darklordvader77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Βρήκα και γω να βαλω στο mbp 13 2010 τον ocz vertex 2 120gb στην αστρονομικη τιμη των 120Ε..!!! Ειναι οτι καλυτερο μπορω να βρώ για το μηχανημα μου?? Εχουν βγαλει προβληματα αυτοι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Βρήκα και γω να βαλω στο mbp 13 2010 τον ocz vertex 2 120gb στην αστρονομικη τιμη των 120Ε..!!! Ειναι οτι καλυτερο μπορω να βρώ για το μηχανημα μου?? Εχουν βγαλει προβληματα αυτοι?? Είναι μια χαρά και συνεργάζεται άψογα με το MBP! Αν σε ενδιαφέρει 1-2 δευτερόλεπτα ταχύτερο bootαρισμα ο intel g2 είναι καλύτερος, διαφορετικά o vertex 2 είναι ταχύτερος σε λοιπές επιδόσεις. Τέλος, επειδή το μοντέλο σου δεν υποστηρίζει sata3 δεν υπάρχει και κάποιος λόγος να πας και σε κάτι καλύτερο και ακριβότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Eγώ περιμένω το slot για το superdrive και είμαι έτοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Είναι μια χαρά και συνεργάζεται άψογα με το MBP! Αν σε ενδιαφέρει 1-2 δευτερόλεπτα ταχύτερο bootαρισμα ο intel g2 είναι καλύτερος, διαφορετικά o vertex 2 είναι ταχύτερος σε λοιπές επιδόσεις. Τέλος, επειδή το μοντέλο σου δεν υποστηρίζει sata3 δεν υπάρχει και κάποιος λόγος να πας και σε κάτι καλύτερο και ακριβότερο. Σε τι αλλο εκτος του boot ειναι καλυτερος ο intel?? Ρωτω γιατι ολοι εδω τον vertex προτεινουν.. Ε ναι,σιγουρα..για sata2 μια χαρα ειναι, δεν αξιζει παραπανω.. Ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο: Μπορω να "σωσω" και το partition μου με τα win7?? Και να τα μεταφερω στον SSD?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πάνο, μιας και είμαι έτοιμος για την εγχείριση, υπάρχει κάποιος οδηγός για την αφαίρεση του superdrive και την εγκατάσταση του optibay? Εdit: Είδα το βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Σε τι αλλο εκτος του boot ειναι καλυτερος ο intel?? Ρωτω γιατι ολοι εδω τον vertex προτεινουν.. Ε ναι,σιγουρα..για sata2 μια χαρα ειναι, δεν αξιζει παραπανω.. Ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο: Μπορω να "σωσω" και το partition μου με τα win7?? Και να τα μεταφερω στον SSD?? Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν backup-restore όπως το camptune 9 αλλα καλύτερα είναι αυτά που κάνουν κλώνους όπως το clonzila,acronis κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πάνο, μιας και είμαι έτοιμος για την εγχείριση, υπάρχει κάποιος οδηγός για την αφαίρεση του superdrive και την εγκατάσταση του optibay? Εdit: Είδα το βίντεο. Προσοχή μόνο στο slot, για να μην το καταστρεψεις! Εγώ ήμουν παθών την πρώτη φορά που το τοποθέτησα και αναγκάστηκα να παραγγείλω καινούργιο. Αν το drive σου ειναι 9.5αρι πρέπει να κόψεις 2 πλαστικά στο ύψος του case. Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν backup-restore όπως το camptune 9 αλλα καλύτερα είναι αυτά που κάνουν κλώνους όπως το clonzila,acronis κτλ. Απλά σαν διευκρίνηση...τα Windows χρειάζονται ενεργοποίηση εκ νέου σε οποιαδήποτε περίπτωση restore απο image. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν backup-restore όπως το camptune 9 αλλα καλύτερα είναι αυτά που κάνουν κλώνους όπως το clonzila,acronis κτλ. Είχα πάρει ενα Backup μέσω Camptune αλλα στην επαναφορα... τζίφος!!!! Θα δοκιμασω τα αλλα προγραμματα αμα ειναι.. Μια τελευταια διευκρινιση, αν θυμαμαι καλα δε μπορω να βαλω Bootcamp (WIndows κτλ.) στο δευτερευον δισκο,ε? Μονο στον πρωτο (δηλ. τον SSD) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ερώτηση. Εχω εγκαταστήσει κανονικά τους 2 δίσκους και το MacOSX τους βλέπει κανονικά. Όμως, πάω να εγκαταστήσω το SL με το δισκάκι της Apple, και όταν πατάω το C κατά τη διάρκεια του boot, δεν διαβάζει το δισκάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TyR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 @S2Katana Μιας και το drive έγινε πλέον εξωτερικό, δεν λειτουργεί το πλήκτρο "C" για να το επιλέξεις. Ξεκίνα το σύστημα και κράτα πατημένο το "Option" για να σου δώσει την επιλογή του USB Drive για boot. Εναλλακτικά μπορείς από System Preferences --> Startup Disk (και έχοντας συνδεδεμένο το USB drive) το επιλέγεις και κάνεις restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ναι οκ, το εντόπισα. Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή! Υ.Γ. Απλά πετάει το μηχάνημα, αύριο θα ανεβάσω και σχετικό βιντεάκι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις μου ήρθε ο Vertex2 120GB !!! Αυτο βεβαια με αναγκαζει να βαλω Lion αλλα μια χαρα θα την παλεψει το MBP Εντυπωσεις το βραδυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εντυπωσεις το βραδυ!!! ..σπρωξε και συ λιγο ακομα.Δεν την γλυτωνω την παραγγελια μεχρι το βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ετοιμάζω βιντεάκι!!!! http://www.youtube.com/watch?v=lM-fa7KvA7g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ..σπρωξε και συ λιγο ακομα.Δεν την γλυτωνω την παραγγελια μεχρι το βραδυ Χαχαχα!!! Ψήσου!!! Πολυ ευαριστημενος μεχρι στιγμης, αλλα εχω ενα μιιικρο(μέγαλο) πρόβλημα.... Στο System Profiler μου λέει οτι ο σκληρος μου (OCZ Vertex 2 120GB) δεν υποστηριζει TRIM ενω όπως λέει ξεκάθαρα η συσκευασία του υποστηριζει... τι κανω παιδες?????? Έχω πανικοβληθεί λίγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα