gbouros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Θα μπορούσε να μου πει κανείς πως θα βρω κουπόνι για έκπτωση 5% από Κωτσόβολο; ΥΓ. 1. Ξέρω πως είναι ψιλοάσχετο που το πόσταρα εδώ αλλά είναι το μέρος που μιλάει για προσφορές. 2. Έκανα search όλο το απόγευμα χθες αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. 3. Μου είχαν στείλει ένα κουπόνι πριν περίπου 1,5 χρόνο όταν είχα κάνει εγγραφή αλλά δεν έχω κρατήσει το mail τους. 4. Θα χρησιμοποιηθεί για αγορά ψυγείου. Με την έκπτωση 5% η τιμή είναι λίγο μικρότερη από το φτηνότερο στο σκρουτζ + ότι έχει δωρεάν μεταφορικά + ότι σου παίρνουν το παλιό αμέσως και ξεμπερδεύεις.
AMWN_RA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Θα μπορούσε να μου πει κανείς πως θα βρω κουπόνι για έκπτωση 5% από Κωτσόβολο; ΥΓ. 1. Ξέρω πως είναι ψιλοάσχετο που το πόσταρα εδώ αλλά είναι το μέρος που μιλάει για προσφορές. 2. Έκανα search όλο το απόγευμα χθες αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. 3. Μου είχαν στείλει ένα κουπόνι πριν περίπου 1,5 χρόνο όταν είχα κάνει εγγραφή αλλά δεν έχω κρατήσει το mail τους. 4. Θα χρησιμοποιηθεί για αγορά ψυγείου. Με την έκπτωση 5% η τιμή είναι λίγο μικρότερη από το φτηνότερο στο σκρουτζ + ότι έχει δωρεάν μεταφορικά + ότι σου παίρνουν το παλιό αμέσως και ξεμπερδεύεις. φιλέ αυτά στα δίνει αν πας στο κατάστημα και πάρεις κάτι στο δίνουν μαζί με την αποδειξη.έχω ένα αλλά είναι έως τέλος του μηνά αν το θέλεις στείλε πμ να στο στείλω το απόγευμα που θα είμαι σπίτι.
sphinxgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Πήγαινε αγόρασε κάτι οποιούδηποτε κόστους και θα σου δώσουν ένα. Είχα ένα δυστυχώς και το πέταξα προχθές ps αν δεν κάνω λάθος η έκπτωση ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα και όχι όλα
gbouros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την προσφορά σας παιδιά. Έλαβα χθες με πμ ένα κουπόνι και αγόρασα το ψυγείο.
johnbond Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Έχει κανείς σας κωδικό έκπτωσης να μου δώσει; Θέλω να πάρω κάτι και λέει οτι δέχεται κωδικό έκπτωσης 10%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα