xontropontikas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 εχω ενα λάπτοπ toshiba και πριν κατι μήνες αποφάσισα να το αλλαξω απο vista(μου ειχαν κανει την ζωη κολαση) σε windows 7(γνήσια).Οταν τα αλλαξα λειτουργουσε κανονικα αλλα μετα απο μερες οταν άνοιγε δεν λειτουργουσε το πληκτρολογιο και το touch pad.Εκανα επανακκινηση και πηγενε κανονικα.Κατεβασα οσους drivers μπορουσα αλλα συνεχιζε..αφου που και που οταν ανοιγε η οθονη αλλαζε ζουμ..Με λίγα λογια μερικες φορες χωρις να εχει τιποτα , αλλες με τα παραπανω κολληματα..Απελπιστικα..εβαλα και xp αλλα μετα τα ξανα αλλαξα σε 7 αλλα και παλι μου συνεχιζει το ιδιο.Απο οτι καταλαβα μερικες φορες ανοιγει και αναγνωριζει τους drivers του toshiba αλλες οχι...Θα συνεχισει για πολυ αυτο?Μηπως δεν εχω βρει τους σωστους drives?Υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου?Μηπως τελικα να τα κανω windows xp αλλα δεν τεριαζουν στο λαπτοπ!!Θελω βοήθεια!ειμαι απελπισμενη...
TheELF Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Όλα ωραία και καλά μας τα εξήγησες,αλλά θα βοηθούσε να μας έλεγες και το ακριβές μοντέλο,κάπου πάνω του θα το αναγράφει δεν μπορεί. Για το πρόβλημά σου,είναι παλιό το μηχάνημα;μήπως δηλαδή είναι μηχανικό το πρόβλημα και δεν έχει να κάνει με τα driver;Μήπως έχει κάποιο κουμπί που ακυρώνει το πληκτρολόγιο/touchpad; Μην κατεβάζεις driver από όπου βρεις αλλά μόνο από την toshiba
xontropontikas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 κατ αρχην ευχαριστω που ενδιαφερθηκες.. . το λαπτοπ μου ειναι σχετικα καινουργιο .toshiba satellite p300-133. Αυτες τις μερες μου κολλαει και στην εκκινηση...εχει καταντησει εκνευριστικο!! και driver κατεβαζω μονο απο την toshiba τα βασικα, εκτος αν βρω απο καμια σελιδα κατι που με ενδιαφερει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.