Προς το περιεχόμενο

Windows 7 service pack 1

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 5 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

http://img830.imageshack.us/i/53556199.jpg/

http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/why-am-i-receiving-message-system-components-missing

οσες φορες και αν προσπαθησα και επανεκκινησεις εκανα και τιποτα....τα windows ultimate x64 τα εχω απο τον θειο και τα εχω ενεργοποιηση με το removewat22.....τι να κανω???

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:o Εμένα γιατί μου πήρε κάτι ώρες για να το κάνει;

Haha!!! Σωστός :lol:

Sorry, εννοούσα χωρίς πολύ-πολύ ψάξιμο με κάποιον άλλο τρόπο.

Μπορείς και με sysprep με το WAIK αλλά πιθανόν να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο.

Το 64μπιτο SP1 είναι κοντά στο γίγα σε μέγεθος, οπότε και λογικά θα αργεί.

Εξαρτάται κι απ' το σύστημα βεβαια, αν έχεις ssd και πολυπύρηνο θα μειώνεται κατά πολύ.

Γιά όσους έχουν πρόβλημα με κατεστραμμένα/τροποποιημένα αρχεία ή αρχεία που λείπουν,

καλό είναι να προβούν στα κάτωθι:

Α) Μέσα από τα WIN 7 να τρέξουν σε command line (CMD.exe) σαν Administrators τον "System File Checker"

δίνοντας την εντολή sfc /scannow , ώστε να βρει τα τροποποιημένα αρχεία και να τα επιδιορθώσει.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς εδώ.

http://support.microsoft.com/kb/929833

Β) Επίσης, να τρέξουν το System Update Readiness Tool for Windows 7 X86 / X64

Το System Update Readiness Tool για 64bit είναι σε αυτό το link

Το System Update Readiness Tool για 32bit είναι σε αυτό το link

Δημοσ.

Το δοκίμασα στα 64bit και η μόνη διαφορά από το ubuntu είναι ότι τώρα δεν έχω ήχο ούτε στη δοκιμή ηχείων και όπως και στο ubuntu X86 δεν έχω ήχο στην κάρτα TV. Tα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά.

Τι να σου πω. Κι εγώ τα 64-bit έχω αλλά ο ήχος λειτουργεί κανονικά.

Κάρτα tv δεν έχω στον υπολογιστή μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχε κανείς πρόβλημα με το Windows Update μετά την εγκατάσταση του SP1; Εμένα με ενημερώνει ότι υπάρχουν ενημερώσεις αλλά δεν μου τις εμφανίζει!

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνε ένα restart και μετά θα τις δείχνει, είναι γνωστό bug που υπάρχει και στα Vista... :-(

Δημοσ.

Είχε κανείς πρόβλημα με το Windows Update μετά την εγκατάσταση του SP1; Εμένα με ενημερώνει ότι υπάρχουν ενημερώσεις αλλά δεν μου τις εμφανίζει!

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και δεν διορθώνεται με επανεκκίνηση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι εννοεις με νεο activator; Αυθεντικα τα εχω, απλα ρωταω μηπως δεν ειναι ακομα η τελικη εκδοση και εχει τιποτα bugs.

Δημοσ.

τελικά αυτό το πρόγραμμα (RT Seven Lite Beta 2.6.0.) δεν δουλεύει για το windows ultimate 64bit και το SP1 κρασαρει συνέχεια όταν επιλέγεις να βάλεις το sp1 φτάνει το 20% και μετά error , το έχω προσπαθήσει 4 φορές και με διαφορετικά pcs , και επίσης έχω κατεβάσει 2 φορές το sp1 απο την microsoft. Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει?

Δημοσ.

τελικά αυτό το πρόγραμμα (RT Seven Lite Beta 2.6.0.) δεν δουλεύει για το windows ultimate 64bit και το SP1 κρασαρει συνέχεια όταν επιλέγεις να βάλεις το sp1 φτάνει το 20% και μετά error , το έχω προσπαθήσει 4 φορές και με διαφορετικά pcs , και επίσης έχω κατεβάσει 2 φορές το sp1 απο την microsoft. Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει?

Για να εγκατασταθεί το sp1 (KB976932) πρέπει να έχεις εγκατεστημένη την ΚΒ976902 αλλιώς δεν το δέχεται το sp1.

Πήγαινε: Έναρξη > πίνακας ελέγχου > windows update > εγκατεστημένες ενημερώσεις (κάτω αριστερά).

Και έλεγξε αν υπάρχει η ΚΒ976902. Αν δεν την έχεις κατεβασέ την από εδώ.

Δημοσ.

καλησπερα.

εχω windows 7 ultimate 64bit και ξαφνικα αρχησαν να αργουν στην εκινηση,υπαρχει καποιος τροπος να δω τι φορτωνει στην εκκινηση ωστε να καταλαβω τι αργει?

ενεργοποιηση το αρχειο καταγραφης εκινησης αλλα δεν ξερω που να βρω το αρχειο καταγραφης.

κατι αλλο?

• Moderators
Δημοσ.

Autoruns

Με τη δεουσα προσοχη, γιατι αν τυχον σβησεις/απενεργοποιησεις κατι που δεν πρεπει, μπορει να προκαλεσεις μπελαδες.

Για οτι δεν ξερεις, google is your friend.

Δημοσ.

Autoruns

Με τη δεουσα προσοχη, γιατι αν τυχον σβησεις/απενεργοποιησεις κατι που δεν πρεπει, μπορει να προκαλεσεις μπελαδες.

Για οτι δεν ξερεις, google is your friend.

Με την ευκαιρία...

Κάποτε θυμάμαι υπήρχε ένα προγραμματάκι που μετρούσε την καθυστέρηση που προκαλούσε κάθε διεργασία/πρόγραμμα κατά την έναρξη των Windows, πιθανόν να ταν επί εποχής WinXP.

Κάποια στιγμή νομίζω είχε αναφερθεί ότι μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα, επειδή «χωνόταν» αρκετά στο OS, και ψιλοχάθηκε.

Θυμάται κανείς πιο ήταν αυτό; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για Win Vista/7;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...