xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πέρασα τις επαφές που είχα από ένα backup του satio στον υπολογιστή και επειδή δεν μπορούσα να το ανοίξω με το SE pcsouite..Πέρασα μια μια τις επαφές μέσα στον υπολογιστή.Αυτό όμως που παρατήρησα είναι,ότι τα ελληνικά ονόματα,αυτά που ήταν γραμμένα μέσα στο κινητό με ελληνικούς χαρακτήρες,εμφανίζονται με ότι να ναι χαρακτήρες,και έτσι δεν ξέρω ποιός είναι ποιος.. Είναι έτσι: http://img248.images...contlathos.jpg/ Μπορώ να το φτιάξω αυτό;; Έχω win7 pro english 64bit.Και έχω ρυθμίσει την γλώσσα.
popeye68 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Έναρξη > πίνακας ελέγχου > περιοχή και γλώσσα > διαχείριση > αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος > βάλε ελληνικά (greek) > ΟΚ.
kinitos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 λιγο ασχετο αλλα και λιγο σχετικο εγω με ιδιο λογισμικο εχω το προβλημα με το να βαζει μονο του τζαπανεζ και κορεαν στη μπαρα.τα βγαζω απο κοντορλ πανελ και ρυθμισεις και μετα απο ρεσταρτ τα ιδια.καμια οριστικη λυση?
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Έναρξη > πίνακας ελέγχου > περιοχή και γλώσσα > διαχείριση > αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος > βάλε τα αγγλικά ή αν είναι ήδη αγγλικά βάλε ελληνικά > ΟΚ. Πήγα administrative το άλλαξα σε english united states..Έκανα και reboot .Και τίποτα.Δεν άλλαξαν αυτά..
popeye68 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πήγα administrative το άλλαξα σε english united states..Έκανα και reboot .Και τίποτα.Δεν άλλαξαν αυτά.. Μήπως έχει πειράξει τίποτα στα "fonts"; Έναρξη > πίνακας ελέγχου > γραμματοσειρές > ρυθμίσεις γραμματοσειρών > επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων γραμματοσειράς. Επίσης τσέκαρε το τετραγωνάκι "απόκρυψη γραμματοσειρών με βάση τις ρυθμίσεις γλώσσας".
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως έχει πειράξει τίποτα στα "fonts"; Έναρξη > πίνακας ελέγχου > γραμματοσειρές > ρυθμίσεις γραμματοσειρών > επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων γραμματοσειράς. Επίσης τσέκαρε το τετραγωνάκι "απόκρυψη γραμματοσειρών με βάση τις ρυθμίσεις γλώσσας". Όχι δεν έχω πειράξει ποτέ μου κάτι. Χμμ,μπορείς να μου το πεις στα αγγλικά γιατί δεν μπορώ να ξέρω στα ελληνικά πως τα λένε..Χάνομαι.
popeye68 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Χμμ,μπορείς να μου το πεις στα αγγλικά γιατί δεν μπορώ να ξέρω στα ελληνικά πως τα λένε..Χάνομαι. Στο post #2 σου λέω: Start > control panel > region and language > administrative > change system local > βάλε ελληνικά (greek) > ΟΚ. Στο post #5 σου λέω: Start > control panel > fonts > fonts settings > restore default font settings. Επίσης τίκαρε το τετραγωνάκι "Hide fonts based on language settings". Και στο τέλος κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή.
xlempoiniaris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Spammer Κρυμμένο από parsifal, 23 Φεβρουαρίου 2011 - Spammer Τα πράγματα είναι απλά.... ΠΕΤΑ ΤΑ τα ρημάδια τα Windows και βάλε LINUX
kinitos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 λιγο ασχετο αλλα και λιγο σχετικο εγω με ιδιο λογισμικο εχω το προβλημα με το να βαζει μονο του τζαπανεζ και κορεαν στη μπαρα.τα βγαζω απο κοντορλ πανελ και ρυθμισεις και μετα απο ρεσταρτ τα ιδια.καμια οριστικη λυση? καμια ιδεα για το προβλημα αυτο?
popeye68 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 καμια ιδεα για το προβλημα αυτο? Έναρξη > πίνακας ελέγχου> γραμματοσειρές > ρυθμίσεις γραμματοσειρών > τίκαρε το κουτάκι "απόκρυψη γραμματοσειρών με βάση της ρυθμίσεις γλώσσας" > ΟΚ.
kinitos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Έναρξη > πίνακας ελέγχου> γραμματοσειρές > ρυθμίσεις γραμματοσειρών > τίκαρε το κουτάκι "απόκρυψη γραμματοσειρών με βάση της ρυθμίσεις γλώσσας" > ΟΚ. το εχω κανει αλλα δεν...οποτε αναψει ο υπολογιστης κανει το ιδιο πραμα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.