mihalakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 εγώ ξέρω κάτι φινλανδούς και κάτι σουηδοιάπωνες που έχουν μείνει ακόμα έξω από το παιχνίδι, και ο χρόνος κυλάει εις βάρος τους.....
Zeknafein Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 χαίρομαι που το βρήκες διασκεδαστικό! χαιρομαι που το ειπες
DKNI Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Για ταινίες; ούτε λόγος...Τώρα ειδικά που θα βγουν και τα 2πύρηνα smartphone με δυνατότητα να παίζουν 1080p ταινίες ποιος μας ποιάνει...Μια-μια θα τις μετράμε τις 1080 γραμμές... Nαι, θα εχω 50'' 3D LED και 7.1 ηχοσυστημα για να βλεπω ταινια στις 7''...oh, wait, θα μου πεις "στο ταξιδι..." μπλα μπλα μπλα Οποιος θελει να δωσει 700€ για να δει ταινια 2 φορες τον χρονο (προσωπικα τοσες φορες δεν εχω τι να κανω σε ταξιδι και θα εβλεπα ταινια αλλα δεν ειχα gadget, τις αλλες με καποιον θα μιλησω, θα οδηγω, θα δω τις ταινιες του αεροπλανου) δικαιωμα του ΥΓ. Και για να μην μου την πεσετε οσοι γουσταρετε τετοια, δεν το κανω εγω προσωπικο (και σιγουρα οχι με τον tarantules, δεν εχω τιποτα αδελφε μαζι σου, αφορμη πηρα το ποστ σου). Εγω ειμαι υπερ οποιου το αξιοποιησει. Προσωπικο το κανει οποιος εχει Χ παραπανω αναγκες απο τους περισσοτερους (πχ ταξιδευει πολυ μονος του)και θεωρει λογικο να φυγει ενα σεβαστο ποσο για gaming και ταινιες στις 7''. Ή για e-books (ποσο εχει το Kindle?)
Zeknafein Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Nαι, θα εχω 50'' 3D LED και 7.1 ηχοσυστημα για να βλεπω ταινια στις 7''...oh, wait, θα μου πεις "στο ταξιδι..." μπλα μπλα μπλα Οποιος θελει να δωσει 700€ για να δει ταινια 2 φορες τον χρονο (προσωπικα τοσες φορες δεν εχω τι να κανω σε ταξιδι και θα εβλεπα ταινια αλλα δεν ειχα gadget, τις αλλες με καποιον θα μιλησω, θα οδηγω, θα δω τις ταινιες του αεροπλανου) δικαιωμα του ΥΓ. Και για να μην μου την πεσετε οσοι γουσταρετε τετοια, δεν το κανω εγω προσωπικο (και σιγουρα οχι με τον tarantules, δεν εχω τιποτα αδελφε μαζι σου, αφορμη πηρα το ποστ σου). Εγω ειμαι υπερ οποιου το αξιοποιησει. Προσωπικο το κανει οποιος εχει Χ παραπανω αναγκες απο τους περισσοτερους (πχ ταξιδευει πολυ μονος του)και θεωρει λογικο να φυγει ενα σεβαστο ποσο για gaming και ταινιες στις 7''. Ή για e-books (ποσο εχει το Kindle?) καλημέρα. 1on δεν υποχρεώνει κανένας κανέναν να αγοράσει ένα tablet, δεν το χρειάζεσαι δεν το παίρνεις αλλα δεν το κατακρίνεις gt σε άλλους χρειάζεται. 2on εγώ πχ που δουλεύω σε ψιλικατζίδικο, οι ώρες είναι πολύ βαρετές όταν δεν έχει δουλειά και ο χώρος πολύ λίγος ακόμη και για laptop. ένα tablet εγώ μονο για την δουλειά να σου πω την αλήθεια θα το έπαιρνα, κανένα φθηνό όχι iPad και τέτοια ... έχει η ZTE ένα καλο με 200 που είναι tamam να περνάει η ώρα xD
