nikoskoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 εχω το htc magic με android 2.2.1 με cyanogenMod 6.1.0-DS.προσπαθω να συγχρονισω (windows 7) επαφες και ημερολογιο με outlook μεσω του htc sync και δε γινεται τιποτα.παρακαλω οποιος γνωριζει να με βοηθησει.
vangelis_k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Το κινητό σου αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή; Αν όχι ακολούθησε τα παρακάτω: If you cannot see the HTC Sync option when you connect your phone to the computer via USB, please follow the Instructions below: 1. Make sure you select USB Debugging in Settings > Applications > Development before connecting your phone to the computer 2. Connect you Phone to the PC and wait 20 seconds for your phone to install HTC Sync on your phone. 3. Unplug the USB sync cable. Wait for 5 seconds. Reconnect the Phone to the PC using the USB cable. 4. Select “HTC sync” and wait for HTC Sync to recognize your Phone. This process could take up to a minute your first time connecting to the computer.
nikoskoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον. ακολουθω ολες τις οδηγιες κανονικα αλλα τιποτα.το περιργο εινα οτι οταν συνδεω το κινητο με το pc δεν μου εμφανιζει τις επιλογες (type of USB connection) για να επιλεξω HTC Sync και μετα Done.
vangelis_k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχεις καταφέρει ποτέ να κάνεις συγχρονισμό ή τα προβλήματα άρχισαν μετά την εγκατάσταση της custom rom; Εγώ έχω το vodafone joy και έκανα την παρακάτω διαδικασία για να μεταφέρω τις επαφές από το outlook http://office.microsoft.com/el-gr/outlook-help/HA001148902.aspx Εν συνεχεία συγχρόνισα τις επαφές με το gmail
nikoskoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 το κιν το πηρα μεταχειρισμενο και ειχε ηδη την custom rom οποτε δε ξερω ποτε ξεκινησε το προβλημα.ξερω οτι με htc sync συνχρονιζει και δε χρειαζεται να εχεις λογαριασμο outlook. λογω της δουλειας χρησιμοποιω outlook και γι'αυτο προσπαθω χωρις outlook χωρις gmail ηθελα να πω στο τελος
vangelis_k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα. Βέβαια θα πρέπει να σου πω εδώ ότι δεν δοκίμασα να συγχρονίσω το κινητό με το outlook μέσω του pcsuite καθώς ήθελα να απομονώσω μόνο τους αριθμούς vodafone λόγω προγράμματος.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πιθανολογω πως ευθυνεται η custom rom για το προβλημα. Το οποιο ειναι και καπως λογικο, αφου το HTC Sync ειναι το original προγραμμα της HTC για συνεργασια με συσκευες που φορανε original rom. Και παλι, πιθανολογω, με βαση το τι συμβαινει με το Galaxy...
nikoskoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 σ'ευχαριστω παντως.ελπιζω καποιος φιλος να μπορεσει να βοηθησει
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Eγω παντως εμμενω σε αυτο που ειπα. Ψαξτο λιγο
nikoskoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 φιλε stormrain μηπως γνωριζεις καποιο προγραμμα που να συγχρονιζει με outlook χωρις gmail;
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Kαπου ειχα διαβασει για το Myphone explorer, αλλα δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν κανει στην συσκευη σου. Για ριξε μια ματια.. Κατι αλλο δυστυχως δεν...
orlox Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το ξερω οτι δεν ειναι η απαντηση που ψαχνεις ομως εχεις σκεφτει να μετακομισεις στο google; Θα σου παρει ελαχιστο χρόνο και οι δυνατοτητες ειναι τεραστιες σε σχεση με το outlook. Επισεις η φορικότητα ειναι το κατι αλλο. Θα σου παρει 10 λεπτα και θα ησυχάσεις μια και καλη
nikoskoulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 το προβλημα λυθηκε. "android manager wifi"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.