tehAllantin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές των ΓΗΖ. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω νέο σύστημα. Τέλη καλοκαιριού είχα ποστάρει, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, ΤΣΟΥΠ να'σου κάτι ατυχίες το ανέβαλα. Πριν λίγο καιρό λέω "οκ, τώρα το'χεις, το είδα τα χαρτιά και στους καφέδες, όλα θα πάνε καλα!" Ένα μεγάααλο @ πήγε καλά! Δευτέρα θα πήγαινα να παραγγείλω ένα ωραίο συστηματάκι αμμουδένιας γέφυρας και πάλι καλά μπήκα στο φόρουμ και είδα ότι είχε βγεί ελλατωματικό κατιτίς. Τώρα σκέφτομαι. Να περιμένω να βγάλει η αμδ τους καινούριους επεξεργαστές; Πόσο μπορεί να κοστίζουν; Τι επιφυλάσσει το μέλλον; Να πάρω ένα μέτριο σύστημα παλαιώτερης τεχνολογίας (αμδ φενουμ 4πύρηνο/ιντελ γιώτα5 πριν σάνδυ μπρίτζ εποχή) μιας και δεν πρόκειται να παίξω κάποιο "απαιτητικό" παιχνίδι; Κανα WoW αραιά και που.. Δες εδώ προβληματιζζζμοί για ένα 1000+αρικο πάνω κάτω... τς τς τς σε τι εποχές ζούμε..
antbyron Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές των ΓΗΖ. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω νέο σύστημα. Τέλη καλοκαιριού είχα ποστάρει, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, ΤΣΟΥΠ να'σου κάτι ατυχίες το ανέβαλα. Πριν λίγο καιρό λέω "οκ, τώρα το'χεις, το είδα τα χαρτιά και στους καφέδες, όλα θα πάνε καλα!" Ένα μεγάααλο @ πήγε καλά! Δευτέρα θα πήγαινα να παραγγείλω ένα ωραίο συστηματάκι αμμουδένιας γέφυρας και πάλι καλά μπήκα στο φόρουμ και είδα ότι είχε βγεί ελλατωματικό κατιτίς. Τώρα σκέφτομαι. Να περιμένω να βγάλει η αμδ τους καινούριους επεξεργαστές; Πόσο μπορεί να κοστίζουν; Τι επιφυλάσσει το μέλλον; Να πάρω ένα μέτριο σύστημα παλαιώτερης τεχνολογίας (αμδ φενουμ 4πύρηνο/ιντελ γιώτα5 πριν σάνδυ μπρίτζ εποχή) μιας και δεν πρόκειται να παίξω κάποιο "απαιτητικό" παιχνίδι; Κανα WoW αραιά και που.. Δες εδώ προβληματιζζζμοί για ένα 1000+αρικο πάνω κάτω... τς τς τς σε τι εποχές ζούμε.. οκ ο χαμός, το μίσος ;
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πάρε ένα μέτριο,μην σου πω κάτω του μετρίου,και επένδυσε τα χρήματα που θα κερδίσεις σε κάνα δύο netbook και κάνα mediaplayer με δίκτυο,να μπορείς να χειρίζεσαι τον κεντρικό σου και από τον καμπινέ που λέει ο λόγος και να μπορείς να βλέπεις ταινίες στο σαλόνι κάνοντας κουμάντο από το netbook.
tehAllantin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 φίλτατε ξωτικέ καλή η ιδέα σου αλλά δεν νομίζω πως χρειάζομαι κάτι τέτοιο επίσης είναι μισόοοοοος όχι μίιιισος Ξέρουμε πότε βγαίνουν οι μπουλντόζες και πόσο θα στοιχίζουν περίπου; Είμαι στη δουλειά τώρα και λόγω GFI WebMonitor 4 δεν έχω πρόσβαση στο μισό ίντερνετς...
antbyron Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 φίλτατε ξωτικέ καλή η ιδέα σου αλλά δεν νομίζω πως χρειάζομαι κάτι τέτοιο επίσης είναι μισόοοοοος όχι μίιιισος Ξέρουμε πότε βγαίνουν οι μπουλντόζες και πόσο θα στοιχίζουν περίπου; Είμαι στη δουλειά τώρα και λόγω GFI WebMonitor 4 δεν έχω πρόσβαση στο μισό ίντερνετς... yeap, με χιλιαρικάκι πιστεύω ότι φτιάχνεις πολύ καλό σύστημα.
Tony_Montana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τι έχεις τώρα που δεν σε καλύπτει; Πάρε μια μεγάλη οθόνη , ένα καλο κουτί, ένα τροφοδοτικο γερό να σε κρατήσει χρόνια , ένα ups να κόιμασαι ήσυχος , μια κάρτα το πολυ 150€, πάρε και ένα ομορφο σετακι ποντίκι-πληκτρολόγιο και οτι πιο φθηνο μπορείς σε (amd) CPU-mobo Sent from my iPhone using Insomnia
benign Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλυτερα να περιμενεις μεχρι τις μπουλντοζες.
kanesaxo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Mε το θέμα των Sandy Bridge και μητρικών σε τι στάδιο βρισκόμαστε; θα προτείνατε σε κάποιον που θελει να αγοράσει τώρα ένα ισχυρό πισι να πάρει ένα με Sandy ή τους κλασσικούς πλεον Ι7 1366; Αν θυμάμαι καλά γραφτηκε στο φορουμ,πως εαν κάποιος χρησιμοποιεί μόνο τις ΣΑΤΑ 3 θύρες,δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα,ισχύει ή θυμάμαι λάθος;
LeoNaXe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Mε το θέμα των Sandy Bridge και μητρικών σε τι στάδιο βρισκόμαστε; θα προτείνατε σε κάποιον που θελει να αγοράσει τώρα ένα ισχυρό πισι να πάρει ένα με Sandy ή τους κλασσικούς πλεον Ι7 1366; Αν θυμάμαι καλά γραφτηκε στο φορουμ,πως εαν κάποιος χρησιμοποιεί μόνο τις ΣΑΤΑ 3 θύρες,δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα,ισχύει ή θυμάμαι λάθος; πλέων είναι οι καινούριοι B3 stepping μητρικές που είναι διορθωμένες, το πρόβλημα με τα άλλα ήταν στο SATA2 για καινούρια αγορά όλοι θα πρότειναν τους sandy μιας και είναι αρκετά μπροστά απο τους 1366..... απλά θεωρώ μόνο μειονέκτημα το ότι δεν έχουν triple channel τωρα για τον φίλο tehAllantin θελω να τον ρωτήσω με τα 1000 που διαθέτει τι πράγματα θέλει να πάρει? μόνο κεντρική η και περιφερικά?
kanesaxo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Eυχαριστώ φίλε μου. Συνεπώς ο,τι μητρική αναφέρει B3 stepping είναι "διορθωμένη".Τώρα περί triple channel, Θαρρώ πως η πραγματική διαφορά δεν θα είναι δα και τόσο μεγάλη,αλλά υποθέσεις κάνω. Γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν νέα chipset/μητρικές; ή θα μείνουμε με την μικρή υφιστάμενη γκάμα των;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.