mp1lot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά εδώ και λίγο καιρό που πήρα το λαπτοπ μου παιδεύομαι λίγο με το μπλε δόντι καθώς δεν μπορώ να στείλω από το κινητό στο Η/Υ και το αντίστροφο δοκίμασα το blue soleil άλλα δυστυχώς δεν είναι free και όσο έψαξα δεν βρήκα τπτ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα (καταλάβατε τι εννοώ )έχει κανένας να προτείνει τπτ για να βοηθήσω εχω windows 7 επίσης να πω ότι εχω δοκιμάσει και άλλα προγράμματα αλλά δεν δουλέψανε κάθε βοήθεια επί του θέματος δεκτή
nikomas50 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 1. Το κινητό σου συνδέεται με το Bluetooth του υπολογιστή; 2. Το κινητό σου δεν έχει κατάλληλο λογισμικό για σύνδεση σε υπολογιστή; 3. Τύπος κινητού;
mp1lot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 nikomas50 1)Δεν συνδέετε με το bluetooth του υπολογιστή 2)Έχει λογισμικό άλλα δεν κάνει και πάλι τπτ 3)Είναι το ομνια 1 (i900) 3leven το πήρα το μνμ σου άλλα στα windows 7 64bit δεν δουλεύουν αυτά θέλει την τελευταία εκδοσή από την σειρά 6 που είναι για 64bit ή την εκδοσή 8 την τελευταία δλδ για να είναι συμβατό με τα 7 παντός σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
Xdanger Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 το ίδιο κινητό έχω και εγώ, μαζί με το κινητό υπήρχε ένα cd από το οποίο εγκαθιστάς το mobile center και τους drivers του κινητού. μόλις τελειώσει αν πας στο "Υπολογιστής μου" θα δεις το κινητό. Αν έχεις χάσει το cd κατέβασέ το από δω Για το Bluetooth δες ένα κολπάκι που έχει εδώ
fotobave Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Το bluetooth είναι ενσωματωμένο στο λαπτοπ ή είναι usb και το βάζεις όποτε το χρειαστείς;
mp1lot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 fotobave ναι είναι ενσωματωμένο Παιδιά κατά αρχήν ευχαριστώ όλους άλλα μέχρι στιγμής εχω 2 κινητά άλλα δεν συνδέετε τπτ με το λαπτοπ εντωμεταξύ όταν πατάω στο εικονιδακι του bluetooth λήψη ενός αρχείου δεν μπορούν τα κινητά να στείλουν δεν ξέρω τι να πω είχα και εξωτερικό και τέτοια δεν έκανε
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εγω χρεισιμοποιω εξωτερικο με usb.παταω αποστολη απο το κινητο και σχεδον ταυτοχρονα ληψη αρχειων απο το pc και ολα οκ.. πατισες δεξι κλικ στο εικονιδιο του bt λιψη αρχειου και τιποτε ετσι?
mp1lot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ναι ναι άσε δεν ξέρω τι γίνετε μου έχει σπάσει τα νευρά είναι και τα 7 άστα να πάνε έτσι μου έρχεται να βάλω xp πάλι
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 7 ε? δεν το εχω ψαξει γιατι εχω Vista αλλα εχουν ομοιοτητες..
tarantules Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που σου έστειλα με PM δεν σου δούλεψε;
nikomas50 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Έχω και εγώ ανάλογο πρόβλημα στα Win7 64bit, ενώ το Bluetooth συνεργάζεται κανονικά στα Win7 32bit με όλα τα κινητά και όλες τις εφαρμογές. Μάλλον κάποιο πρόβλημα τπάρχει στον driver 64bit. Το εικονίδιο Bluetooth δεν εμφανίζεται στη γραμμή εργασιών.
fotobave Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 nikomas50, μηπως το εχεις κανει να μην βγαινει στη γραμμη εργασιων? εγω το εξωτερικο το λειτουργω χωρις το λογισμικο του απο το cd,απλα το βαζω στη usb και ειναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.