DKNI Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Αδελφε, τα δεχομαι οσα λες. Το ειπα εξαρχης. Προφανως υπαρχει target group που τα αξιοποιει ολα αυτα και του ειναι χρησιμα και καλα κανει και παιρνει. Απλα ακουω απο πολυ κοσμο που ειτε δεν τα χρειαζεται πραγματικα να τα προμοτατει είτε απο κοσμο που εχει αναγκη - καλη ωρα οπως εσυ - να "γενικευει" τις δικες του αναγκες Τεσπα, φιλολογικη συζητηση κανουμε ενω θα επρεπε να ασχοληθουμε με το προιον. Απλα ξερω πολυ κοσμο που οταν ειχε βγει το iPod να μου λεει για τους παπαδες που κανε (που εκανε για την εποχη του) και εγω γουσταρα οταν μου πηραν ενα δωρο. Αλλα βρεθηκαμε οι 8/10 τελικα να τα χρησιμοποιουμε 99% του χρονου σαν απλα mp3 players
tarantules Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε DKNI... Καταρχήν δεν είναι όλες οι τιμές των tablets στο θεό (700 ευρώ όπως λες)... Δεύτερον για όσους διαβάζουν πολλά ebook (όχι σε text μορφή αλλά σε σκαναρισμένες εικόνες) όπως πχ εγώ που διαβάζω πολύ ξένο τύπο : Για δοκίμασε σε ένα kindle να σκρολάρεις ebook όπως το παραπάνω και μετά έλα να πεις πόσο έχει το kindle σε σχέση με ένα tablet... Τρίτον δεν έχουν όλοι στο σαλόνι τους 50'' 3D LED και 7.1 ηχοσύστημα... Τέταρτον μια τέτοια συσκευή με γλυτώνει από το να τυπώσω άπειρα ebook που έχω αποθηκευμένα και που ελάχιστα από αυτά έχω διαβάσει λόγω του ότι απλά δεν διαβάζονται μπροστά σε ένα desktop όταν κάθεσαι σε καρέκλα... Πέμπτον το οτι κάνεις εσύ 2 ταξίδια το χρόνο δεν σημαίνει απαραίτητα οτι όλοι κάνουν 2 ταξίδια το χρόνο ή οτι δεν μετακινούνται πέρα από την περίμετρο του σπιτιού τους... Έκτον δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ μια τέτοια συσκευή για παιχνίδια (άσχετα αν η τεχνολογία πλέον θα μου παρέχει ΚΑΙ αυτή τη δυνατότητα)... Έβδομον: Μπορώ να σου γράφω επιχειρήματα μέχρι το βράδυ για το που μπορεί να είναι χρήσιμο ένα tablet σε κάποιον και άλλα τόσα επιχειρήματα μέχρι αύριο το απόγευμα για το πόσο άχρηστα μπορεί να είναι όχι μόνο τα tablet αλλά και πολλές άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για κάποιον που απλά είναι gadget victim και του αρέσει απλά να αγοράζει οτι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά ίσα για να κάνει το κομμάτι του και να μοστράρει το απόκτημά του σε μια καφετέρεια πχ. Όγδοον: Το οτι χρησιμοποιείς το ipod μόνο για να ακούς mp3 ενώ μπορούσες πχ να το κάνεις και με μια άλλη συσκευή όπως το κινητό σου , δείχνει απλά οτι δεν έκανες σοφή αγορά.(τουλάχιστον αυτό δείχνει το παράπονό σου...) Ένατον: Πάω να φτοιάξω ένα καφεδάκι...
