boobisadmin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 γεια παιδια καλος σας βρεικα ενδιαφερομε να βαλω την tellas μενω στο γαλατσι αξειζη να την βαλω εχω την hol και δεν με ενφουσιαζη. σκεφτομε να την βαλω επειδη εχω wind συνδεση. εσεις τη λετε ;
boobisadmin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξερει κανεις τιποτα; για καποια αλλη ετειρια ;
anta_n Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 βασικά υπάρχει ολόκληρο section για σταθερή και κινητή τηλεφωνία, οπότε θα βρεις περισσότερο κόσμο να σε βοηθήσει εκεί
garage667 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Παίζει ακόμα η Tellas??????Εγώ στο Γαλάτσι πάντως Forthnet έχω εδώ και 4 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αν και όπως και ο /η anta_n "υπάρχει ολόκληρο section για σταθερή και κινητή τηλεφωνία, οπότε θα βρεις περισσότερο κόσμο να σε βοηθήσει εκεί"
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το βασικο ειναι ποσο μακρια εισαι απο τον οτε του γαλατσιου που ειναι στην τραλλεων αν παιρνεις απο εκεινο τον οτε.οποτε αν εισαι μακρια πχ 3,5 Km καμια εταιρεια δεν θα παιξει γρηγορα.αν εισαι κοντα θα παιξεις πολυ καλυτερα.τωρα για εταιρειες εγω θα πηγαινε η οτε η forthnet h hol.tellas Νο thanxss
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Kαι εγω με Forthnet δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα την τελευταια πενταετια or so. Σχετικα κοντα στην Τραλλεων βεβαια.
anta_n Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξέρω γενικά πως παίζουν στο γαλάτσι οι εταιρείες. εγώ εχω forthnet και γενικά δεν έχω παράπονο. Η HOL τελευταία διαβάζω ότι έχει προβλήματα στο δίκτυο της, αλλά επειδή το ακούω αρκετό καιρό φαντάζομαι ότι σύντομα θα λυθούν. Όπως και να έχει, πριν πάρεις μια απόφαση καλύτερα δες τι πακέτα παίζουν και τι θες ακριβώς για να δεις τι σε συμφέρει και τι μπορεί να συνδυάσεις (π.χ. κινητό - σταθερό, τηλέφωνο - δορυφορική, κλπ.)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ναι ενώ η Forthnet είναι απροβλημάτιστη στο δίκτυό της
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 katarxhn εξαρτατε τι εννοει καποιος προβληματα στο δικτυο τους?για καποιον το πιταρισμενο dslam ειναι προβλημα.για καποιοον αλλον το voip ειναι προβλημα.για καποιον αλλον το μεγαλο Ping ειναι προβλημα.για καποιον αλλον οι αποσυνδεσεις ειναι προβλημα.καποια απο αυτα ειναι θεμα χαλκου καποια αλλα θεμα provider.ο καθενας ζυγιζει την θελει.πχ για μενα προβλημα ειναι το να κανει αποσυνδεσεις παρα το να κλειδωσω 20 mbit η να παιξω fast αντι για interleave κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.