Teisos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Λινκ1 239€, 3 χρόνια εγγύηση, νομίζω αθόρυβο cooler, cuda ( χρήση στα adobe). Λινκ2 238€, 2 χρόνια, μικρό ξενέρωμα. Από αυτές τις δύο, υπάρχει ξεκάθαρα καλύτερη επιλογή; Δε νομίζω, αλλά ανοίγω θέμα σε περίπτωση που αγνοώ κάτι.
vasilisga Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 φιλε teiso πραγματικα δεν ξερω τι ειχα "παρει" και ειπα αυτα που ειπα... :lol: στο μυαλο μου ειχα gtx460 vs 6850 λοιπον για το θεμα σου, σιγουρα θα επελεγα την 6950 γενικα ειναι καλυτερη απο την gtx560 και εχει παρεμφερεις επιδοσεις με αυτες της 6950 2gb αυτο για το ξενερωμα που ειπα προηγουμενως ισχυει, πιστευω θα διορθωθει
pano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Teisos άποψή μου είναι ότι είναι ισοδύναμες κάρτες,από πλευρά απόδοσης, και δεν υπάρχει ξεκάθαρα καλύτερη επιλογή, γιατί προσωπικά ποτέ δεν λαμβάνω υπόψιν διαφορές του 5% περίπου σε απόδοση μεταξύ 2 καρτών (και όχι μόνο).Από κει και πέρα θα ψαχνόμουν να δω για άλλα πράγματα, όπως θόρυβο,εγγύηση,κατανάλωση και σταθερότητα των drivers.
caution Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά αν την δίνει τόσο... http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=2d36d706-54c1-47b5-b902-aca763120a29 Ghzable και κρύα!
Teisos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μίλησα με το κρητικό μαγαζί, και δίνουν λέει ένα χρόνο εγγύηση. :S :thumbsdown:
qsis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε Αρη η custom ψυξη που εχει η συγκεκριμενη 6950 ειναι αρκετα καλη εχει 3 χαλκινα heatpipes (αν ειδα σωστα) και γενικα αρκετα καλη απο αποψη αποδοσης ψυκτρα αν ειναι η ιδια με τη αυτη της 6870 toxic, δες μερικες φωτο απο δω που την εχουν λυσει http://www.hexus.net/content/item.php?item=28760 idle εχω 34-36 βαθμους και στα 5-6 λεπτα με furmark εφτασα τους 78 χωρις να εχω ιδιαιτερο θορυβο σε παιχνιδια παντως δεν παρατηρησα καθολου θορυβο (βεβαια εχω και το θορυβο του ανεμιστηρα της cpu που ενδεχομενως καλυπτει τον θορυβο του ανεμιστηρα της καρτας, αλλα περιμενα τουλαχιστον οταν τη ζορισω να γινει ελικοπτερακι, κατι που δε συνεβη) με λιγα λογια μην σε ανησυχει το θεμα ζεστης και θορυβου στη συγκεκριμενη. επισης εχει μεσα στη συσκευασια της ολα τα εξτρα "καλουδια" (hdmi, crossfire bridge , 6πινα σε περιπτωση που δεν εχει αρκετα το τροφοδοτικο σου κτλ..)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Πετυχατε διανα! Μολις πριν μερικες μερες επεξεργαζομουν δεδομενα για τις καρτες αυτες, απο συγκριτικα του techpowerup, σε ομοια συστηματα. H GTX560 ειναι αρκετα κατω απο 6950. Θα ελεγα οτι ανταγωνιζεται την 6870. Πιο συγκεκριμενα, προκειται για τα παρακατω στοιχεια: τα οποια περαστηκαν σε excel (με λιγη παραλληλη παρλα στο msn ) και επεξεργαστηκαν με γραφηματα.
qsis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 σε σενα το crossfire με τις 6950 φαινεται να δουλευει μια χαρα σε αντιθεση με το φιλο στο αλλο τοπικ , αρα δε πρεπει να ειναι θεμα καρτας , αλλα θεμα μητρικης (μαλλον θα χρειαζεται καποιο bios update ή καλυτερους drivers) τις δοκιμες τις κανεις στον athlon της υπογραφης σου?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Οντως, και στα απειρα review που διαβασα και εγω, αλλά και από το PC ενος φιλου που εστησα Crossfire με παλαιοτερες καρτες κιολας, μια χαρα δουλευει. Εγω δοκιμες δεν κανω, τα στοιχεια ειναι απο review του techpowerup στο ιδιο συστημα. Απλα εκατσα, διαβασα, τα συνελεξα και τα αποτυπωσα, γιατι κι εγω θελω να αγορασω καρτουλα τον προσεχη καιρο.
qsis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 αυτο παει να πει ερευνα αγορας στο unigine παντως επειδη το ετρεξα προχθες (και μαλλον λογω πιο καινουριου driver) βαλε αλλα 8.4 fps για "μικρη" την 6950
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μα δεν μας ενδιαφερει το πως αποδιδει η καθε καρτα, αλλα η συγκριση μεταξυ τους με ιδιους drivers/συστημα κτλ Εγω παντως κατεληξα οτι 2x6850 the best dual choice, και μετα παει η 6950.
qsis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλα ετσι κι αλλιως δεν τεσταρουν ακριβως στην αναλυση μου και το συστημα μου ειναι οντως αλλο, οποτε δεν εχει και τοσο μεγαλη αξια Εμενα παντως αυτο που παντα με προβληματιζε ειναι το κατα ποσο οι πρωτοι drivers που συνανταμε στα πρωτα reviews ειναι αρκετα καλοι και ενδεικτικοι των δυνατοτητων μιας καρτας σε σχεση με οταν "ωριμασουν" Οσο για το cf με βαση τα οσα εχω δει στο παρελθον δεν θα το επελεγα σαν λυση (βεβαια οταν δουλευει σωστα σκοτωνει και στις καινουριες γενιες φαινεται να δουλευει σωστα) , προτιμω μια μονη και καλη καρτα
grimpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 +1 στην 6950/1G, δυνατός πυρήνας και με την έλευση των multithreaded Catalyst θα δώσει ακόμη περισσότερα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν ειναι ενδεικτικοι οι drivers, δεν ειναι για ολες τις καρτες και οχι μονο για καποια συγκεκριμενη. Επισης να πω οτι τα διπλά νουμερα στη καθε καρτα, εκφραζουν τις αναλυσεις 1920 και 2536, με τις οποιες ασχολουμαι εγω. Πιο κατω μπορει η ψαλιδα να ειναι πιο μικρη και γενικα να βγαινουν διαφορετικα συμπερασματα. grimpr, multithreaded catalyst?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.