Προς το περιεχόμενο

απο mshome σε workgroup

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στα γρηγορα 1 Pc και ενα streambox με ασυρματο δυκτιο gia file sharing με samba ο υπολογιστης φοραει xp , το streambox linux αλλα για καποιο λογο βλεπει μονο mshome Και venus ενω τα share folder Που εχω στο Pc ανηκουν σε mshome πως γινεται να το αλλαξω?

και ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους ? :shifty:

Δημοσ.

Βευχαριστω ρε Poulinos , να σε ρωτησω κατι ακομη υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να καταργησω το login που με ζηταει οταν παω να ανοιξω τους κοινοχρηστους φακελους , μηπως φταιει που εχω User name administrator μηπως ?

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις share τον φάκελο σου με όλους. Αν θυμάμαι, το καθορίζεις πηγαίνοντας στα properties του φακέλου, στην καρτέλα sharing. Εκεί κάπου μπορείς να ορίσεις τα δικαιώματα επιλέγοντας κάτι κουτάκια (δεν το έχω και μπροστά μου, αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι)

Δημοσ.

Βευχαριστω ρε Poulinos , να σε ρωτησω κατι ακομη υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να καταργησω το login που με ζηταει οταν παω να ανοιξω τους κοινοχρηστους φακελους , μηπως φταιει που εχω User name administrator μηπως ?

εχεις κωδικο στο account του aministrator στο Pc σου?οταν προσπαθουν να μπουν απο που σε που ζηταει password?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...