Antyfas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Χαίρετε, ευχαριστώ καταρχήν που αφιερώνετε χρόνο να διαβάσετε το post. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι από το laptop μου (hp dm3-1010ev) δε μπορώ να μπώ στο ασύρματο δίκτυο μου ενώ το iphone μου το βλέπει και συνδέεται κανονικά. Η ένδειξη στο laptop του ασύρματου δικτύου είναι πορτοκαλί και όχι μπλε που σημαίνει ότι είναι απενεργοποιημένο. Είναι σαν κουμπί βασικά το οποίο όταν το πατάω δεν αλλάζει σε μπλε. Κάτω δεξιά στο taskbar στο εικονίδιο για το ιντερνετ δεν εμφανίζει ασύρματα δίκτυα. Επίσης στις συνδέσεις δικτύου (από το πίνακα ελέγχου) λέει ξεκάθαρα ότι η σύνδεση ασύρματου δικτύου (Atheros AR9285) είναι ενεργοποιημενη αλλά δεν έχει συνδεθεί ενώ έχει σύμβολο Χ (δεν συνδέθηκε). Όταν επιλέγω διάγνωση σε αυτό το σημείο καταλήγω σε ένα παράθυρο όπου σα πρόβλημα έχει το ότι "η δυνατότητα ασυρμάτου δικτύου είναι απενεργοποιημένη" και ότι "το πρόβλημα δεν επιδιορθώθηκε". Στη διαχείριση συσκευών στους προσαρμογείς δικτύου δείχνει ενεργοποιημένες (enabled) τα εξείς: Atheros AR9285 Wifi Adapter και Realtek PCIe FE Family Controller ενώ γενικώς παρουσιάζεται μια άγνωστη συσκευή(δε ξέρω ποια ειναι αυτή, μάλλον άσχετο πρόβλημα). Επίσης όταν κάνω ενημέρωση του οδηγού της κάρτας μου λέει ότι έχω τη τελευταία ενημέρωση, ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά, ενώ στις ιδιότητες της κάρτας στη διαχείριση ενέργειας ξετίκαρα την επιλογή "απενεργοποίηση της συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας" (υποψιάζομαι αυτή η επιλογή δημιούργησε το πρόβλημα αρχικά). Στην διαχείριση ασύρματων δικτύων από το πίνακα ελέγχου (εδώ δε βλέπω δίκτυο προφανώς) στις ιδιότητετες προσαρμογέα στα πρωτοκολα είναι όλα στο αυτόματο. Τέλος από το διαγνωστικό πρόγραμμα της Atheros προκύπτουν τα εξής: Driver installation testThis test is to check the radio driver installation. The radio's registry keys are OK. Nic name. . . . . . . . . : Atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi Adapter Driver name . . . . . . . : ATHRX Driver path . . . . . . . : C:\Windows\system32\DRIVERS\athrx.sys Driver version. . . . . . : 8.0.0.316 Active Profile Name . . : Not Found The radio driver has been installed. Card insertion test This test is to check the card insertion. The card has been inserted. Card enable test This test is to check if the radio/driver is enabled. The card is not enabled Enable the card. Association test This test is to check your client adapter's association to an access point. Link Status . . . . . . . : Not Associated Your client adapter is not associated to an access point. Configure the radio card and set SSID and other properties. Authentication test This test is to check authentication. Authentication test bypassed, because authentication is not in use. Network test This test is to check your network settings. You have not configured your computer to use the client adapter. Use the Network icon in the System Preferences application to set the network configuration for your client adapter. Δουλεύω σε Windows 7x64 αν παίζει ρόλο. Να συμπληρώσω επίσης ότι έχω CYTA με router Pirelli μαύρο που αν συνδέσω με ethernet στο laptop έχω ιντερντετ κανονικά... Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς? Ευχαριστώ και πάλι.
piranhagr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Είναι σίγουρα οι σωστοί drivers για την καρτα δικτύου;;
At0m0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 hp dm3-1010ev manual Using Wireless Assistant software A wireless device can be turned on or off using the Wireless Assistant software. If a wireless device is disabled in Setup Utility, it must be reenabled in Setup Utility before it can be turned on or off using Wireless Assistant. Γράφει και άλλα. Τα έχεις δοκιμάσει ; Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω με το προηγούμενο post ... drivers. Άσχετο... Το εγχειρίδιο έχει κάτι οδηγίες για "HP Mobile Broadband". Παίρνει SIMs αυτό το laptop ; Το αστείο είναι οτι το SIM slot που δείχνει στο εγχειρίδιο είναι ΜΕΣΑ στον χώρο της μπαταρίας !!! Έτσι είναι ;
Antyfas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 hp dm3-1010ev manual Using Wireless Assistant software A wireless device can be turned on or off using the Wireless Assistant software. If a wireless device is disabled in Setup Utility, it must be reenabled in Setup Utility before it can be turned on or off using Wireless Assistant. Γράφει και άλλα. Τα έχεις δοκιμάσει ; Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω με το προηγούμενο post ... drivers. Άσχετο... Το εγχειρίδιο έχει κάτι οδηγίες για "HP Mobile Broadband". Παίρνει SIMs αυτό το laptop ; Το αστείο είναι οτι το SIM slot που δείχνει στο εγχειρίδιο είναι ΜΕΣΑ στον χώρο της μπαταρίας !!! Έτσι είναι ; Παιδιά ευχαριστώ! Δε ξέρω για τους drivers, όπως είπα από τη διαχείριση συσκευών λέει ότι έχει τη τελευταία ενημέρωση. Εσείς λέτε ότι είναι ο λάθος όμως? Πώς θα βρω το σωστό? Χμμ, θα το δω αλλά δε ξέρω γιατί βάζω και ένα εξωτερικό πρόγραμμα driver magician που σου βρίσκει αυτόματα τι σου λέιπει από drivers και δε λέει κάτι.. Φίλε At0m0 πού θα βρω αυτό το Setup Utility?
At0m0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ από το manual αντέγραψα, άρα υποθέτω ότι είναι κάπου μέσα στα συνοδευτικά CD.
xux99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Οι οδηγοί σου δεν είναι ενημερωμένοι, δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους τελευταίους από εδώ.
gate1908 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ρε παιδια το ιδιο προβλημα ειχα σε 2 λαπτοπ που ειχα να φτιαξω ενα vaio και ενα turbox.με το που εβαζα τους οδηγους πηγαινε να δουλεψει και μετα απο ρεσταρτ τιποτα.εβγαζε ενα κοκκινο χ και δεν ξανα λειτουργουσε.στο vaio ρυθμιστικε με ενα προγραμμα που ειχε το λαπτοπ απο μονο του το smart network τωρα στο turbox εκανα φορματ σε καινουριο λαπτοπ επειδη δεν δεχοταν με τιποτα να δουλεψει το ιδιο τσιπακι Atheros AR9285 και στα δυο και windows7 64bit και στα 2...στο vaio αν και δουλευειε το wifi πλεον δεν συνδεεται σε ελευθερα χωρισ κωδικο δυκτια.εχει κανεις ιδεα για καποιο απο ολα αυτα?6 χρονια δεν παραιτουμουν απο τετοια προβληματα με το ar9285 και τα 64bit σηκωνω τα χερια ψηλα...
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 συνηθως σε καποια laptop υπαρχουν και πληκτρα shortcut για να παιξει η ασυρματη καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.