Προς το περιεχόμενο

Tribute to honey

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ είναι το μέλι thread.Ότι και να πούμε για το μέλι είναι λίγο,αυτό το εξαίσιο έδεσμα γνωστό από τα αρχαιότερα χρόνια.Φυσικά πρέπει να ειναι βιολογικό,εννοείτε.Πόση ηδονή νιώθω όταν βλέπω μέλια στα βιολογικά,δε ακατέργαστα και πόσο ενθουσιάζομε όταν διαβάζω προελεύσεις των μελιών και από ποια δένδρα προέρχονται.Στη σκέψη μου έρχετε ένα πανέμορφο δάσος,μέλλισες,ποιοτική οργανική μουσική,παραδόσεις.Όπως βλέπουμε και σε αυτό το ντοκιμαντέρ της ΝΕΤ.

Ποια η γνώμη σας για το μέλι και ποιες οι αγαπημένες σας ποικιλίες;Δοκιμάσετε πολλά;Με τι σας αρέσει;

p.s. Το ξέρατε ότι το μέλι αρέσει πολύ και στον Winnie the Pooh όπως στον Popeye αρέσει το σπανάκι;

Δημοσ.

Ακομα ψαχνω αυτο: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CE%BB%CE%B9_%CE%95%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%92%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1_%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85

εστειλα mail σε καποια σελιδα στο νετ για να μου στειλουν και ακομα να παρω απαντηση μετα απο 4 μηνες

Δημοσ.

Πάρε ρε τηλέφωνο περιμένεις τον τριπολιτσώτη μπάρμπα τώρα που φκιαξε το γουεμπσάτι με τα λεφτά της επιδότησης να απαντάει και στα μέηλ;

Δημοσ.

Ακομα ψαχνω αυτο: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CE%BB%CE%B9_%CE%95%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%92%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1_%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85

εστειλα mail σε καποια σελιδα στο νετ για να μου στειλουν και ακομα να παρω απαντηση μετα απο 4 μηνες

To μελι της περιοχης ειναι απλα απιστευτο, μεγαλωσα με αυτο και οταν ακουω μελι δεν σκεφτομαι κατι αλλο

Αν πας μια βολτα στην περιοχη κατι θα πετυχεις αρκει να ξερεις να ξεχωριζεις το καλο μελι ελατου (χρωμα υφη και γευση) καθως παιζουν και 'νοθειες'

Γενικα παντως μονο με μια βολτα προς την περιοχη θα βρεις σχετικα ευκολα

Δημοσ.

Αθήνα σε κανένα μαγαζί δεν παίζει να το βρούμε ε ;

Εχω ενα βαζακι το πουλαω μαυρη αγορα :P

Πολυ καλο μελι το θεωρω σχετικα δυσκολο να βρεθει Αθηνα ακομα και στην περιοχη θελει λιγο ψαξιμο

Δεν ξερω κιολας ακριβως τι παιζει με εμποριο καθως εμεις αγοραζουμε κατευθειαν απο γνωστους

Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμασει πολλα γιατι εχω βρει ενα που μου αρεσει δεν ξερω αν ειναι βιολογικο δεν με νοιαζει ειναι αυτο

finokoutialarge.jpg

το βαζω με κορνφλεικς, hemo και γαλα, αλλος τροπος που σε οσους το εχω κανει τους λιγωνει πολυ ειναι μελι και hemο η κακαο, πολυ ανακατεμα και γινεται ενα γαματο μειγμα σιροποσοκολατενιο που μπαινει απο πανω σε τουρτες/παστες/κρεπες/παγωτο/γιαουρτι και τελος φετες ψωμι με μελι και μαρμελαδα.

Δημοσ.
το βαζω με κορνφλεικς, hemo και γαλα, αλλος τροπος που σε οσους το εχω κανει τους λιγωνει πολυ ειναι μελι και hemο η κακαο, πολυ ανακατεμα και γινεται ενα γαματο μειγμα σιροποσοκολατενιο που μπαινει απο πανω σε τουρτες/παστες/κρεπες/παγωτο/γιαουρτι και τελος φετες ψωμι με μελι και μαρμελαδα.

Ο Γιώργος ο Γάγγραινας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...