ultrobyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Στο getitnow στα 199 Link Link μαζι με κατι φυλλαδια που μοιραζουν δωρεαν στο δρομο χωρις εγγραφες κτλ η στα καταστηματα τους εχουν 5Ε εκπτωση (κωδικος κουπονιου αναγραφεται πανω στα φυλλαδια) οποτε παμε στα 194! Υ.Γ υπαρχει και η Link στα ιδια χρηματα με καποιες διαφορες,επισης PC Monitor-HDTV και αυτη.
default Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Τα 5Ε εκπτωση ειναι μονο για το μονιτορ η γενικα?
papayios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Επειδη το εψαξα αρκετα δυο μερες τωρα ,αν και πηγαινα για την samsung για το pc που στηνω σε ενα φιλο τελικα επελεξα αυτη : Link Με το κουπονακι 196 ευρω . * Το κουπονι ειναι για οποιαδηποτε αγορα απο 85 ευρω και πανω .
Konstantin77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 την εχω την συγκεκριμενη απο το 2009 με 199 προσφορα και τοτε στον κωτσο στο mall. πολυ καλή αλλα καποια στιγμη ειχα δει και την 23''(στο getitnow) με 199. Θα προτειμουσα να παρω 24 για τηλεοραση που την χρησιμοποιω.
xetasa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Επειδη το εψαξα αρκετα δυο μερες τωρα ,αν και πηγαινα για την samsung για το pc που στηνω σε ενα φιλο τελικα επελεξα αυτη : Link Με το κουπονακι 196 ευρω . * Το κουπονι ειναι για οποιαδηποτε αγορα απο 85 ευρω και πανω . Εχω κι εγώ την 23άρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος Οπως ίσως ξέρεις παίζει και σχετικό χακάρισμα για να παίζει και avi απο τη usb. Δε ξέρω όμως μήπως πρέπει να τσοντάρει ο φίλος σου άλλα 15 ευρώ και απο τις 22 να πάει στις 23 ίντσες. Σε αυτά τα μεγέθη και ιδίως αν τη χρησιμοποιεί και για τηλεόραση η μία ίντσα παίζει ρόλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.