crazyboy493 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας.Θα ηθελα να μου πειτε καποιο προγραμμα για να βελτιωσω την εικονα ενος βιντεο δεν με νοιαζει αν ειναι free η οχι.
nikomas50 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Πώς είναι δυνατό να προσθέσεις πληροφορίες που δεν υπάρχουν σ' ένα αρχείο;
crazyboy493 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ισως δεν ημουν αρκετα σαφης ενοω να γινουν πιο εντονα τα χρωματα η να μετριασει την θωλουρα νομιζω υπαρχει αν δεν κανω λαθος.
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ποιον video player χρησιμοποιείς; Ορισμένοι players όπως π.χ. ο MPC-HC προσφέρουν κάποια φίλτρα που εφαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο κατά την αναπαραγωγή, με χρήση των shaders της κάρτας γραφικών. Επίσης, κάποιοι codecs όπως ο ffdshow-tryouts επιτρέπουν παραμετροποίηση του ποσού deblocking και deringing που εφαρμόζεται στο στάδιο αποκωδικοποίησης ορισμένων video formats (π.χ. H.264) καθώς και διάφορα άλλα postprocessing φίλτρα για να πειράξεις χρωματικότητα, αντίθεση κ.ά.
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγω το μονο που εχω παρατηρησει σε τετοιο στυλ ειναι το Motion Blur Effect που εχει ο ΚM Player και λογικα και καποιο αλλοι..
crazyboy493 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Και mediaplayer και vlc βασικα θελω να βελτιωσω την εικονα του και να το δημοσιευσω στο internet.
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Α, μάλιστα. Για μόνιμο αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να εφαρμόσεις κάποια τέτοια φίλτρα και να κάνεις reencoding. Όμως είναι πολύ γενικό το ερώτημά σου. Πρέπει πρώτα να αναρωτηθείς «Που πάσχει η εικόνα του original video μου;» και να επικεντρώσεις μόνο εκεί. Δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα: για κάθε τύπο ελαττώματος υπάρχει και μία διαφορετική κατηγορία φίλτρων. Μην αρχίσεις να παίζεις αδιακρίτως με διάφορα φίλτρα, το πιθανότερο είναι να χαλάσεις άσχημα την ποιότητα του video. Θα επιδεινωθεί που θα επιδεινωθεί λόγω του reencoding, μη γίνει τελείως αίσχος! Ένα πολύ δυνατό εργαλείο για video filtering είναι το δωρεάν Avisynth, αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο και δε θα το πρότεινα σε κάποιον αρχάριο. Ίσως πρέπει να κοιτάξεις κάποια από τις εισαγωγικές σουίτες επεξεργασίας video που επειδή απευθύνονται σε μη επαγγελματίες χρήστες, είναι πιο φθηνές και πιο εύχρηστες από τα σούπερ επαγγελματικά προγράμματα τύπου Adobe Premiere, Sony Vegas Pro κλπ.
crazyboy493 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 θα το ψαξω ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.