ZELDA Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα στα γρηγορα 1 Pc και ενα streambox με ασυρματο δυκτιο gia file sharing με samba ο υπολογιστης φοραει xp , το streambox linux αλλα για καποιο λογο βλεπει μονο mshome Και venus ενω τα share folder Που εχω στο Pc ανηκουν σε mshome πως γινεται να το αλλαξω? και ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους ?
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 να αλλαξεις το mshome σe workgroup θες στα windows xp αν καταλαβα καλα?δεξι κλικ my computer και properties.meta computer name kai κατω κατω change.
ZELDA Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Βευχαριστω ρε Poulinos , να σε ρωτησω κατι ακομη υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να καταργησω το login που με ζηταει οταν παω να ανοιξω τους κοινοχρηστους φακελους , μηπως φταιει που εχω User name administrator μηπως ?
anta_n Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να κάνεις share τον φάκελο σου με όλους. Αν θυμάμαι, το καθορίζεις πηγαίνοντας στα properties του φακέλου, στην καρτέλα sharing. Εκεί κάπου μπορείς να ορίσεις τα δικαιώματα επιλέγοντας κάτι κουτάκια (δεν το έχω και μπροστά μου, αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι)
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Βευχαριστω ρε Poulinos , να σε ρωτησω κατι ακομη υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να καταργησω το login που με ζηταει οταν παω να ανοιξω τους κοινοχρηστους φακελους , μηπως φταιει που εχω User name administrator μηπως ? εχεις κωδικο στο account του aministrator στο Pc σου?οταν προσπαθουν να μπουν απο που σε που ζηταει password?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.