iznodur Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Έτσι ακριβώς είναι η σωστή διάταξη...αν τοποθετήσεις τον ssd στην θέση του superdrive ενδεχομένως να έχεις προβλήματα μετά από sleep/wake. Επίσης' date=' αν και δεν αφορά το μοντέλο σου, στα περισσότερα MBP του 2011 sata3 υποδοχή υπάρχει μόνο στην θέση όπου είναι τοποθετημένος ο εργοστασιακός σκληρός δίσκος.Επομένως για να εκμεταλλευτεί κάποιος στο μέγιστο τις ταχύτητες του SSD sata3 θα πρέπει να τον τοποθετήσει εκεί.[/quote'] Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, αναμένω τον δίσκο και θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sureilizer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ειμαι αλλος ενας χρηστης που πηρα πρωτοβουλια να βαλω εναν δευτερο σκληρο μεσα στο macbook pro μου αφοτου τα επαιξε ο σκληρος δισκος του.Καταρχην επειδη παιζουν πολλα κιτ εκει εξω απ'οτι εχω δει θελω ενα κιτ ποιοτικο ποιο μου προτεινετε?Δευτερον σκεφτομαι να βαλω εναν ssd 120gb της samsung και εναν κανονικο της ταξεως του 1 TB που να μην ρουφανε πολυ μπαταρια ωστε η μπαταρια του macbook να μην τα παιξει,τι μου προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 δεν θα δεις διαφορά στην μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πως σας φαινεται αυτη η all in one λυση; http://www.amazon.co.uk/caddy-MacBook-Slot--Superdrive-enclosure/dp/B005M234MM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1354615689&sr=8-2 Sent from my iPad using Insomnia Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2012 από basilis5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πως σας φαινεται αυτη η all in one λυση; Γίνε λίγο πιο σαφής (δεν έχεις βάλει link) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 δεν θα δεις διαφορά στην μπαταρία. Εάν ήταν πολύ σχολαστικός με την χρήση της μπαταρίας τότε θα διαπιστώσει μια μικρή διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sureilizer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Το πιο ποιοτικο kit εκει εξω ποιο ειναι?'Η καποιο που να εχει χρησιμοποιησει καποιος και να εχει μεινει ευχαριστημενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Γίνε λίγο πιο σαφής (δεν έχεις βάλει link) sorry, το εκανα επεξεργασια και προσεθεσα το link. thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sureilizer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πως σας φαινεται αυτη η all in one λυση; http://www.amazon.co...54615689&sr=8-2 Sent from my iPad using Insomnia Φαινεται πολυ καλο!Αλλα αμα διαβασεις τα σχολια των αγοραστων απο κατω εχουν μερικοι καποιο θεμα...μαλλον τιποτα δεν ειναι τελειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πως σας φαινεται αυτη η all in one λυση; http://www.amazon.co...54615689&sr=8-2 Θεωρώ ότι μπορείς να τα βρείς μεμονομένα σε καλύτερη τιμή από ebay...είναι τα γνωστά κινέζικα αυξημένα κατά 20-30 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sureilizer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εσωτερικα το macbook pro παιρνει 2,5" ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εσωτερικα το macbook pro παιρνει 2,5" ετσι δεν ειναι? γιαπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα και απο μενα προσφατα απεκτησα ενα MACBOOK PRO 15 LATE 2011 θα θελα λιγο την αποψη σας σχετικα με αυτο μεσα εχει ενα δισκο western digital black edition 7200 rpm ο προηγουμενος κατοχος τον εχει αλαξει δυστηχως ομως λογο του ογκου του δεν με βολευει μαλλον θα παω σε 13αρι πιστευετε οτι αν βαλουμε δυο ssd 250 και 250 GB και κανουμε software raid stripe mode μεσα απο το Disk Utility θα εχουμε καλη αποδοση προτο αυτο δευτερο πιστευετε οτι θα εχω οικονομια στην μπαταρια? απο τι ξερω το συγκεκριμενο ΜΒΡ εχει και στα 2 sata sata 3 εχετε να προτεινετε καποιους δισκους που θα επαιζε σωστα χωρις προβληματα ? απο τιν στιγμη που θα κανουμε raid θα μπωρουμε να εχουμε bootcamp? αν βεβαια κατσει να το ανταλαξω με καποιον με mbp 13αρι παλι τα ιδια νομιζω υσχιουν ετσι ?\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 απο τιν στιγμη που θα κανουμε raid θα μπωρουμε να εχουμε bootcamp? Αφού μιλάμε για software raid (δηλαδή που δημιουργείται και ελέγχεται μέσα από το Mac OS X), δε νομίζω να μπορείς να βάλεις bootcamp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 μιας και ρωτάτε πιο πάνω επειδή τα enclosures του ebay μου φαίνονται πολύ φθηνιάρικα αγόρασα ενα κιτ για σκληρό και εξωτερική θήκη απο το OWC Αμερική..πολύ ποιοτικά καμια σχέση με την σαβούρα του ebay που μπορεί να σου φθείρει και το superdrive.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα