ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να φτιάξω ένα site στο οποίο θα μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να καταχωρεί δημοσιεύσεις , videos και άλλα χωρίς registration Κάτι σαν blog δηλαδή αλλά χωρίς περιορισμούς κλπ κλπ Θα είναι κάτι σαν site ειδήσεων αλλά ανοιχτό προς όλους Πως μπορώ να το κάνω αυτό και τι πακέτο μπορώ να διαλέξω?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Τόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο? Σκεφτόμουν να το κάνω σε joomla ( έχω αρκετές γνώσεις ) αλλά δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω templates , πως θα το στήσω , να διορθώνω css με βάση αυτά που θέλω, οπότε ψάχνω κάτι λιγότερο χρονοβόρο.
dewn735 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να φτιάξω ένα site στο οποίο θα μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να καταχωρεί δημοσιεύσεις , videos και άλλα χωρίς registration Αν δε θέλεις η σελίδα σου να γίνει μέσα σε ένα δεκαήμερο γιάφκα των απανταχού spammers, μην το κάνεις! αλλά δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω templates , πως θα το στήσω , να διορθώνω css με βάση αυτά που θέλω Αυτό δεν το γλυτώνεις... οπότε ψάχνω κάτι λιγότερο χρονοβόρο θα σου προτείνω wordpress, που είναι πιο κοντά σε αυτό που (νομίζω ότι) θέλεις να φτιάξεις και είναι και πιο εύκολο στη διαχείρησή του
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις δίκιο σίγουρα για το πρώτο. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Τώρα που το σκέφτηκα τρόμαξα λίγο... Wordpress δεν έχω δουλέψει καθόλου. Είναι λιγότερο χρονοβόρο από το να το στήσω σε Joomla?
dewn735 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το στήσιμο είναι παρόμοια διαδικασία: ανεβάζεις με ftp, τρέχεις το install, δίνεις κωδικούς βάσης και στα φτιάχνει μόνο του. Απλά στο πρότεινα επειδή ζήτησες "κάτι σαν blog" και το wordpress είναι το ιδανικό (+ το ότι εμένα μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο και κατανοητό στη διαχείρησή του από ότι το joomla)
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. θα το δοκιμάσω με wordpress αν και δεν το έχω ξαναδουλέψει. Αν δω τα σκούρα θα το πάω σε joomla. Απλά επειδή θέλω να βάλω και adsense μέσα γνωρίζετε αν υποστηρίζει???
derasto Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Mερικα θεματα εχουν ηδη ετοιμο χωρο για να βαλειs τον κωδικα απο adsense.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Κατοχύρωσα το domain name Και την φιλοξενία . Έχει ήδη ανέβει το site αλλά είναι στο default theme του wordpress Έχεις κατά νου κανά θέμα που να έχει έτοιμο τον χώρο για adsense?Δεν με πειράζει το θέμα .Αρκεί να είναι κάπως φωτεινό για παράδειγμα
derasto Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Ορμα http://topwpthemes.com/templates/adsense-ready/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.