skipperas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Παίδες ρίξτε λίγο καμιά βοήθεια εδώ,γιατί θα τρελαθώ με αυτά που βλέπω!! Δείτε λίγο την εικόνα,είναι ένα σημείο του λογαριασμού του ΟΤΕ. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι το κάθε ένα ??? για να εξηγήσω την κατάσταση! -Εγώ στη γραμμή έχω από παλιά Otenet 2Mbps!Πλήρωνα γύρω στα 17 το μήνα,οπότε υποθέτω το 34κλπ στην είκόνα είναι το 2μηνο.(όμως έχω πληρώσει ήδη 17 του 1ου μήνα,γιατί γράφει 34?) -απ'ότι κατάλαβα,ο ΟΤΕ έχει περάσει πλέον τον λογαριασμό του ίντερνετ στο τηλέφωνο,για να ναι όλα μαζί,σωστα? -κάτι βλέπω για conn-x..μήπως έχει γίνει μετατροπή από otenet σε conn-x?μιας και οτενετ πλέον δεν υπάρχει? τα τέλη ISDN,η φραγή και η συντήρηση είναι οκ,τα είχα πάντα,τα άλλα τι είναι ?? Σας ευχαριστώ!
disqualified Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Για να υπαρξει καθαρη εικονα βαλε ολο το λογαριασμο και οχι ενα μερος του μαζι με το τελικο ποσο. Πριν ειχες ISDN γραμμη; Ποτε εβαλες ADSL;
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα ο πρωτος λογαριασμος του ΟΤΕ μου ηρθε 140 ευρω για τελη συνδεσης κτλ μικρα γραμματα.. Οπως και σε οποιονδηποτε αλλο ρωτησα
skipperas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Για να υπαρξει καθαρη εικονα βαλε ολο το λογαριασμο και οχι ενα μερος του μαζι με το τελικο ποσο. Πριν ειχες ISDN γραμμη; Ποτε εβαλες ADSL; (και να βάλω όλο το λογαριασμό δεν λέει κάτι,μόνο σε αυτό το κομμάτι έχω απορία + του ότι έχω διαβάσει τα πάντα,και πουθενά δε λέει για αυτές τις χρεώσεις) ADSL έχω απτό 2005 αν θυμάμαι καλά!Οτενετ φοιτητικό,έως τώρα τον σεπτέμβριο του 10,και από τότε κανονικό,δεν έχω αλλάξει τίποτα!Και από τότε αν θυμάμαι είχα και το ISDn!Με λίγα λόγια δεν έχω περάξει απολύτως τίποτα τον τελευταίο καιρό! η κάθε χρέωση εμένα με ενδιαφέρει να μάθω για τι πράγμα είναι.. γιατί τα μπλέξανε έτσι,adsl πλήρωνα ξεχωριστά!τι είναι τα τέλη ενεργοποίησης,αφού όπως είπα adsl έχω εδώ και κάτι χρόνια.. περίεργα τα πράματα! Εμενα ο πρωτος λογαριασμος του ΟΤΕ μου ηρθε 140 ευρω για τελη συνδεσης κτλ μικρα γραμματα.. Οπως και σε οποιονδηποτε αλλο ρωτησα μόνο που εμένα δεν είναι ο πρώτος λογαριασμός..είναι ο "χιλιοστός"..
At0m0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πριν διαβάσεις τα παρακατώ εμένα μου φαίνεται σαν λάθος χρεώσεις και πρέπει να πας στον ΟΤΕ να στα ξεκαθαρίσουν. Τα 34,99€ του 1.2.1 είναι αυτό ακριβώς που γράφει. Σημαίνει ότι σου ενεργοποίησαν aDSL υπηρεσία σαν να μην είχες ποτέ πρίν !! Αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα 1.2.2 και 1.2.4 Εάν ο ΟΤΕ έχε διαφορετική εξήγηση, πολύ θα ήθελα να την ακούσω Το 1.2.3 δεν καταλαβαίνω γιατί το βρήκες φυσιολογικό. Έρχονται και σου "συντηρούν τις τηλεφωνικές συσκευές" στο σπίτι/γραφείο ; Πιθανό σενάριο (τραβηγμένο). Στην ISDN έχεις 2 τηλεφωνικούς αριθμούς. Ο τεχνικός του ΟΤΕ που έκανε την "αναβάθμιση aDSL" (από OnDSL σε Conn-X) αφαίρεσε την aDSL υπηρεσία από τον πρώτο αριθμό και την πρόσθεσε στον δεύτερο αριθμό, εξού και η χρέωση 1.2.1. Εάν αυτό ήταν πρωτοβουλία του τεχνικού, τότε αυτός ενδέχεται να ήταν και ο υπάλληλος του μήνα στο ΟΤΕ (κακίες, μην δίνεις σημασία) Εάν είναι απλά λάθος, προφανώς το μηχανογραφικό τους σύστημα είδε την ενεργοποίηση στον νέο αριθμό και λογικά χρέωσε ότι χρέωσε. Προφανώς την OnDSL την είχες τουλάχιστον ένα (1) χρόνο, διαφορετικά θα σου είχαν χρεώσει και "τέλη αποσύνδεσης aDSL υπηρεσίας" Προσθήκη Πέρα από το γεγονός ότι εσύ ήσουν παλιός πελάτης με ενεργοποιημένη aDSL υπηρεσία στην τηλεφωνική σου γραμμή, σε όλες τις προσφορές της conn-x που κοίταξα γράφει "Επιπλέον όπως και με κάθε σύνδεση Conn-x, έχεις: Δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης" Συνεπώς (κατά 99%) κακώς σε έχουν χρεώσει τέλη ενεργοποίησης.
