qsis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν ειναι ενδεικτικοι οι drivers, δεν ειναι για ολες τις καρτες και οχι μονο για καποια συγκεκριμενη. μπορει να ειναι για οποιαδηποτε , ανεξαρτητως ati/nvidia και μπορει να ειναι για οποιοδηποτε μοντελο αυτο που λεω ειναι οτι παιζει να αδικηθει οποιοδηποτε μοντελο ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο αναλογα τη περιπτωση επειδη δε γνωριζω επακριβως τι παιζει, γινονται reviews και καποιους μηνες αφου εχει κυκλοφορησει μια καρτα ή ο,τι στοιχεια υπαρχουν (πχ στο review μιας νεας καρτας οπου βλεπουμε και επιδοσεις παλαιοτερων μοντελων) αναφερονται μονο στις επιδοσεις που ειχε μια καρτα οταν πρωτοπαρουσιαστηκε? γιατι στο unigine που ελεγα πριν αν δεις στο συγκεκριμενο thread o p_under με σαφως πιο δυνατο συστημα απο το δικο μου και με ξεκλειδωτη 6950 2GB εχει χειροτερη επιδοση απο μενα (σε ιδια ακριβως αναλυση) , προφανως λογω παλαιοτερου driver , δεν υπαρχει καποια αλλη λογικη εξηγηση (και φυσικα αν το ετρεχε σημερα ξανα με νεο driver θα μου εριχνε χαλαρα) θα μου πεις ενα benchmark μπορει να μη λεει τιποτα απολυτως , απλα ειναι ενδεικτικο του οτι οι πρωτοι drivers ισως δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για να δειξουν τη δυναμη μιας καρτας , εκει θελω να καταληξω εγω πιο πολυ την επελεξα σαν ευχαριστημενος πελατης της amd και οχι τοσο πολυ κοιταζοντας τις επιδοσεις σε σχεση με τη 560 (το οτι ειναι πιο δυνατη γενικα και στα reviews σιγουρα επαιξε το ρολο του βεβαια)
grimpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν ειναι ενδεικτικοι οι drivers, δεν ειναι για ολες τις καρτες και οχι μονο για καποια συγκεκριμενη. Επισης να πω οτι τα διπλά νουμερα στη καθε καρτα, εκφραζουν τις αναλυσεις 1920 και 2536, με τις οποιες ασχολουμαι εγω. Πιο κατω μπορει η ψαλιδα να ειναι πιο μικρη και γενικα να βγαινουν διαφορετικα συμπερασματα. grimpr, multithreaded catalyst? Yeap, multithreaded catalyst οδηγοί, τουλάχιστον για τους dx11 τίτλους, πιστεύω φέτος με την έλευση του Battlefield 3 και της Frostbite 2.0. α ναί...και του Bulldozer/990FX. http://en.wikipedia.org/wiki/Frostbite_Engine
Voodooman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά έτσι δεν πάνε; 6870<560Ti<6950; Μιλώντας για επιδόσεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τα υπόλοιπα. Εγώ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε 6870 και 560Ti. Η Ti είναι ελαφρά πιο γρήγορη, πιο δροσερή, παρόμοια αθόρυβη, αλλά καίει πολύ περισσότερο ρεύμα. Και έχει και physX. Δύσκολη επιλογή.
qsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 6870 με ποσα ομως, γιατι σε πολλες περιπτωσεις πλησιαζει την τιμη της 6950 Sent from my LG-P500 using Tapatalk
lionheart75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Για μένα οι vfm επιλογές αυτή την περίοδο είναι οι εξής: HD6850 στα ~170€ (όπου η πρόσθεση μιας 2ης σκοτώνει οποιαδήποτε single gpu εύκολα και μόνο με ~340€) και μετά η HD6950 1GB στα ~240€ (Tιμή ανάλογη με αυτή της GTX560Ti). Όπως είναι φυσικό η HD6870 λόγω τιμής (~210€ η φθηνότερη) βγαίνει τελείως εκτός συναγωνισμού και να 'μαστε καλά να την θυμόμαστε!
Neo106 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα αξιζει η μεταβαση απο gtx275 που εχω σε 560/6950?Μου κανει νερα τελευταια με φιλτρα στο on η καρτα...Και αν ποσο περιπου θα δω διαφορα?
injen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα αξιζει η μεταβαση απο gtx275 που εχω σε 560/6950?Μου κανει νερα τελευταια με φιλτρα στο on η καρτα...Και αν ποσο περιπου θα δω διαφορα? Ναι αξιζει και πολυ κιολας,ειχα μια gtx275 και πηρα μια msi 560ti oc,τρελη διαφορα Sent from my iPhone using Insomnia
vasilisga Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα αξιζει η μεταβαση απο gtx275 που εχω σε 560/6950?Μου κανει νερα τελευταια με φιλτρα στο on η καρτα...Και αν ποσο περιπου θα δω διαφορα? ναι αξιζει κατα την γνωμη μου η διαφορα θα ειναι της ταξεως ~30% και μεγαλυτερη αν παρεις και 6950 2gb και την ξεκλειδωσεις σε 6970 εκει να δεις αν αξιζει... :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.