Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω να μού'ρθει το συγκεκριμένο σε λίγες μέρες http://www.multirama.gr/products/product?pid=0545742&catid=010200.

IDEAPad%20Y560A-3%20Gaming-Back1.jpg

Θα είναι το πρώτο μου laptop καθώς τόσα χρόνια ήμουν "ντεσκτοπάκιας".

Όσοι είχατε/έχετε Lenovo για πείτε καμιά κουβεντούλα. Τί να περιμένω; Είναι γενικά γερά μοντέλα; κλπ...

Για κάποιον λόγο στην χώρα μας δεν είναι καθόλου διάσημα...Να φανταστείτε έκανε εντύπωση στον πωλητή που επέλεξα να το αγοράσω!!

Δημοσ.

Προσωπικα απο το πρωτο μου lenovo (πριν κανενα 6μηνο), ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος σε σημειο να λεω οτι θα πηγαινω μονο σε αυτη την μαρκα πλεον.Οι λογοι(στο δικο μου τουλαχιστον): πολυ καλο συστημα ψυξης, ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβο.

Τα αρνητικα του ομως: α)πλαστικο που μου φαινοταν αρκετα ψευτικο,

β) Η οθονη ηταν απλα ΧΑΛΙΑ! Χωρις υπερβολες, μετα την πρωινη αναγνωση των γεγονοτων(αντε και καμιας εφημεριδας),

με επιανε πονοκεφαλος. Πλεον εχω αλλαξει και εχω παει σε dell και εναν μηνα τωρα που το εχω δεν εχω ξαναπαθει το ιδιο πραγμα.

Απλα -ελπιζω- να ειναι καλυτερη οθονη η δικια σου.

Δημοσ.

Ωχ...το ελπίζω κι εγώ αλλιώς θα βρίζω όταν παίζω παιχνίδια :fear:

Αν παιζεις βραδυ θα εισαι μια χαρα.

Οταν χτυπαει το φως του ηλιου ειναι που αντανακλα τραγικα πολυ..και φυσικα σου βγαινουν εξω τα ματια.

Δημοσ.

Όσον αφορά την θερμοκρασία που ανεβάζει το συγκεκριμένο Lenovo [κάτι είχα διαβάσει σε άλλο τόπικ] έχω να πω ότι σε σετάκι με μια βάση Akasa που έχω αγοράσει με 2 ανεμιστηράκια το λάπτοπ παραμένει δροσερό και μετά από 10 ώρες συνεχούς χρήσης.

Δημοσ.

μηπως να το σκεφτομουν ξανα να παραγγειλω λενοβο με tft και να παω στο hp G62-A80SV που ναι και tft led? SOS!! Αυριο κανω παραγγελια

Δημοσ.

μηπως να το σκεφτομουν ξανα να παραγγειλω λενοβο με tft και να παω στο hp G62-A80SV που ναι και tft led? SOS!! Αυριο κανω παραγγελια

Aνοιξε αν θες θεμα με τι λαπτοπ θες και για τι απαιτησεις,

και θα σου προτεινουμε πολλα καλα!

Δημοσ.

απεκτησα και γω λενοβο g560 i3 2.4.Αρκετα καλος σχεδιασμος, ικανοποιητικος. Το FN ειναι κατω αριστερα, τερμα γωνια και ακριβως διπλα του το ctrl, το συνηθισα ηδη.

παιχνιδια σηκωνει κανονικα? προ και κανενα με αμαξια?

(καποιος λιγο οφ τοπικ να μου απαντησει, ενα λαπτοπ παλιο, 4 ετων αν το πουλησω ποσα βγαζω? κυριοτερο, αν το δωσω σε εταιρια για σερβις, αυτος ποσα βγαζει απο οθονη, επεξεργαστη μητρικη κτλ? ευχαριστω!)

Δημοσ.

μια επισημανση, την ειδα και σε αλλο φορουμ

παιζει θεμα με το δεξι κλικ, του τατςπαντ..κατεβασε ξανα ντραιβερς ενας αλλος..και μενα με την 3η πιανει ...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από 1 περίπου χρόνο που έχω το Lenovo Y560 διαπίστωσα ένα προβληματάκι.

Η φωτεινότητα της οθόνης πέφτει όποτε γουστάρει και δεν ξέρω τί άλλο μπορώ να κάνω γι'αυτό!

Βασικά πέφτει είτε τον έχω στην πρίζα είτε όχι.

Επίσης, πήγα στο εικονίδιο που λέει για προσαρμογή φωτεινότητας οθόνης, το έχω βάλει στις "υψηλές επιδόσεις" με υψηλή φωτεινότητα και έχω επιλέξει να μην πέφτει ποτέ. Παρ'όλ'αυτά συνεχίζει να πέφτει :S

Wtf?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...