Προς το περιεχόμενο

προβλημα με word 2010

paoad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Κατέβασα ένα έτοιμο πρότυπο απο το office για να φτιάξω το βιογραφικό μου. Το παραμετροποιήσα όπως ήθελα και όλα καλά ως εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι το τελικό αρχείο βγήκε πάρα πολύ μεγάλο 3ΜΒ και το βιογραφικό είναι μόλις μια σελίδα. Δεν μπορώ να εξηγήσω που οφείλεται αυτό..

υ.γ- δεν υπάρχουν φωτο στο αρχείο παρά μόνο ένα απλό σχέδιο...

Δημοσ.

Το απλό σχέδιο που λες τι είναι;

Αν ανοίξεις και πάλι τη φόρμα και βάζοντας απλά κάποιους χαρακτήρες μέσα, κάνεις αποθήκευση πόσο είναι;

Δημοσ.

Λοιπόν, άνοιξα το αρχείο τύπου docx- και πρόσθεσα 2 λεξούλες. Αντί να αυξηθεί ο όγκος του αρχείου (3638kb) μειώθηκε στα 3566kb!!! τρελά πράγματα

Δημοσ.

Το σχέδιο ξαναρωτάω τι είναι;

Μήπως έχεις κανένα ιό και σου κάνει τρέλες; Μόνο στο word το παρατηρείς;

Δημοσ.

Σου στέλνω το link για να δεις ακριβώς το πρότυπο (και το σχέδιο) που χρησιμοποιώ...

http://office.microsoft.com/el-gr/templates/CT010144894.aspx#ai:TC101840843|

Το αστείο είναι ότι όταν κάνω convert to pdf το μέγεθος του pdf είναι 384kb!!!

Δε νομίζω ότι είναι κάποιος ιος. Ο υπολογιστής είναι 20 ημερών, οπότε είμαι πάρα πολύ προσεκτικός στο τι κατεβάζω και που μπαίνω και τρέχω το mcafee.

Δημοσ.

Λοιπόν το δοκίμασα.

Αν προσθέσω χαρακτήρες φυσικά και αυξάνεται το μέγεθος

Οπότε κάνε ένα scan με Malwarebytes μήπως και είναι κανένα περίεργο ζουζούνι και αν βγεις καθαρός βλέπουμε.

Θα το κατεβάσεις θα το τρέξεις και αφού του κάνεις update δώσε πλήρες σκανάρισμα. Περίπου 1 ωρίτσα θέλει να σκανάρει.

Δε νομίζω ότι είναι κάποιος ιος. Ο υπολογιστής είναι 20 ημερών, οπότε είμαι πάρα πολύ προσεκτικός στο τι κατεβάζω και που μπαίνω και τρέχω το mcafee.

Εδώ με ψιλοκόλλησες αλλά δεν έχεις και κάτι να χάσεις.

Δημοσ.

Εχμ, αυτό το πρότυπο που κατέβασες έχει --> Μέγεθος αρχείου:7,192 KB = ~7ΜΒ

Πλάκα μας κάνεις ε; :)

Το πρότυπο είναι 7MB αλλά σε αποθήκευση βιογραφικού σε μορφή .docx είναι πολύ λιγότερο. Για τσεκ ;)

Δημοσ.

Το πρωτότυπο είναι 7.192ΚΒ Προφανώς η εικόνα στο πάνω μέρος πιάνει πολύ χώρο και αφαιρώντας την έχεις ήδη καταφέρει να μειώσεις το αρχείο στα 3566kb ή όχι;

Το πρότυπο είναι 7MB αλλά σε αποθήκευση βιογραφικού σε μορφή .docx είναι πολύ λιγότερο. Για τσεκ ;)

Εγγονή με πρόλαβες!

Δημοσ.

Εγγονή με πρόλαβες!

Παππού αντικατέστησέ με μην αφήσω το παλικάρι στα μισά καθώς έπεσε δουλειά :)

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα ακόμα κι αν αφαιρεθεί η εικόνα. Το θέμα είναι ότι με ή χωρίς την εικόνα το αρχείο είναι πάρα πολύ μεγάλο δεδομένου ότι είναι μόνο μια σελίδα. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να στείλω βιογραφικό 2mb.

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα ακόμα κι αν αφαιρεθεί η εικόνα. Το θέμα είναι ότι με ή χωρίς την εικόνα το αρχείο είναι πάρα πολύ μεγάλο δεδομένου ότι είναι μόνο μια σελίδα. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να στείλω βιογραφικό 2mb.

Γιατί; :whistle:

Δημοσ.

Κατ'αρχάς kariera και skywalker δεν δέχονται αρχεία μεγαλύτερα των 200kb +ούτε αρχεία με κωδικοποίηση pdf. Δεύτερον, το να στείλεις ένα αρχείο 2mb με mail δεν είναι καθόλου πρακτικό (upload, download Κλπ χρειάζεται πολύ χρόνο). Επίσης, μου φαίνεται αδιανόητο το προηγούμενο μου βιογραφικό να είναι 56kb και το νυν 3mb

Τέλος πάντων, όπως και να έχει ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις συμβουλές. Αυτή τη στιγμή κάνω scan με malwarebytes και θα σας κάνω update όταν τελειώσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...