panoscorfu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Στην ίδια θέση βρέθηκα και εγώ όταν ο ΟΤΕ με το έτσι θέλω αποφάσισε να ενσωματώσει το internet στο λογαριασμό του τηλεφώνου μου μετατρέποντας την σύνδεση μου από otenet σε conn-x στα τέλη του περασμένου έτους. Τον ίδιο λογαριασμό έλαβα και εγώ αρχές Ιανουαρίου. Βασικά στον ΟΤΕ προπληρώνεις τις υπηρεσίες που θα λάβεις σε αντίθεση με το προηγούμενο καθεστώς που πλήρωνες για τον τρέχοντα μήνα, για αυτό και τα αναδρομικά. Το τέλος ενεργοποίησης, που μου χρέωσαν και σε εμένα, (35€ πλέον φπα σε περίοδο κρίσης που αν δεν πληρώσεις έγκαιρα το λογαριασμό στο κόβουν) μου είπαν από το 13888 (πρώην 134) ότι είναι λάθος χρέωση του συστήματος( για όλα φταίει το σύστημα) και θα πιστωθεί στον επόμενο λ/μο. Κάλεσε καλύτερα στο 13888 για διευκρινήσεις
vandermonde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε εμένα!! έλεος.......πήρα τηλέφωνο στο 13888 αλλά οτι να ναι μου λεγανε..
skipperas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδή για να καταλάβω ?? τα 1.2.1 - 1.2.2 - 1.2.4 θα μου πιστωθούν στον επόμενο λογαριασμό?? ποιό είναι απ'όλα είναι το κανονικό πάγιο adsl που πλήρωνα παλιά κάθε μήνα?το 1.2.7 ?
At0m0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κατά 99% θα αφαιρέσουν την λάθος χρέωση 1.2.1 (Τέλος ενεργοποίησης) Το 1.2.2 και το 1.2.4 χωρίς την λέξη "Αναδρομικά" είναι αυτά που πλήρωνες πάντα (OnDSL-ΔΙΟΔΟΣ). Χλωμό το βλέπω να τα αφαιρέσουν. Το 1.2.7 είναι μάλλον αυτό που θα πληρώνεις από εδώ και πέρα (Conn-X). Θα δείξει απο τον επόμενο λογαριασμό που θα πάρεις Υ.Γ. Παλία αυτά τα "λάθη" τα λέγανε Σ.Ο.Π. (Σε Όποιον Πιάσει)
vandermonde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 μάλλον τώρα είναι Σε Ολους Επιασε (Σ.Ο.Ε) γιατι απο οτι βλέπω πρέπει να μας την φόρεσαν ολους... και κάτι μου λέει κάπως θα το δικαιολογησουν, και καλα απο οτενετ σε connex αλλαξες παροχο(?!)
barman_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 μην περιμενεις τον επομενο λογαριασμο για να μαθεις..παρε τηλεφωνο η πανε απο εκει
vandermonde Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 πήγα τελικά απο κει και μου αφαίρεσαν απο το λογαριασμό το τέλος ενεργοποίησης aDsl+φπα, δηλαδή 44 ευρώ..
skipperas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 πήγα τελικά απο κει και μου αφαίρεσαν απο το λογαριασμό το τέλος ενεργοποίησης aDsl+φπα, δηλαδή 44 ευρώ.. oteshop πήγες ε ?? ο λογαριασμός σου ήταν σαν και τον δικό μου ?? δηλαδή να περάσω και γω από κει αύριο?..μόνο αυτό ήταν το λάθος έ?
3leven Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 oteshop πήγες ε ?? ο λογαριασμός σου ήταν σαν και τον δικό μου ?? δηλαδή να περάσω και γω από κει αύριο?..μόνο αυτό ήταν το λάθος έ? Πολλα "ε" βλεπω , ε? Μηπως εισαι ο Χατζηγιαννης incognito? ε?
vandermonde Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 oteshop πήγες ε ?? ο λογαριασμός σου ήταν σαν και τον δικό μου ?? δηλαδή να περάσω και γω από κει αύριο?..μόνο αυτό ήταν το λάθος έ? Ο λογαριασμός μου ήταν ακριβώς ιδιος με τον δικό σου..ναι να περάσεις να το ξεκαθαρίσεις. Πάντως παλι #@&*# πρέπει να μου έκαναν, γιατι στο 13888 μου είπαν οτι ειναι λάθος του συστήματος (και οτι το χαν τωρα μπροστα τους διορθωμενο - απλα εκδοθηκε ο λογαριασμος πριν την διορθωση) και γω απλα να πληρώσω οτι λεει ο λογαριασμος -44 ευρω. Στο oteshop ομως μου είπαν οτι για να πληρώσω με -44euros πρέπει να κάνω νεο συμβόλαιο με 12μηνη δέσμευση, για να τελειωνω (και αφου ετσι κ αλλιως δεν εχω σκοπο να αλλαξω παροχο) το κανα και πληρωσα τον σωστο λογαριασμο(χωρις την ενεργοποιηση).........και παλι ΕΛΕΟΣ..ειμαι 5 χρονια πελατης τους και παρα λιγο θα πληρωνα ενεργοποιηση DSL και ενας που κανει σημερα ενεργοποιηση δεν πληρωνει τιποτα....ε ρε σε αυτην την χωρα πρεπει να εισαι συνεχεια στην τσιτα και να κανεις ολοκληρη διατριβη για την οποιαδηποτε κινηση και συναλλαγη σου.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.