Προς το περιεχόμενο

ιδέες για ανάπτυξη εφαρμογής σε android

x_maras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Σε ένα μάθημα της σχολής μου έχουμε σαν μέρος του μαθήματος την ανάπτυξη εφαρμογής για android ή iPhone. Με άλλους 2 συμφοιτητές μου αποφασίσαμε σήμερα (πρώτο μάθημα) να κάνουμε για android :-D .

Αρχικά να σας πω ότι δε διαθέτω smart phone :-( , όπως επίσης και οι συμφοιτητές μου στο project, οπότε δε ξέρουμε τι κυκλοφορεί ...

Επίσης η εφαρμογή πρέπει να έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα. Θα πρέπει να αξιοποιεί κάποιον από τους αισθητήρες της συσκευής π.χ. μικρόφωνο, φως, αισθητήρα κίνησης κλπ.

Αυτά με τη περιγραφή. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας για ιδέες εφαρμογών. Επίσης δε μας πειράζει αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην αγορά καθώς η αναπτυξή της εφαρμογής είναι για ακαδημαϊκό σκοπό. :-D

Δημοσ.

Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι ένα προγραμματάκι που ρίχνει 2 ζάρια αντιλαμβανόμενο απο το κινητό πότε κουνιέται το κινητό ...

όχι δεν είμαι τζογαδόρος :P

edit:Αν και έχω δει κάτι παρόμοιο με ρουλέτα κάπου!!!

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνετε κανένα πρόγραμμα ηχογράφησης φωνής; :P

Η ιδέα σου κάνει ότι ακριβώς ζητάει η εργασία ... :-D

αλλά μπορώ να πω ότι η ιδέα του piranhagr με τα ζάρια μου άρεσε περισσότερο (είμαι λιγάκι gambler :P )

Δημοσ.

Η άλλη ιδέα κάνει σεξ :P , απλά δεν είναι και τόσο εύκολο υποθέτω... Προσωπικά θα πρότεινα να ξεκινήσετε και τα δύο και να καταλήξετε αργότερα στο ποιο θα τελειώσετε...

Δημοσ.

Ναι αλλά θα μπορούσε εκτός απο ηχογράφηση να κάνει και παραμόρφωση της φωνής.(Μπορώ να πω πως είναι κλεμμένο απο μία εφαρμογή αλλά αφου δεν σε ενδιαφέρει αν ήδη υπάρχει...)

Δημοσ.

ηχογράφηση μιας ατάκας και μετα παραμόρφωση κατά την αναπαραγωγή ανάλογα με το πόσο κουνάς το κινητό την ώρα που παίζει. (άχρηστο, αλλά για εργασία νομίζω καλό ειναι )

Δημοσ.

Sorry, για το λάθος θέμα αλλά είχαμε καταλάβει λάθος και μεις. Τελικά ο κάθηγητής ήθελε μια εφαρμογή που να χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του κινητού χωρίς ο χρήστης του να το καταλάβει. Το μάθημα είναι Ubiquitous Computing... δεν ήξερα τι σημαίνει πριν το μαθημα ... αλλά σύμφωνα με τον ορισμό, θα πρέπει να γίνεται χρήση της υπολογιστικής δύναμης μιας συσκευής χωρίς ο άνθρωπος να το καταλαβαίνει.

Το θέμα που βγάλαμε, θα κάνει χρήση του bluetooth και πρόκειται κάτι σαν ηλεκτρονική νταντά, μιας και σήμερα λίγο πολύ όλοι, ακόμη και τα παιδιά έχουμε κινητά. Η μητέρα θα ελέγχει τα παιδιά μέσω της συσκευή της και σε περίπτωση απομάκρυνσης (10 μέτρα) θα χτυπαέι συναγερμός.

Να σε ρωτήσω σε ποια σχολή ζήτησαν κάτι τόσο δημιουργικό;(αν επιτρέπεται)

Φυσικά, δεν είναι και κανένα μυστικο. :-D

Σπουδάζω στο πανεπιστήμιο του Groningen, στην Ολλανδία, Computing Science.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...