Προς το περιεχόμενο

Windows 7 service pack 1

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συγνωμη που το βαζω εδω αλα θελω να μου πει καποιος πως κανουμε ενσωματοση το sp1 στο dvd τον windows 7

• Moderators
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μου τρώει λίιιγο παραπάνω μνήμη το sp1.Το παρατήρησε άλλος αυτό?

Eγω. Αμελητεες διαφορες ομως.

Και εγω νομίζω πως φορτώνουν πιο γρήγορα τα μηχανακια μου, ο φορητός τουλάχιστον

Κι εγω αυτο προσεξα!

Δημοσ.

Δοκίμασα τα πάντα, μέχρι με Ultrex λούστηκα αλλά τίποτα!!

Αποσυνέδεσα όλους τους άλλους δίσκους, το ίδιο σφάλμα 80004005.

Κατήργησα με το Windows 7 Manager τα Windows XP από τον Bootloader των Windows 7, επανεκκίνησα και πάλι τίποτα, το ίδιο σφάλμα 80004005.

Έκανα επιδιόρθωση με το DVD των Windows 7, το ίδιο σφάλμα 80004005 και τώρα ο Bootloader των Windows 7 εμφανίζει στην αρχή τη μπάρα εκκίνησης των Vista αντί των Windows 7.

Έτρεξα το εργαλείο "System Update Readiness Tool" http://windows.micro...ng-service-pack

και προσπάθησα να εγκαταστήσω το SP1 με απενεργοποιημένο antivirus (Windows security essentials) από το Windows Update και από το DVD SP1, πράγμα που έκανα και στις προηγούμενες περιπτώσεις που ανέφερα και πάλι το ίδιο σφάλμα 80004005.

Το αφήνω όπως έχει και όταν διαβάσω πουθενά ότι βρέθηκε λύση θα ξανασχοληθώ, βαρέθηκα!!!

αυτο http://windows.microsoft.com/troubleshootwindows7sp1 το δοκιμασες

Δημοσ.

αυτο http://windows.micro...hootwindows7sp1 το δοκιμασες

Αυτό παραπέμπει στην ίδια ακριβώς σελίδα που βγάζει και το δικό μου.

Προφανώς λοιπόν το δοκίμασα.

Επίπλέον έκανα επαναφορά της κατάτμησης από ένα ghost που είχα κρατήσει προ δέκα ημερών και μπόρεσα να επαναφέρω την οθόνη έναρξης ώστε να μην εμφανίζεται η μπάρα των Vista, αλλά το τετράφυλλο των Seven.

Δημοσ.

Αποσυνέδεσα όλους τους άλλους δίσκους, το ίδιο σφάλμα 80004005.

Κατήργησα με το Windows 7 Manager τα Windows XP από τον Bootloader των Windows 7, επανεκκίνησα και πάλι τίποτα, το ίδιο σφάλμα 80004005.

Έκανα επιδιόρθωση με το DVD των Windows 7, το ίδιο σφάλμα 80004005 και τώρα ο Bootloader των Windows 7 εμφανίζει στην αρχή τη μπάρα εκκίνησης των Vista αντί των Windows 7.

Έτρεξα το εργαλείο "System Update Readiness Tool" http://windows.micro...ng-service-pack

και προσπάθησα να εγκαταστήσω το SP1 με απενεργοποιημένο antivirus (Windows security essentials) από το Windows Update και από το DVD SP1, πράγμα που έκανα και στις προηγούμενες περιπτώσεις που ανέφερα και πάλι το ίδιο σφάλμα 80004005.

Το αφήνω όπως έχει και όταν διαβάσω πουθενά ότι βρέθηκε λύση θα ξανασχοληθώ, βαρέθηκα!!!

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, και εγκατέστησα το System Update Readiness Tool, αφού τελείωσε επιτυχώς η εγκατάσταση έκανα επανεκκίνηση και έλενξα ξανά χειροκίνητα για updates. Ενώ πρίν εύρισκε κάποιο update 14-30mb, μετά βρήκε κάποιο με μέγεθος κοντά στα 100mb.

Το εγκατέστησε επιτυχώς και ζήτησε restart.

Κάνοντας ένα έλεγχο στο system είδα ότι πλέον είχα αναβαθμιστεί επιτυχώς στο Sp1.

Δημοσ.

στο λαπτοπακι μου να το περασω το SP1;; εχω μολις 1GB ram και αν ειναι να μου φαει κιαλλη το SP λεω να το αφησω καλυτερα... τουλαχιστον μεχρι να του κοτσαρω αλλα 2GB..

Δημοσ.

....

Για δοκίμασε αυτό, και ίσως δουλέψει .

Αν υπάρχει System Reserved partition (αυτό με τα 100 mb) στο σύστημα, μάρκαρε προσωρινά αυτό σαν “Active” μέσα από το Disk Management και δοκίμασε απευθείας χωρίς reboot να εγκαταστήσεις το SP1.

Αν δεν υπάρχει, δοκίμασε να κάνεις προσωρινά “Active” το WIN 7 partition πάλι χωρίς reboot και ξεκίνα την διαδικασία update.

Δημοσ.

Για δοκίμασε αυτό, και ίσως δουλέψει .

