Προς το περιεχόμενο

επιλογή σκληρού δίσκου sata II ή sata III???

jordan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην κοινότητα . για ένα καινούργιο pc που στήνω και με μητρική που υποστηρίζει sata 6gb/s τι σκληρό προτείνεται να αγοράσω? υπάρχουν διαφορές τις οποίες θα δω? ? γιατί είμαι ανάμεσα σε ένα samsung spinpoint F4 sata II και σε ένα WD caviar blue sata III.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Χιλιες φορες τον samsung sata 2.Οι μηχανικοι δεν φτανουν τις ταχυτητες του sata 3(ουτε καν του sata 2).Εγω που τον πηρα τι καταλαβα;Τσαμπα λεφτα.

Δημοσ.

τον F4 όχι για λειτουργικό έτσι?για αποθήκη τον έχεις επιλέξει?

και για λειτουργικό αρχικά μέχρι να πάρω κανά ssd. γιατί δεν κάνει για λειτουργικό ο spinpoint? να προτιμήσω κάποιον άλλο?

Δημοσ.

είναι στις 5400 στροφές,δεν προτείνονται για λειτουργικό,έχω λειτουργικό κ στον F3(ο πιό γρήγορος μηχανικός στις 7200 στροφές) και στον F4 (δεν το έχω δουλέψει πολύ σε καθημερινή χρήση) στο ίδιο μηχάνημα!αν είναι να περιμένεις μικρό χρονικό διάστημα για τον ssd οκ λίγη υπομονή θα κάνεις,λίγη ηρεμία κ μετά θα έχεις έναν πολύ καλό δίσκο για αποθήκη...αν θέλεις να αρχίσεις να απολαμβάνεις το μηχάνημα από την αρχή...πήγαινε στον F3,κ μετά τον κάνεις αποθήκη,κρύος είναι,ήσυχος είναι!

σε μερικά review ο F4 είναι στα ίδια με τον caviar black (που είναι στις 7200)

http://www.myce.com/review/samsung-spinpoint-f4eg-2tb-review-37108/Tests-2/

πιστεύω με λίγη υπομονή στον F4 μετά θα έχεις ένα καλό setup δίσκων με την προσθήκη του SSD!!

sata 3 τώρα σε μηχανικό δεν ξέρω κατά πόσο κάνει διαφορά!

Nemesis τρέξε κανένα benchmark έτσι από περιέργια!ποιός είναι ο δίσκος σου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...