα χωρίς σχέδια κλπ ή να στείλεις ένα απλό κείμενο. Με φρου φρου και αρώματα δεν γίνεται να μείνεις στα 200ΚΒ. Επίσης το ότι αυξάνεις τους χαρακτήρες στη φόρμα αυτή και μειώνεται το μέγεθος είναι ένα θέμα. Τελικά δε με βλέπω να κάνω τη δουλειά μου παππού
paoad Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το αποθήκευσα ως .doc και ο όγκος μειώθηκε στα 2.385Kb. Έπειτα το συμπίεσα με winrar και το τελικό αποτέλεσμα είναι στα 572kb. Που και πάλι πολλά είναι.. Δυστυχώς, πλέον είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των cv που δέχονται καθημερινά οι εταιρίες που αν δεν βάλεις τα φρου φρου κ αρώματα μάλλον δεν θα σε προσέξει κανένας. Μάλλον θα το κρατήσω σε μορφή Pdf και θα το στέλνω από τον προσωπικό μου λογαριασμό e-mail και όχι απο μεσολαβητές τύπου kariera Κλπ. Ευχαριστώ Υ.Γ Ολοκλωρώθηκε η σάρωση. Ο υπολογιστής είναι καθαρός.
nikomas50 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Με copy/paste των διαμορφωμένων περιεχομένων του αρχείου σε νέο αρχείο και αποθήκευση στη συνέχεια σε μορφή .doc μήπως γίνεται κάτι;
At0m0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Για το μέγεθος του docx ευθύνονται - εκτός από την εικόνα - όλα αυτά τα "πλαίσια" και οι οδηγίες που περιέχουν. Από τα λίγα που δοκίμασα κάτω απο 1,2ΜΒ δεν κατεβαίνει με τίποτα, χωρίς να πληκτρολογήσω τίποτα. Η μόνη λύση, πιστέυω, για το μέγεθος είναι να ανοίξεις ένα νέο "Κενό Έγγραφο" και να το μορφοποιήσεις όπως είναι το πρότυπο και να το σώσεις. Το πρότυπο αυτό πέρα από τις οδηγίες δεν είναι και τίποτα φοβερό να το φτιάξεις. Καλή τύχη.
paoad Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 μάλλον θα ακολουθήσω αυτό που προτείνει το at0m0. Το word2010 θα με οδηγήσει στην παράνοια. Ανοίγω το αρχικό αρχείο μεγέθους 3638kb. Δεν πειράζω απολύτως τίποτα και του κάνω αποθήκευση ως με διαφορετικό όνομα. Το μέγεθος το νέου αρχείο (με τον διαφορετικό τίτλο) είναι 3566kb. Κάνω το σταυρό μου, αύριο θα πάω το laptop να μου το ξεματιάσουν )
paoad Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εκανα αυτό που μου πρότεινε το at0m0. Το αποτέλεσμα βγήκε άψογο και το μέγεθος μόλις 22kb. Όλα καλά λοιπόν... Ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.