Προς το περιεχόμενο

Διαλέγοντας γλώσσα προγραμματισμού για εμπορικούς σκοπούς

piranhagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και κάποιο καιρό ασχολούμαι με τον προγραμματισμό σε C Sharp(με Visual Studio Express), σκεπτόμενος ότι κάποια στιγμή μπορεί να θέλω να γράψω κάτι που να θέλω να πουληθεί ή να διανεμηθεί σαν donation-ware κοίταγα τις τιμές για το Visual Studio και το οικονομικό πακέτο που βρήκα είναι στα 370€ (εδώ, δεν το ξέρω καν το μαγαζί!!!) και πηγαίνοντας στην Pro έκδοση ξεκινάμε απο 850++.

Τι άλλες επιλογές υπάρχουν ;; και απο C# (Windows Compiler και Designer) ή κάποια άλλη γλώσσα;;

Και ποια η εμπειρία σας από αυτές.

Δημοσ.

Εάν θέλεις να συνεχίσεις με C#/.NET, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα με το να χρησιμοποιήσεις Visual Studio Express Edition. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ασχολούμαι με Visual Studio ή/και .ΝΕΤ, ειλικρινά το ρωτάω.

Δες και αυτό: http://www.microsoft.com/express/support/support-faq.aspx

Δημοσ.

Παλαιότερα, νομίζω, το VS Express έλεγε καθαρά ότι είναι για Non-Commercial Use (για αυτό νομίζω δεν άφηνε να κάνεις build). Πλέον το έχουν αλλάξει:

VSEE FAQ

Can I use Express Editions for commercial use?

Yes, there are no licensing restrictions for applications built using Visual Studio Express Editions.

Δημοσ.

Παλαιότερα, νομίζω, το VS Express έλεγε καθαρά ότι είναι για Non-Commercial Use (για αυτό νομίζω δεν άφηνε να κάνεις build). Πλέον το έχουν αλλάξει:

VSEE FAQ

ποτε παλιοτερα; εγω απο το 2004 που το χρεισημοποιω μια χαρα κανω build....

Δημοσ.

Δεν το γνώριζα παιδιά !!!!

:mrgreen: Τέλεια !! :mrgreen:

"Can I use Express Editions for commercial use?

Yes, there are no licensing restrictions for applications built using Visual Studio Express Editions."

Τελικά συνέχεια πίσω μένω !!!

Πάλι καλά γιατί αυτο http://www.sharpdevelop.net/ μάλλον δεν παλεύετε και ειδικά για non-experienced

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...