Προς το περιεχόμενο

Metin 2

HeMi^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάποιος όνομα σε ένα χαρακτήρα που δημιούργησε στο metin2.

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά κατά τη γνώμη μου ωραίο παιχνίδι είναι...προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά με άλλα παρόμοια...Όσον αφορά το όνομα ξέρει κανείς κάτι??

Δημοσ.
Γιατί ρε παιδιά κατά τη γνώμη μου ωραίο παιχνίδι είναι...προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά με άλλα παρόμοια...Όσον αφορά το όνομα ξέρει κανείς κάτι??

κατά 99% δεν γίνετε, το έπαιζα παλιά αλλα το βαρέθηκα ,υπάρχουν πολύ καλύτερα game όπως p.x το cabal;)

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γίνεται αλλαγή ονόματος χαρακτήρα.

Συμβουλή: Το παιχνίδι είναι από τα χειρότερα f2p mmorpg που έχω παίξει. Καλύτερα να φας τον χρόνο σε άλλα παρόμοια, αλλά καλύτερα. aka Cabal, RoM, Rappelz, Archlord, Requiem, Sword Of The New World (Granado Espada αλλιώς).

Δημοσ.

το metin2 είναι απλά πάτο , το cabal είναι κορυφή δες αυτό το vid

να πάρεις μια ιδέα για το cabal και καλύτερα σταματα αυτό το αίσχος:mad: που λέγεται metin2

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα μπαινω στο metin 2 βαζω το ονομα μου και τον κωδικο μου αλλα μου λεει σφαλμα κατα την συνδεση.Το σερβερ που μπαινω ειναι το myra chanel 1 αλλα και στους αλλους το ιδιο κανει.Τι να κανω;

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτά τα παιχνίδια (cabal,lineage,wow)είναι το ότι έχουν spells και skills τα οποία δεν με βολεύουν..Ενώ με το metin εχέις βασικά 5ή 6 (6 αν είσαι σαμανος) και τα ανεβάζεις...Πού να μπλέξεις τώρα με buffs κλπ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο metin δεν είναι που ο τοξότης βαράει πιο δυνατά όταν ο αντιπαλος βρίσκετε μπροστά στην μύτη του και όταν τον βαράει από μακριά του κλανει τα @@;

Χαχαχα!

Αισχρό game.

android.png

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ένας φίλος μου έχει ένα metin2 private server root, και έχει ένα πρόβλημα.Οι χάρτες, όταν μπουν πολλοί παίκτες, κάνουν restart μόνοι τους.Οι παίκτες μερικές φορές χάνουν ίτεμς, λεφτά ή exp. Γενικά ο server δουλεύει τέλεια και δεν έχει πρόβλημα...

Όποιος ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό παρακαλώ ας με βοηθήσει :rolleyes: :rolleyes:

Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σε ολους παιδια...!!!

Εδω και καιρο ψαχνω εναν λογαριασμο στο metin2.Αναζητω λογαριασμο να ξεπερναει τα 50lvl.Ειχα παλια σε εναν private server αλλα εκλεισε ο private και χαθηκε...Ημουν GM...

Ευχαριστω οποιος ενδιαφερετε να μου δωσει καποιον λογαριασμο σε οποιοδιποτε κοσμο ας μου στειλει pm.

Δημοσ.

ποτε θα κλειδωσετε μαλον διαγραψετε αυτο το τοπικ επιτελους!ξεπηδαει ανα 1 χρονο σαν φαντασμα απο το παρελθον και μου δημιουργει εφιαλτες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...