Προς το περιεχόμενο

Επαναφορά συστήματος σε ΜacOS

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα Παιδιά,

Εχω apple Laptop με MacOS και έσβησα καταλάθος απο τον κάδο Ανακύκλωσης καποια εικονίδια με αποτελεσμα στην θέση τους στην επιφανεια εργασίας να εμφανίζονται με ερωτηματικά,Πως τα επαναφέρω?Πως μπορώ να κανω επαναφορα συστήματος??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δοκιμασε τν εφαρμογη time machine!

http://www.youtube.com/watch?v=o2fHdUL5GAM

Για την εφαρμογή Time machine δεν θα πρεπει πρωτα να εχω κρατησει Backup??δεν υπαρχει καποιος τρόπος επαναφορας απο την εκκινηση λογισμικου οπως συμβαίνει με τα windows??

Πρέπει να έχει ενεργοποιημένο το Time Machine όπως είπες για να το κάνεις αυτό. Αν το είχες θα έβλεπες οτι έχεις ΠΑΡΑ πολλές δυνατότητες.

Τώρα πιστεύω πιο εύκολο είναι να ξανα εγκαταστήσεις τα προγράμματα που είχες

Τι αρχεια ειναι αυτα, του συστηματος ή προγραμματα ?

Γιατι δεν ανεβαζεις και ενα screenshot για να δουμε ακριβως τι συμβαινει

Eυχαριστώ για τις απόψεις σας παιδιά,

Λοιπόν συγκεκριμένα,το εικονίδιο με την κιθαρα και το εικονιδιο με τις φωτογραφίες μου εμφανιζονται στην επιφανεια εργασιας με <?>(αγγλικο ερωτηματικο κια δεν μπορω να εχω προσβαση)MacOSXdesktop-el.jpg

αρα εχεις πεταξει στον καδο το garage band και το preview

για το garage band κανε ξανα εγκατασταση το ilife (το dvd λογικα το εχεις, ειναι ενα απο τα δυο που παιρνεις με την αγορα ενος mac)

τωρα για το αλλο λογικα θα πρεπει να κανεις archive and install

ΥΓ. αν το εικονιδιο με τις φωτογραφιες που λες δεν ειναι το preview αλλα το iphoto τοτε η επανεγκατασταση το ilife αρκει

ΥΓ2. τη μπαρα με τα εικονιδια κατω δεν την λεμε επιφανεια εργασιας αλλα dock, στο λεω γιατι αν το ονομαζεις λαθος ο αλλος που θελει να βοηθησει δεν καταλαβαινει τι λες

Μήπως φίλε έχεις αλλάξει μέρος τα προγράμματα και τα έχεις βάλει σε κάποιο φάκελο??

Πάνω δεξιά στον "φακό" γράψε "preview" ή "garage band"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...