Προς το περιεχόμενο

gps και μηχανάκι

aghsilaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οδηγάω μηχανάκι και σκέφτομαι να αγοράσω gps, για να με καθοδηγεί, μιας και συχνά χάνω τον προσανατολισμό μου. Επειδή, όμως, δε θα μπορώ να το προσαρτήσω πουθενά, θα πρέπει να το κρατώ στο εσωτερικό του μπουφάν μου και να ακολουθώ τις φωνητικές οδηγίες που θα ακούω μέσω ακουστικών. Ωστόσο, μήπως έτσι δε θα έχει καλό σήμα; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω και χρησιμοποιω το mio moove 330,το εχω 2 ~χρονια ,καλο ειναι,δεν εχω αλλαξει χαρτες,μονο που οταν το ανοιξω,μετα απο κανα 3ημερο που ηταν κλειστο κανει τα εξης αργει να συντονυσει με τους δορυφορους περιπου κανα 2λεπτο,και οταν συντονυστει,μερικες φορες {μονο στη αρχη της διαδρομης},με παει απο αλλου..αλλα ολα αυτα δεν υπαρχουν αν τοχω συνεχεια ανοικτο (δηλαδη καθε μερα το ανοιγω),το εχω αναβαθμισει δωρεαν στους χαρτες 2010 , στα νεα μοντελα νομιζω οτι συγχρονιζουν γρηγοροτερα, τωρα οσον αφορα για μηχανακι βαση δυσκολα θα βρεις αν ειναι σαν τα παπακια που εχουν καλυμα πανω απο το σιδερο του τιμονιου π.χ.ΗΟΝΤΑ 125 , ενω αν ειναι σαν μηχανη,που φαινετε το σιδερο του τιμονιου σιγουρα θα βρεις και να διαλεξεις για το gps που θαχεις,να ταιριαζει το καλωδιο φορτωσης της συσκευης,επισης και σ'εν ηλεκτολογο για τροφοδοσια.Επισης μπορεις να βαλεις και κινητο με τη βαση του,στο γραφω σαν ιδεα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Αφού δεν μπλοκάρετε το σήμα μέσα από το αυτοκίνητο που πρέπει να περάσει από τζάμι, δεν νομίζω να παρουσιάζει πρόβλημα το μπουφάν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...