Andreas2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ είναι το μέλι thread.Ότι και να πούμε για το μέλι είναι λίγο,αυτό το εξαίσιο έδεσμα γνωστό από τα αρχαιότερα χρόνια.Φυσικά πρέπει να ειναι βιολογικό,εννοείτε.Πόση ηδονή νιώθω όταν βλέπω μέλια στα βιολογικά,δε ακατέργαστα και πόσο ενθουσιάζομε όταν διαβάζω προελεύσεις των μελιών και από ποια δένδρα προέρχονται.Στη σκέψη μου έρχετε ένα πανέμορφο δάσος,μέλλισες,ποιοτική οργανική μουσική,παραδόσεις.Όπως βλέπουμε και σε αυτό το ντοκιμαντέρ της ΝΕΤ. Ποια η γνώμη σας για το μέλι και ποιες οι αγαπημένες σας ποικιλίες;Δοκιμάσετε πολλά;Με τι σας αρέσει; p.s. Το ξέρατε ότι το μέλι αρέσει πολύ και στον Winnie the Pooh όπως στον Popeye αρέσει το σπανάκι;
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ΠΟυ μπορώ να βρώ μέλι της προκοπής ? Στα σούπερ μάρκετ , τα βιολογικά , λένε τίποτα? Η δεν?
slygeo87 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο το μέλι, επίσης το ταχίνι με μέλι..γιάμι =ρ
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 το δεξι. δεν ξερω πως το λενε και ειναι τυχαια φωτο.
Andreas2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Βρήκα σε supermarkets Waitrose Organic αλλά δεν τα δοκίμασα ακόμα.
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ακομα ψαχνω αυτο: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CE%BB%CE%B9_%CE%95%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%92%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1_%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85 εστειλα mail σε καποια σελιδα στο νετ για να μου στειλουν και ακομα να παρω απαντηση μετα απο 4 μηνες
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πάρε ρε τηλέφωνο περιμένεις τον τριπολιτσώτη μπάρμπα τώρα που φκιαξε το γουεμπσάτι με τα λεφτά της επιδότησης να απαντάει και στα μέηλ;
imr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ακομα ψαχνω αυτο: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CE%BB%CE%B9_%CE%95%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%92%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1_%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85 εστειλα mail σε καποια σελιδα στο νετ για να μου στειλουν και ακομα να παρω απαντηση μετα απο 4 μηνες To μελι της περιοχης ειναι απλα απιστευτο, μεγαλωσα με αυτο και οταν ακουω μελι δεν σκεφτομαι κατι αλλο Αν πας μια βολτα στην περιοχη κατι θα πετυχεις αρκει να ξερεις να ξεχωριζεις το καλο μελι ελατου (χρωμα υφη και γευση) καθως παιζουν και 'νοθειες' Γενικα παντως μονο με μια βολτα προς την περιοχη θα βρεις σχετικα ευκολα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αθήνα σε κανένα μαγαζί δεν παίζει να το βρούμε ε ;
imr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αθήνα σε κανένα μαγαζί δεν παίζει να το βρούμε ε ; Εχω ενα βαζακι το πουλαω μαυρη αγορα Πολυ καλο μελι το θεωρω σχετικα δυσκολο να βρεθει Αθηνα ακομα και στην περιοχη θελει λιγο ψαξιμο Δεν ξερω κιολας ακριβως τι παιζει με εμποριο καθως εμεις αγοραζουμε κατευθειαν απο γνωστους
*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Σου βρήκα μέλι Βυτίνας και θα το βρεις εδώ http://www.killdeal.gr/offerDetails.aspx?id=2976 Αλλιώς κάνε μια εκδρομή στα μέρη μου και αγόρασέ το απ'την ίδια την Βυτίνα ή από Λαγκάδια ή από Λεβίδι κλπ.
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχω δοκιμασει πολλα γιατι εχω βρει ενα που μου αρεσει δεν ξερω αν ειναι βιολογικο δεν με νοιαζει ειναι αυτο το βαζω με κορνφλεικς, hemo και γαλα, αλλος τροπος που σε οσους το εχω κανει τους λιγωνει πολυ ειναι μελι και hemο η κακαο, πολυ ανακατεμα και γινεται ενα γαματο μειγμα σιροποσοκολατενιο που μπαινει απο πανω σε τουρτες/παστες/κρεπες/παγωτο/γιαουρτι και τελος φετες ψωμι με μελι και μαρμελαδα.
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 το βαζω με κορνφλεικς, hemo και γαλα, αλλος τροπος που σε οσους το εχω κανει τους λιγωνει πολυ ειναι μελι και hemο η κακαο, πολυ ανακατεμα και γινεται ενα γαματο μειγμα σιροποσοκολατενιο που μπαινει απο πανω σε τουρτες/παστες/κρεπες/παγωτο/γιαουρτι και τελος φετες ψωμι με μελι και μαρμελαδα. Ο Γιώργος ο Γάγγραινας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.