Προς το περιεχόμενο

Αγορά 2 σκληρών για Raid 0

likoyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον Η/Υ μου έχω σαν πρωτεύοντα σκληρό τον WESTERN DIGITAL WD1500HLFS VELOCIRAPTOR 150GB 10000RPM SATA2.

Επειδή είναι μικρός και έχει σχεδόν γεμίσει σκέφτομαι να πάρω δύο ίδιους 250ριδες σκληρούς για Raid 0.

Έχω τα win7 4GB μνήμη και την ASUS P7P55D LE (που υποστηρίζει RAID).

Σκέφτηκα για 2 WESTERN DIGITAL WD2503ABYX 250GB RE4 SATA2 που έχουν 64 ΜΒ cashe.

Υπάρχει καμιά καλύτερη λύση στην τιμή των 140€ περίπου?

Δημοσ.

Επειδή ο χώρος πάντα χρειάζεται.

Αν μητρική σου διαθέτει sata 3 (και sata 2 να έχεις πάλι κάνουν) να πάρεις 2 χ WD1002FAEX. Αξίζει να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω.

Αν πάλι δεν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα τότε η λύση είναι 2 χSamsung Spinpoint F3 1TB, και θα είσαι καλυμμένος για πολύ καιρό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν μητρική σου διαθέτει sata 3 (και sata 2 να έχεις πάλι κάνουν) να πάρεις 2 χ WD1002FAEX. Αξίζει να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω.

και τι θα κερδίσει με αυτούς ώστε να αξίζουν τα 20 euro παραπάνω?

Δημοσ.

και τι θα κερδίσει με αυτούς ώστε να αξίζουν τα 20 euro παραπάνω?

Διπλάσιο cache 64MB αντί για 32,που αυξάνει λίγο την ταχύτητα,τώρα αν αξίζει βέβαια τα 20€ είναι άλλη ιστορία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Διπλάσιο cache 64MB αντί για 32,που αυξάνει λίγο την ταχύτητα,τώρα αν αξίζει βέβαια τα 20€ είναι άλλη ιστορία.

μπούρδες, με τους Samsung θα παίζει καλύτερα και ας έχουν λιγότερη cache...

Δημοσ.

ναι ok "μικροδιαφορές" θα δει με τους wd έναντι των f3.

Αλλά μην ξεχνάμε και τα 5 έτη εγγύηση που έχουν οι wd.

Από κει και πέρα είναι στην κρίση του Λυκούργου τι θα κάνει με την τσέπη του.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον ThReSh τον WD τον έχω εγώ δες και ένα test.Η διαφορές με τον f3 είναι μικρές που δεν δικαιολογούνται τα παραπάνω χρήματα που έχει .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...