Προς το περιεχόμενο

Σύστημα σε Υδρόψυξη

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιά σας μάγκες

μιας και έλειψα τόσο καιρό απο το φορουμ είπα να μπω με μία απορία,

τώρα που θα φύγει ο υπάρχον υπολογιστής θα αρχίσω να συναρμολογώ έναν ι7 με καμία high end κάρτα γραφικών για να νιώσω και εγώ λίγο,

απλά μου έχει κλείσει να το κάνω με υδρόψυξη για να δοκιμάσω κάτι καινούριο μιας και μου έχει κολλήσει εδώ και χρόνια.

καταρχάς η απορία μου είναι πιο πολύ στην αντλία γιατί έχει διάφορα και δεν ξέρω τή flow rate πρέπει να έχει για να σηκώσει cpu,gpu,chipset(μάλλον) ταυτόχρονα.

σήμερα μου κόλλησε στο μυαλό αυτό το σετάκη της thermaltake που είδα στο e-shop και λέω άμα πάρω ακόμα ένα ψυγείο και ένα gpuWB πως θα ήταν καλή επιλογή (ως αρχάριος :P) απλά δεν ξέρω άν η αντλία θα τα σηκώσει όλα αυτά.

για αυτό θέλω να με βοηθήσετε σε σχέση πληροφορήσεις γενικά στην λειτουργία υδρόψυξης και να μου προτείνετε προϊόντα για να έχω και εγώ μια κατεύθυνση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς καλημέρα

1)Είσαι σε λάθος μέρος ζητά να στο μεταφέρουν

2)Καλυτέρα είναι να δόσεις ένα 400 με 500 ευρώ αφού θέλεις να τα βάλεις όλα στο νερό πάρα να πάρεις αυτό της thermaltake.Αν θέλεις μόνο κάρτα γραφικών και επεξεργαστή με ένα 300 ευρώ το πολύ παίρνεις κάτι κάλο.

εγώ έχω βρεί αυτά πάντως, απλά δεν ξέρω η αντλία κατα πόσο είναι δυνατή για να κάνει και για κάρτα γραφικών.

Reservoir

CPU WB

psigio

swlinas

ANTLIA

Δεν πρόκειται να "αγχώσεις" καμία αντλία αν προσθέσεις και μία κάρτα στο κύκλωμα, ακόμη και την πιο ψόφια να βάλεις τη δουλειά της θα την κάνει (και άντε να έχει και 2-3 βαθμούς χειρότερες tepms από μία σπιντάτη)...

Όταν βρεις μεμονωμένη αντλία Tt στην τιμή μιας άλλης επώνυμης, πάρτη. Αλλά να δώσεις 100€ για όλη την υπόλοιπη σαβούρα του σετ είναι λίγο κάπως... Ακόμη και στα νιάτα του το εν λόγω σετ ήταν για μπάτσες.

Ψάξε για σύγχρονα κομμάτια, προσφέρουν αισθητά υψηλότερη απόδοση. Ακόμη και μία Η50 τα καταφέρνει (πολύ) καλύτερα...

και εγώ θα συμφωνήσω μακριά απο thermaltake, εγώ είχα πάρει αυτό http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1444&ID=1616 απο το οποίο είμαι πολύ απογοητευμένος, γενικά η κατασκευή τους είναι κακής ποιότητας και απο επιδόσεις μην περιμένεις και πολλά, το cpu το έριχνε 2-3 βαθμούς και την κάρτα καμια 20αριά,αλλά μιλάμε για την 1950xtx που είχα τότε η οποία είχε έτσι και αλλιώς πρόβλημα με τις θερμοκρασίες γιατί δούλευε σε ~75 βαθμούς με την stock ψήκτρα και την πήγαινε στα ~55, πάντως δεν επηρεάζει αν βάλεις την κάρτα γραφικών ή έχεις μόνο το cpu η αντλία τα σηκώνει άνετα. Άποψη μου είναι να μην πάρεις all-in-one αλλά κομμάτι-κομμάτι και νομίζω το πιο σημαντικό ρόλο παίζει το ψυγείο που θα βάλεις γιατι στην ουσία αυτό κάνει την ψύξη

γενικά πάντως(λίγο offtopic) για extreme ψύξεις που ξεφεύγουν, ένας γνωστός μου έχει κάνει σύστημα υδρόψυξης με δύο ψυγεία απο gsxr1100(ξέρει βέβαια απο μηχανές) και εκεί βλέπεις τρελές διαφορές :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...