Αν υπάρχει System Reserved partition (αυτό με τα 100 mb) στο σύστημα, μάρκαρε προσωρινά αυτό σαν “Active” μέσα από το Disk Management και δοκίμασε απευθείας χωρίς reboot να εγκαταστήσεις το SP1.

Αν δεν υπάρχει, δοκίμασε να κάνεις προσωρινά “Active” το WIN 7 partition πάλι χωρίς reboot και ξεκίνα την διαδικασία update.

Υπάρχει System Reserved partition 9Mbyte στο σύστημα. Τώρα ενεργός κατάτμηση είναι η πρώτη με τα ΧΡ, σε δεύτερη υπάρχουν τα 7, σε τρίτη τα Έγγραφά μου και μένει η κατάτμηση με τα 9Mbyte που δε φαίνεται στον Explorer διότι δεν έχει εκχωρηθεί.

Προτείνεις να εκχωρήσω την κατάτμηση και να τη διαμορφώσω, στη συνέχεια να την ορίσω σαν "Ενεργό", να εγκαταστήσω το SP1 και στο τέλος πριν την επανεκκίνηση να επαναφέρω την κατάσταση στην αρχική της μορφή; (Διαγραφή διαμερίσματος των 9Mbyte και ορισμός της πρώτης κατάτμησης ως "Ενεργού")

Μήπως λες να φταίει το μέγεθος των 9Mbyte και να το μεγάλωνα στα 100Mbyte με το EASUS αντί να κάνω τα προηγούμενα;

Αλλού μου πρότειναν να κάνω την εγκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτε.

Προτιμώ να το αφήσω όπως έχει παρά να κάνω επανεγκατάσταση όλων.

Δημοσ.

Υπάρχει System Reserved partition 9Mbyte στο σύστημα. Τώρα ενεργός κατάτμηση είναι η πρώτη με τα ΧΡ, σε δεύτερη υπάρχουν τα 7, σε τρίτη τα Έγγραφά μου και μένει η κατάτμηση με τα 9Mbyte που δε φαίνεται στον Explorer διότι δεν έχει εκχωρηθεί.

Προτείνεις να εκχωρήσω την κατάτμηση και να τη διαμορφώσω, στη συνέχεια να την ορίσω σαν "Ενεργό", να εγκαταστήσω το SP1 και στο τέλος πριν την επανεκκίνηση να επαναφέρω την κατάσταση στην αρχική της μορφή; (Διαγραφή διαμερίσματος των 9Mbyte και ορισμός της πρώτης κατάτμησης ως "Ενεργού")

Μήπως λες να φταίει το μέγεθος των 9Mbyte και να το μεγάλωνα στα 100Mbyte με το EASUS αντί να κάνω τα προηγούμενα;

Αλλού μου πρότειναν να κάνω την εγκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτε.

Προτιμώ να το αφήσω όπως έχει παρά να κάνω επανεγκατάσταση όλων.

Όχι, οχι, μην διαμορφώσεις τίποτε από αυτά, απλώς μέσα από το Disk Management επέλεξε την κατάτμηση System Reserved, κάνε δεξί κλικ και μάρκαρε την σαν «ενεργή» .

Αυτό είναι προσωρινό.

Επειτα, κλείσε τον Disk Management , και χωρίς να κάνεις reboot ξανατρέξε την εγκατάσταση του SP1 .

Όταν τελειώσει, πριν κάνεις reboot, άλλαξε πάλι σε «ενεργή» αυτή που είχες αρχικά.

Αν δεν δουλέψει αυτό, δοκίμασε με την ίδια διαδικασία να κάνεις «ενεργή» την κατάτμηση που έχεις εγκαταστήσει τα 7.

Edit:

Αν η System Reserved είναι στο τέλος , μην ασχοληθείς με αυτήν. Δοκίμασε κατευθείαν το plan B.

Δημοσ.

Όχι, οχι, μην διαμορφώσεις τίποτε από αυτά, απλώς μέσα από το Disk Management επέλεξε την κατάτμηση System Reserved, κάνε δεξί κλικ και μάρκαρε την σαν «ενεργή» .

Αυτό είναι προσωρινό.

Αν η System Reserved είναι στο τέλος , μην ασχοληθείς με αυτήν. Δοκίμασε κατευθείαν το plan B.

Η System Reserved είναι στο τέλος και δε γίνεται ενεργή χωρίς εκχώρηση και διαμόρφωση, η κατάτμηση με τα 7 δεν δίνει επιλογή για να γίνει ενεργή.

Στο μεταξύ απεγκατέστησα τα πάντα εκτός του λειτουργικού και του Office αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτε. Ευτυχώς έχω το ghost για να τα επαναφέρω σε δέκα λεπτά.

Δημοσ.

Το ghost με έχει σώσει πολλές φορές από επιπλέον κόπο και χρόνο, hehe!! :D B)

Για να μην σου δίνει επιλογή για “Active” θα πρέπει ή να είναι ήδη “Active” ή τα 7 δεν έχουν εγκατασταθεί σε primary partition .

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot του disk management με τις κατατμήσεις του σκληρού για να δούμε πως έχει διαμορφωθεί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...