Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση ΔΥΟ router σε δίκτυο Κ πως περιορίζω την ταχύτητα σε τερματικά

manoszog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω δυο ρουτερ ένα thomson gatway το κλασικό της connex και ένα telidous 1132. θέλω να τα συνδέσω μεταξύ του και μετά να συνδέσω πανω τους ένα playstation3 και 5 υπολογιστές. θέλω να υπάρχει ενσύρματη σύνδεση με τους υπολογιστές. Σε προσπάθεια που έκανα να τα συνδέσω μου μπλοκαρε το thomson και έχασε ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις. Το thomson έχει ip 192.168.1.254 και το telidous 192.168.1.1

Εχω την δυνατότητα να κανω ρυθμίσεις και από linux αν κάποιος γνωρίζει μέσω linux. Επίσης έχω και ανάστροφο καλωδιο δικτύου αν βοηθάει και αυτό με κάποιο τρόπο.

Επίσης μου αρέσει να έχω ξεκλείδωτο το wireless, κ έχω καποιους στανταρ επισκέπτες που βάση της mac τους του έχω καταχωρημένους στον καταλογο του thomson. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περιορίσω την ταχύτητα up/down μερικών εξ αυτών? Ή έστω να τους σταματάω την πρόσβαση στο internet για κάποιες ώρες που το χρειάζομαι εγώ?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

το thomson δεν εχει bandwidth manager.επισης για ποιο λογο θες να συνδεσεις το Telindus μαζι με το Thomson?τι προσπαθεις να κανεις?να κανεις το Thomson access point και το telindus Να ειναι το adsl router σου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...