probe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ θα ανυσηχούσα για το τροφοδοτικό κι επίσης με διάφορα προβλήματα που υπήρξαν αν θυμάμαι καλά με agp της ati (3650, 4650) σε μητρικές με κάποια chipset όπως της VIA π.χ.
pps888 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα έλεγα να αφήσεις τις αναβαθμίσεις και τα ΑΙΟΝ και να κοιτάξεις να τελειώσεις την πτυχιακή και να βρεις καμιά δουλειά.... Και για να μιλήσουμε σοβαρά... Δεν συμφέρει ρε συ...θα χρειαστείς και τροφοδοτικό αλλιώς μπουμ... Και όπως είπε και ένα παιδί πιο πάνω: η μητρικη δεχεται καρτες γραφικων agp οι οποιες εχουν σταματησει εδω και χρονια να παραγονται εξου και η τιμη της 4650 στα 78ε την ωρα που 4650 pci δεν κανει πανω απο 40 ευρώ Κρίμα δεν είναι; Αναβάθμιση σε 7χρονο pc είναι λίγο δύσκολο.
antidrash Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα έλεγα να αφήσεις τις αναβαθμίσεις και τα ΑΙΟΝ και να κοιτάξεις να τελειώσεις την πτυχιακή και να βρεις καμιά δουλειά.... Και για να μιλήσουμε σοβαρά... Δεν συμφέρει ρε συ...θα χρειαστείς και τροφοδοτικό αλλιώς μπουμ... Και όπως είπε και ένα παιδί πιο πάνω: η μητρικη δεχεται καρτες γραφικων agp οι οποιες εχουν σταματησει εδω και χρονια να παραγονται εξου και η τιμη της 4650 στα 78ε την ωρα που 4650 pci δεν κανει πανω απο 40 ευρώ Κρίμα δεν είναι; Αναβάθμιση σε 7χρονο pc είναι λίγο δύσκολο. Αμα βρω ποτε δουλεια εμενα να με *^&%$*&. Και για να μιλησουμε σοβαρα... Το τροφοδοτικο την παλευει μια χαρα, οι agp απ'οτι φαινεται δεν εχουν σταματησει να παραγονται, και μια αναβαθμιση το pc μου την χρειαζεται, αφου μονο εκει υστερει... Ο επεξεργαστης και οι μνημες την παλευουν μια χαρα. Βρηκα αυτην http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cicid=48&cid=126&mid=52&pid=23433 η οποια ειναι αξιοπρεπεστατη και την δουλεια της θα την κανει. Κριμα ειναι να δωσω 1000euro για καινουργιο υπολογιστη, οταν τουλαχιστον, με αυτον την δουλεια μου μπορω και την κανω. Μελλοντικα θα παρω, προς το παρων προτιμω να δοσω 80 παρα 1000.
pps888 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλά δεν περίμενα να σου αλλάξω γνώμη Οι μνήμες και ο επεξεργαστής ΟΚ. Για το τροφοδοτικό όμως έχω αμφιβολίες. Και δεν είπα να πάρεις καινούργιο μηχάνημα.Το πιο σημαντικό είναι αν αξίζει ο λόγος που θέλεις την αναβάθμιση όπως σου είπα και στο pm. Βάλε να παίζουμε L4D2
Orifiel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα έλεγα να αφήσεις τις αναβαθμίσεις και τα ΑΙΟΝ και να κοιτάξεις να τελειώσεις την πτυχιακή και να βρεις καμιά δουλειά.... offtopic.. Άκου εκεί να πιάσουμε δουλειά.. που νομίζεις ότι ζεις.. στην Ρουάντα??? Χαχα.. γελώ πάντα με ανθρώπους που λένε τέτοια στα νεοτέρα παιδιά.. Έτσι όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα. Κοίτα να με θυμηθείς σε λιγότερο από 1 χρόνο από τώρα.. (σαν κερασάκι να θυμάστε και την πράσινη ανάπτυξη.. μοσαντο λένε, ποιότητα..)
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μελλοντικα θα παρω, προς το παρων προτιμω να δοσω 80 παρα 1000. Αντι να δωσεις περιπου 90 ευρα, με λιγοτερα απο τα μισα (ως 1/3!) παρε μια μεταχειρισμενη 7600GT και καθαρισες απο agp μια χαρα -διχως μαλιστα να σκεφτεσαι καθολου (για) το τροφοδοτικο... Αλλωστε θα εισαι βασικα cpu bottlenecked -στο socket 754
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 παιδια η 4650 εχει πολυ χαμηλη καταναλωση... το τροφοδοτικο μπορει να ειναι 4ετιας και noname αλλα θα την παλεψει, ουτως η αλλως η geforce4 δεν νομιζω να καιει και λιγοτερο
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Εννοειται πως καιει λιγοτερο! Λεει κανεις κατι διαφορετικο? System Requirements * AGP based PC is required with one 4X/8X AGP slot available on the motherboard * 400 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector/καποιες εχουν 4 pin molex connection * Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSU for a list of Certified products
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.