oldnew Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 αυτο ακριβως..απο την στιγμη ομως που εχει πιασει υγρασια τοσο η πλακετα οσο και η μπαταρια,το κινητο παει για ανακυκλωση..απλα εφαγε μια "φλασια" χθες κ αυτο ηταν..αιωνια η μνημη του... αν κ τωρα που το ξανασκεπτομαι,το κινητο το ειχα ξεγραμμενο και χθες με διεψευσε..μηπως να ανοιγα την πλακετα σε πρωτη φαση να την βαλω σε ενα ποτηρι ξυδι η σε λιγο ρυζι μπας και γινει τιποτα? Ξύδι, και ρύζι ξέχασε τα δεν ειναι σαλάτα Αν ήταν πρόσφατο θα σου έλεγα να φυσιξεις την πλακέτα με πιστολακι για τα μαλλιά (ζεστό αέρα) για να φύγει η υγρασία. Μετα απο τόσους μήνες δεν εχει υγρασία έτσι και αλιως όμως. Αν δε βαριέσαι, καντο και ασε τον ζεστό αέρα για αρκετή ώρα. Όχι για την υγρασία αλλα καμια ελαφρώς ψυχρή κοληση. Αλλα με ελάχιστες πιθανότητες.
bi171184 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ξύδι, και ρύζι ξέχασε τα δεν ειναι σαλάτα Αν ήταν πρόσφατο θα σου έλεγα να φυσιξεις την πλακέτα με πιστολακι για τα μαλλιά (ζεστό αέρα) για να φύγει η υγρασία. Μετα απο τόσους μήνες δεν εχει υγρασία έτσι και αλιως όμως. Αν δε βαριέσαι, καντο και ασε τον ζεστό αέρα για αρκετή ώρα. Όχι για την υγρασία αλλα καμια ελαφρώς ψυχρή κοληση. Αλλα με ελάχιστες πιθανότητες. χα χα χα!εχεις δικιο..θα δοκιμασω το πιστολακι και βλεπουμε..
3leven Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Omg οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Μη βαλεις πιστολακι του εδωσες τη χαρηστικη βολη! Καιγονται πολυ ευκολα τα κινητα ετσι.. Μια φορα εβαλα κινητο στο πλυντηριο και για να το σωσω του εβαλα το πιστολακι αλλα τιποτα. Την επομενη το παω να το δουν και με ρωτανε: "Το φυσηξες με πιστολακι μηπως" και τους λεω ναι και μου λενε "Αμα δεν το εβαζες μπορει αν το σωζαμε"..
oldnew Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Omg οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Μη βαλεις πιστολακι του εδωσες τη χαρηστικη βολη! Καιγονται πολυ ευκολα τα κινητα ετσι.. Μια φορα εβαλα κινητο στο πλυντηριο και για να το σωσω του εβαλα το πιστολακι αλλα τιποτα. Την επομενη το παω να το δουν και με ρωτανε: "Το φυσηξες με πιστολακι μηπως" και τους λεω ναι και μου λενε "Αμα δεν το εβαζες μπορει αν το σωζαμε".. Για την ιστορία και μόνο, παπαριες σου είπαν. Οποίος βάλει το κινητο στο πλυντήριο και του το φτιάξουν να μου γράψει. Δε γίνονται αυτα. Κατα τα υπόλοιπα ναι δεν ειναι ότι καλύτερο το παραδειγμα με το πιστολακι , αλλα οταν μια συσκευη θα παει για πέταμα, μπορείς να το δοκιμασεις πριν την πεταξεις. Τεσταρισμενα εχω σώσει συσκευη έτσι. Όχι όμως σαν την παραπάνω που δεν ανηγει.
3leven Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Για την ιστορία και μόνο, παπαριες σου είπαν. Οποίος βάλει το κινητο στο πλυντήριο και του το φτιάξουν να μου γράψει. Δε γίνονται αυτα. Κατα τα υπόλοιπα ναι δεν ειναι ότι καλύτερο το παραδειγμα με το πιστολακι , αλλα οταν μια συσκευη θα παει για πέταμα, μπορείς να το δοκιμασεις πριν την πεταξεις. Τεσταρισμενα εχω σώσει συσκευη έτσι. Όχι όμως σαν την παραπάνω που δεν ανηγει. Εχω σωσει κι εγω με πιστολακι αλλα στο κρυο αερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.