Andreas2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Έχει κανένα από εσάς που δοκίμασε Acai Berry είτε σε καψούλες είτε σε σκόνη,χυμό;Είναι καλό και τι σας πρόσφερε;Εγώ άκουσα ότι δεν βοηθά μόνο στο χάσιμο βάρους αλλά και βελτιώνει τον ύπνο,δίνει ενέργεια,σου ανοίγει την όρεξη,κάνει καλό και στα μαλλιά και άλλα.Σκέφτομαι να πιάσω τη μάρκα Sambazon.
greekparot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εχω δοκιμασει, δεν το πηρα για απωλεια βαρους (ειμαι ανδρας 70κιλα) - απλα αντι για πολυβιταμινες προτιμησα ενα μηνα να δοκιμασω το acai. Εχει τα παντα μεσα και πλουσιο σε αντιοξοδοτικα. Μου εδινε και καποια σχετικη ενεργεια. Οσο για την ορεξη δεν νομιζω να ισχυει αυτο - γιατι αυτο φημιζεται και για απωλεια βαρους - ποιος ο λογος να σου ανοιγει την ορεξη. Εγω παντως δεν εχασα κιλα και δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Πιστευω με προσεγμενο διατροφολογιο - γυμναστικη + acai ισως δει καποιος αποτελεσματα με το acai.
Haldol Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Με προσεγμένη διατροφή και γυμναστική, γιατί να θέλεις και αυτό το πράγμα επιπλέον; Δεν αρκούν τα πρώτα;
Andreas2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή διάβασα πολλά θετικά στυλ ομοιπαθητικής.Well being,νιώνεις,έχεις όρεξη,κοιμάσαι καλά,είσαι όλος διάθεση...
greekparot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Με προσεγμένη διατροφή και γυμναστική, γιατί να θέλεις και αυτό το πράγμα επιπλέον; Δεν αρκούν τα πρώτα; Το συγκεκριμένο είναι κ´ πολυβιταμινη με απλά λόγια. Στην δίαιτα χρειάζεται να περνεις συμπλήρωμα πολυβιταμινης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.