vasilisp7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! Έχω κάποιο πρόβλημα με διάφορα παιχνίδια του Wii. Το Wii μου είναι softmod και παίζω τα παιχνίδια μέσω USB Loader GX. Κάποια παιχνίδια όμως δεν μου τα παίζει, με το που πατάω το δισκάκι στον USB loader, μου δείχνει μια μαύρη οθόνη. Δοκίμασα διάφορες επιλογές μέσα από τις ρυθμίσεις του USB loader (π.χ. 002 Fix, load με άλλο IOS, Force PAL κ.τ.λ.), αλλά τίποτα προς το παρόν. Επίσης δοκίμασα και με άλλον USB loader στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά πάλι τίποτα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ειδικός επί του θέματος; Επίσης δεν ξέρω τι άλλα στοιχεία πρέπει να σας πω για να μου δώσετε μια λύση στο πρόβλημα μου, γι'αυτό ρωτήστε με.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασε να κανεις update το cIOS (προτεινω το Hermes v5.1) παρα του Waninkoko μιας και δουλευεις με USB Loaders. Επισης, δοκιμασε καποια ενμερωμενη εκδοση του USB Loader σου, ισως ειναι καποιο θεμα τoυ Loader.
vasilisp7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασε να κανεις update το cIOS (προτεινω το Hermes v5.1) παρα του Waninkoko μιας και δουλευεις με USB Loaders. Επισης, δοκιμασε καποια ενμερωμενη εκδοση του USB Loader σου, ισως ειναι καποιο θεμα τoυ Loader. Μήπως μπορείς να με παραπεμψεις σε κάποιον οδηγό στο πως να ενημερώσω το cios. Πάντως έβαλα καινούρια έκδοση του loader μου, αλλά πάλι δεν παίζουν τα παιχνίδια.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Τον WAD Manager πιστευω ξερεις να τον χρησιμοποιεις, σωστα..? Βρηκα καποια ετοιμα cIOS σε wad, απλα θα τα εγκαταστησεις και εισαι οκ. (Σου εστειλα λινκ σε πμ )
vasilisp7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ποια παιχνιδια δε σου παιζουν? Διάφορα ανά καιρούς, αλλά αυτά που προσπάθησα να παίξω τώρα τελευταία και δεν παίζουν είναι το Resident Evil 4, Resident Evil Umbrella Chronicles, World Sports Party. Τον WAD Manager πιστευω ξερεις να τον χρησιμοποιεις, σωστα..? Βρηκα καποια ετοιμα cIOS σε wad, απλα θα τα εγκαταστησεις και εισαι οκ. (Σου εστειλα λινκ σε πμ ) Συνεχίζω να μην βλέπω αποτέλεσμα. Έκανα update κάποια cIOS σύμφωνα με τον οδηγό που μου έστειλες, αλλά πάλι δεν μου φορτώνουν τα παιχνίδια. Μήπως υπάρχει κάποια λίστα με το ποια cIOS πρέπει να έχω ή να βάζω επιλογή στον USB Loader για να παίζω κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια;
ptsiou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 μερικα παιχνιδια χρειαζονται "alternative dol" για να τρεξουν, ειναι κατι σαν το κρακ που κανουμε στο pc. τα συγκεκριμενα δεν τα εχω δοκμασει απο σκληρο για να σου πω.αλλη λυση περνα τη τελευταια εκδοση απο cfg-loader που ειναι σε 250. το Resident Evil Umbrella Chronicles το εχω τρεξει απο dvd με neogamma χωρις κανενα προβλημα!
michsof Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ . Λέει ποιά παιχνίδια παίζουν με usb loader και τι χρειάζετε για να παίξουν. http://wiki.gbatemp.net/wiki/USB_Loader_v1.x_Game_Compatibility
vasilisp7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 μερικα παιχνιδια χρειαζονται "alternative dol" για να τρεξουν, ειναι κατι σαν το κρακ που κανουμε στο pc. τα συγκεκριμενα δεν τα εχω δοκμασει απο σκληρο για να σου πω.αλλη λυση περνα τη τελευταια εκδοση απο cfg-loader που ειναι σε 250. το Resident Evil Umbrella Chronicles το εχω τρεξει απο dvd με neogamma χωρις κανενα προβλημα! Και πως φτιάχνω αυτό το "alternative dol";
ptsiou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 απλως βαζεις το αρχειο στην sd, πας στις ρυθμισεις του loader και εχει επιλογη για dol(αναλογα το προγραμμα). δοκιμασε ομως με το cfg, πιστευω θα τα τρεχει. Ρίξε μια ματιά εδώ . Λέει ποιά παιχνίδια παίζουν με usb loader και τι χρειάζετε για να παίξουν. http://wiki.gbatemp.net/wiki/USB_Loader_v1.x_Game_Compatibility καλο δεν το ειχα δει!
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 συγνωμη που ξεθαβω το θεμα μετα απο τοσο καιρο αλλα εχω και γω ακριβως το ιδιο προβλημα σε ορισμ ενα παιχνιδια του σκληρου με του που παταω start game μου βγαζει μαυρη οθονη και σε οσα ξεκινανε καλλαει μετα απο 2-3 λεπτα παιχνιδιου
panosflow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δοκιμασε να κανεις απο settings force NTSC ή r Force Pal αν το εχεις αυτοματο..Επισης δοκιμασε αλλο cios..201 νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα