sozz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 μετα απο 2 μερες που ημουν με ακουστικα βαζω τα ηχεια και μετα απο 2 ωρες συνειδητοποιω οτι τα πισω ηχεια δεν παιζουν και οταν παταω το τεστ παιζει μονο το woofer τις χαμηλες τους εχετε να προτινεται κανενα τροπο εχω δοκιμασει να αλλαξω θεσεις στα ηχεια να δω αν παιζουν αλλαξα και τα καλοδια στην καρτα ηχου αλλα και παλι τα πισω ηχεια δεν παιζουν οταν τα βαλω για μπροστα εβαλα και οπτικη ινα αλλα τιποτα... φοβαμαι μηπως εχει γινει τιποτα με τις εξοδους του woofer αλλα απο την αλλη σκεφτομαι γινεται να καουν συγχρονως και τα δυο πισω ηχεια?
sozz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 μετα απο 2 μερες που ημουν με ακουστικα βαζω τα ηχεια και μετα απο 2 ωρες συνειδητοποιω οτι τα πισω ηχεια δεν παιζουν και οταν παταω το τεστ παιζει μονο το woofer τις χαμηλες τους εχετε να προτινεται κανενα τροπο εχω δοκιμασει να αλλαξω θεσεις στα ηχεια να δω αν παιζουν αλλαξα και τα καλοδια στην καρτα ηχου αλλα και παλι τα πισω ηχεια δεν παιζουν οταν τα βαλω για μπροστα εβαλα και οπτικη ινα αλλα τιποτα... φοβαμαι μηπως εχει γινει τιποτα με τις εξοδους του woofer αλλα απο την αλλη σκεφτομαι γινεται να καουν συγχρονως και τα δυο πισω ηχεια? παρακαλω ενας mod να σβησει το θεμα ^^ ειμαι και πολυ μ.... εδω και τοσες ωρες ψαχνω να βρω τι φταιει και κοιταζω και βλεπω να εχω στο μηδεν το surround
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.