Προς το περιεχόμενο

Οθόνες Samsung - Προσοχή!!!

nsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι και εγώ ένα θύμα της Samsung Hellas , που έκανα το φοβερό λάθος και αγόρασα οθόνη 19'' Samsung για τον υπολογιστή μου.

Μπαίνοντας αισίως στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της η οθόνη σταμάτησε ξαφνικά να πέρνει σήμα - ούτε απο DVI ούτε VGA. Κοινώς τα φτυσε!!! ( Να μην αναφερθώ σε CRT που έχω εδώ και δεκαετία και δουλεύει ακόμα - μάλλον εέιδή δεν ειναι Samsung!).

Στις 14/12/2010 πήρα τηλ την Samsung όπου επειδή ήταν στην εγγύηση μου έιπαν ότι θα επισκευαστεί και θα την παραλάβει courrier.

Αφού περίμενα πάνω από πενθήμερο και με τηλέφωνα και παροτρύνσεις τελικά ήρθε courrier Και την πήγε στη service 1 που συνεργάζονται με την samsung για επισκευές οθονών.

Λοιπόν μετα από 2 βδομαδούλες υπομονής σκάει μύτη η οθόνη!!!

Την βάζω μπροστά παίρνει αμέσως σήμα και .. ξαφνικά η απίστευτη ΘΟΛΟΥΡΑ...

Παίρνω τηλ πάλι την Samsung στις 03/01/2011 και τους εξηγώ ότι η οθόνη επέστρεψε με ΝΕΑ ΒΛΑΒΗ !!!!

Κανόνίζουν να ρθει λοιπόν ξανά ο courrier το ίδιο τροπό - τό ίδιο τροπάρι.

Και αφού περιμένω και κάνω υπομονή επιστρέφει η οθόνη στις 7 Φλεβάρη (Παραπάνω από μήνα) , όπου συνδέοντας την απο DVI δεν παίρνει σήμα και δουλεύει μόνο VGA ( Με άλλη βλάβη δηλαδή!!!!)

Εκτοτε παίρνω τηλέφωνα την Samsung και αφού παραπονιέμαι οτι αδυνατεί η service1 να επισκευασει την οθόνη μου , μου λένε πως κάποιος υπευθυνος θα με παρει τηλέφωνο .

Ακομά περιμένω μετά απο σχεδον 2 εβδομαδες ανεπάλληλων τηλεφωνημάτων στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ νούμερο εξυπηρέτησης των πελατών τους 801117267864.

Κανένας υπευθυνος δεν βγαίνει ποτέ να μιλήσει και όλοι κρύβονται ακόμα και στα κεντρικά της εταιρείας πηρα ανεπάλληλα τηλέφωνα όπου με κατευθύνουν στο ένα και μοναδικό νουμερο !!!!

Για την απρόσωπη Samsung είμαι ο πελάτης 3300014125 , ο όποιος έχασε 2 μήνες από τον χρόνο του και προκοπή δεν είδε και προσωπικά δεν θα ξαναγοράσω προιον samsung μετά απο αυτη την μεταχείριση!!!

Αν δείτε 3 χρόνια εγγύηση στα προιόντα τους μην χαρείτε αγοραζοντας - η υποστήριξη που προσφέρουν είναι ΑΧΡΕΙΑ!!!!

Δημοσ.

Το ενδεχομενο να φταει η καρτα το σκεφτηκες?Δεν κανω πλακα ουτε στη λεω..Απλα μου φαινεται καπως να σου φερνουν την οθονη πισω λεγοντας οτι την φτιαξανε και να εχει παλι προβλημα.Το δοκιμασες με καποια αλλη οθονη?

Δημοσ.

Το ενδεχομενο να φταει η καρτα το σκεφτηκες?Δεν κανω πλακα ουτε στη λεω..Απλα μου φαινεται καπως να σου φερνουν την οθονη πισω λεγοντας οτι την φτιαξανε και να εχει παλι προβλημα.Το δοκιμασες με καποια αλλη οθονη?

Ναι, το έψαξα και αυτό φίλε μου,

Βλέπεις η οθόνη έχει και DVI και VGA υποδοχές και τυγχάνει να έχω και πιο παλιο υπολογιστή με AGP graphic card και VGA έξοδο.

Οπότε την δοκίμασα σε 2 υπολογιστές.

Αλλα ξαφνικά δεν έπαιρνε σήμα και να σου γυρίζει διορθωμένη στο σήμα και χαλάσμένη στην εικόνα !!! Ελεος δηλαδή - φτιαχνουν ενα πρόβλημα και χαλάνε κάτι αλλο....

Τώρα με την τελευταία επισκευή δεν βλέπει καθόλου DVI - μόνο απο VGA μπορεί να δουλέψει...

