Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις για ip camera.


aris_ray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!!

πηρα και εγω σημερα μια ip camera.

αυτην...

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7142/StarTech-IP-330-A%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%95%CE%BD%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%9A%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

βλεπω μονο απο το pc μου εικονα.

εκτος σπιτιου δεν βλεπω με αλλο pc.

τι πρεπει να κανω??

εκανα login στο dynds που λετε,μετα??

εβαλα και στο router κατι που λεγαται εδω για προωθηση

αλλα τιποτα.

οδηγιες μεσα δεν ειχε το κουτι,

ευχαριστω!!

Δημοσ.

οριζεις μια πορτα στην καμερα σου και την κανεις portforward στο ρουτερ σου.μετα κανεις ενα λογαριασμο στο dyndns η no-ip η οπου αλλου σε βολευει και περανς τα στοιχεια του λογαριασμου δτο ρουτερ η στην καμερα αν εχουν επιλογη για dns.αν δεν μπορεις να βαλεις τον συγκεκριμενο λογαριασμο κατεβαζεις το προγραμματακι της καθε εταιριας και στο εγκαθιστας σε ενα υπολογιστη και κανει αυτο την ενημερωση για το host name που εχεις ορισει.μετα μπορεις να δεις την καμερα σου απο οπου υπαρχει ιντερνετ πληκτρολογωντας το host name και την πορτα που εχεις ορισει.για παραδειγμα mycamera.dyndns.org:20000 εδω το host name ειναι το mycamera και η πορτα 20000.

Δημοσ.

epishw αν η camera den exei dyndns μπορει να τα ορισεις στο ρουτερ σου.κατα τα αλλα για να παιξει πρεπει να δωθει access και να γινει και Port forward.

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

με android 2.2 θα μπορει να τη δει απομακρυσμενα ο φιλος; εχει ενα ipad και ενα κινητο με android 2.2..

Δημοσ.

ισως να μην μπορει να την δει για ενα λογο.πολλες καμερες οταν πας να μπεις Remotely Κατεβαζουν καποια active x στον υπολογιστη.το android δεν ξερω κατα ποσο μπορει να παιξει χωρις αυτα.μια δοκιμη θα τον πεισει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...