atssssss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σας, πήρα πριν 2 εβδομάδες το συγκεκριμένο netbook δώρο στην αδερφή μου... (στο πλαίσιο κάνει 80 ευρώ πιο ακριβά από τον Γερμανό...) Το άνοιξα και το setαρά και γενικά παρατήρησα οτι ήτανε αρκετά αργό.... Έβαλα 2 gb Ram που έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να βάλω και γενικά είναι αργό... Για αυτό φταίνε τα προγράμματα που έχει η μαμά Sony φορτωμένα στο netbook μαζί με τα windows starter 7 ή λέτε να παίζει κάτι άλλο...; Πχ στο δικό μου netbook (Compaq Mini 700) που είναι σαφώς πιο αργό και 2 χρόνια παλαιότερο τα windows 7 starter N πάνε σφαίρα... Να δοκιμάσω να βάλω δικά μου Windows 7 (που μάλλον θα επιλέξω ultimate);
xristoforos89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σας, πήρα πριν 2 εβδομάδες το συγκεκριμένο netbook δώρο στην αδερφή μου... (στο πλαίσιο κάνει 80 ευρώ πιο ακριβά από τον Γερμανό...) Το άνοιξα και το setαρά και γενικά παρατήρησα οτι ήτανε αρκετά αργό.... Έβαλα 2 gb Ram που έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να βάλω και γενικά είναι αργό... Για αυτό φταίνε τα προγράμματα που έχει η μαμά Sony φορτωμένα στο netbook μαζί με τα windows starter 7 ή λέτε να παίζει κάτι άλλο...; Πχ στο δικό μου netbook (Compaq Mini 700) που είναι σαφώς πιο αργό και 2 χρόνια παλαιότερο τα windows 7 starter N πάνε σφαίρα... Να δοκιμάσω να βάλω δικά μου Windows 7 (που μάλλον θα επιλέξω ultimate); Και δεν βαζεις; Λογικα τα προγραμματα της sony ειναι.. Ειναι και νετμπουκ, το φορτωνουν και ενα σωρο αχρειαστα πραγματα..
Maldino Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καλησπερα... Εχω το συγκεκριμενο netbook απο τοτε που ηρθε ελλαδα με την προσφορα του γερμανου. Σημερα πηγα να βαλω τα Windows XP αλλα δεν βρισκω με τιποτα drivers για Wireless και Ethernet και ολα τα υπολοιπα και δεν τα βρισκω με τιποτα... Στο esupport της sony δεν αναγνωριζει καν το μοντελο του netbook και δεν ξερω τι να κανω. Παλευω να βαλω απο αλλα μοντελα αλλα δεν γινεται... Καμια ιδεα να βρω εστω προσωρινα ιντερνετ ασυρματο και μετα να βαλω κανα προγραμα ξερω γω για τους drivers...
GReddyRx7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το έχω και εγώ αυτό το notebook. Άμα θές έχεις 2 επιλογές. Η βάζεις τα Ubuntu ή κάνεις ένα clean install τα 7αρια και τα δουλεύεις χωρίς antivirus γιατί έχει τόσο αργό σκληρό δίσκο που όποιο και να έχω δοκιμάσει σέρνεται. (Τα έχω δοκιμάσει όλα!)
Maldino Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το θεμα ειναι οτι με το που εβαλα τα XP απο 7 ultimate ειδα τεραστιες διαφορες στην ταχυτητα του και θελω να μεινω σε αυτα.Και ubuntu εχω βαλει αλλα θελω dual boot με κυριο τα XP... Τελικα βρηκα drivers αλλα δεν ειναι για XP θα δοκιμασω ομως μηπως το φτιαξω Κοιταζα στο αμερικανικο esupport αντι του ελληνικου και δεν το εβρισκα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.