Τι να πώ - μήπως δεν έβαλαν τις συνδέσεις μεσα??

Για γέλια κ για κλάμματα.

Ααααα και να σας αναφέρω έτσι για το χαβαλέ αγόρασα μια τηλεόραση χθες 32αρα LCD και πήρα μια LG. Είπα στον πωλητή οτι δεν θέλω με την καμία Samsung γιατι τραβιέμαι με το service τους και είναι ανίδεοι και συμφώνησε και ο πωλητής!!!! Μου είπε μαλιστα με δικά του λόγια " Ούτε και εγώ θα αγόραζα Samsung" χαχαχα

Εχουν καλό όνομα στην αγορά...

Δημοσ.

Εμένα μου είχε χαλάσει μια samsung στην δουλειά μου πριν κανένα χρόνο τους πήρα τηλέφωνο, τους έδωσα SN και την επόμενη μέρα ήρθε courier, πήρε την παλιά και μου έφερε καινούρια. Βέβαια πριν κανένα εξάμηνο είχα μιλήσει με ένα ένα προμηθευτή και μου είχε πει ότι κάτι αλλαγές γίνονται με το service τις Samsung και με απέτρεψε να πάρω πάλι samsung. Τώρα αν το είπε για να αγοράσω αυτό που θέλει αυτός ή αν έλεγε αλήθεια δεν ξέρω...

Δημοσ.

Εγω πάντως με σαμσουνγκ δε ειχα προβλημα...Αν εξαιρέσεις το θέμα που είχα με τη χρεωση των μεταφορικων πηγαινε ελα στην service1 ...

Επισκευάστηκε και μου σταλθηκε πισω πολυ γρηγορα,σχεδον σε μια βδομάδα.

Δημοσ.

Εγω εχω μια οθονη 17'' Samsung 713N LCD (στο μαγαζι μου).Την αγορασα πριν απο 5 χρονια και λειτουργει απροβληματιστα εως σημερα.

Πηρα ομως πριν απο 2 ή 2,5 χρονια και μια Samsung 2032BW.Μετα απο 1 ή 1,5 χρονο (εκανα και thread γι'αυτο το προβλημα)η οθονη οποτε την ανοιγω τρεμει το panel (μετακινειται αστραπιαια προς τα αριστερα και επανερχεται αμεσως).Το κανει οποτε την ανοιγω,και καθε μιση ωρα.Οπως επισης ανοιγοκλεινει (σα να αλλαζω σημα)καθε μιση με 1 ωρα.(Απο ερευνα κατεληξα οτι τα capacitors χρειαζονται αλλαγη.Ξερει κανενας ποσο θα μου κοστισει ?)

Παρατηρησα το ιδιο πραγμα και σε ενα καταστημα με μια LCD TV Samsung που ηταν ολοιδια με το monitor.

Τελος παντως,ειναι σε τι μοντελο θα τυχεις.Τα panel της Samsung ειναι πεντακαθαρα.Επομενως,παρα τα προβληματα,το επομενο monitor θα ειναι και παλι Samsung.

Δημοσ.

).Το κανει οποτε την ανοιγω,και καθε μιση ωρα.Οπως επισης ανοιγοκλεινει (σα να αλλαζω σημα)καθε μιση με 1 ωρα.(Απο ερευνα κατεληξα οτι τα capacitors χρειαζονται αλλαγη.Ξερει κανενας ποσο θα μου κοστισει ?

Επειδή είχα το ίδια πρόβλημα σε μια 226BW και δεν ηθελα να την πεταξω (360-380ε την ειχα παρει) τν έστειλα για αλλαγή των πυκνωτών.

Το κόστος ήταν περίπου στα 30κάτι ευρώ, στο επίσημο σερβις της σαμσουνγκ.

Ειναι ομως τοσο απλό που και ένας ηλεκτρονικος το κάνει ή αν πιάνουν τα χέρια σου,κι εσύ.Υπάρχουν οδηγίες-βιντεάκια στο γιουτιουμπ,3-4 πυκνωτές αλλάζεις.

Δημοσ.

Aμα βρω την αποδειξη καλως!

Αλλιως θα την παω σε ενα μαγαζι πουι φτιαχνουν τηλεορασεις.

Ίσως κάνεις δουλειά και χωρίς απόδειξη μόνο με το serial number της οθόνης...

Δημοσ.

Aμα βρω την αποδειξη καλως!

Αλλιως θα την παω σε ενα μαγαζι πουι φτιαχνουν τηλεορασεις.

Στο σερβις της σαμσουνγκ πήγαινε τη καλύτερα.Η τιμή που έγραψα ειναι απο κεί, πριν 3-4 μήνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...