mdr21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Nαι, θα εχω 50'' 3D LED και 7.1 ηχοσυστημα για να βλεπω ταινια στις 7''...oh, wait, θα μου πεις "στο ταξιδι..." μπλα μπλα μπλα Εγω προσωπικα εχω HD 32αρα ΤV στο υπνοδωματιο μου , συνδεδεμενη με το pc και ηχοσυστημα και με πολυ HD υλικο. Απο τοτε που πηρα το iPad ,η TV εχει αχρηστευθει. Καλα ολα αυτα , αλλα τις περισσοτερες φορες που θες να δεις μια ταινια ή μια σειρα λιγο πριν κοιμηθεις , η ανεση του να ξαπλαρεις , να παρεις τις 10" οθονη αγκαλια και να δεις οτι θελεις stream-αροντας απο το pc , χωρις να εχεις εννοια για codecs , συμβατοτητα ηχου , υποτιτλους κ.α χαζοπροβληματακια που θελουν σεταρισμα καθε φορα δεν ξεπερνιεται με καμια οθοναρα και ηχοσυστημα. Σιγουρα αλλος τα ζυγιζει αλλιως , αλλα αν δεν εχεις δοκιμασει και τα 2 δεν βγαζεις αντικειμενικο συμπερασμα. Το παραδειγμα μου ειναι μια παραμετρος που σιγουρα δεν θα την ειχες υπολογισει , ουτε και εγω που πριν ημουνα καθε βραδυ με την 32αρα αγκαλια. (οπως εχω δηλωσει πολλες φορες ομως ,ειμαι εναντιον των 7" στα tablets).
tarantules Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο mdr21.Συν οτι εκτός από stream ταινίας μπορείς άνετα με ένα απλό προγραμματάκι remote access να έχεις τον έλεγχο του pc σου ακόμα και στην...τουαλέτα Oι 7 ίντσες είναι όντως ένα θέμα αλλά ευελπιστώ οτι η Blackberry θα βγάλει και 10,1 ιντσών μοντέλο
karajim80 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Χμμμ ποιος άλλος να λείπει από το παιχνίδι των tablets άραγε; Ξέχασε κανείς να βγάλει ένα; Μαλλον η SONY
digekas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Έξυπνα κινείται η RIM προωθώντας το QNX το οποίο βλέπουμε πόσο γρήγορη είναι η ανταπόκρισή του, είναι και proprietary οπότε οι εταιρίες που ακούνε open source και πετάνε φλούμπες () θα το επιλέξουν, ενώ από την άλλη γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να σταθούν στην αγορά χωρίς προίκα και από την στιγμή που δεν μπορούν να μπουν στα χωράφια της apple (που έχει και περισσότερα κοινά στοιχεία σαν λειτουργικό), γλυκοκοιτάζουν αυτά του android και καλά κάνουν αφού η άμεση σύγκριση των εφαρμογών στα δυο λειτουργικά θα οδηγήσει σε ανταγωνισμό άρα και περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων και των δυο λειτουργικών. Όσο για το αν θα τρέχουν οι εφαρμογές σε περιβάλλον προσομοίωσης οπότε και θα είναι κατά κάτι υποδεέστερο σε επιδόσεις, δεν το νομίζω, τους ίδιους επεξεργαστές φέρουν (το ίδιο set εντολών) και αυτό που χρειάζεται είναι να μεταφερθούν οι βιβλιοθήκες που παρέχουν τα διάφορα api όπως πχ γίνεται με το wine στο linux. Αυτά να τα βλέπει η Nokia!!!
Zeknafein Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εχω μια απορία, εαν το iTunes & appstore της apple εκανε την καινοτομια να πιασει ολες τις πλαρφορμες και τα λειτουργικα συστηματα των ταμπλετων και των smartphones 1ον θα καταφερνε το μονοπωλιο και 2ον θα εβγαζε τα αντερα της (οχι οτι τωρα δεν τα βγαζει αφου βαζει τα παντα σε αστρονομικες τιμες χωρις λογο και εμεις τα χαιβανια γιατι και εγω αγορασα αι φοουν, τα αγοραζουμε). Γιατι λοιπον δεν κανει κατηγοριες μεσα στο ηλεκτρονικο τησ καταστημα Για ολα τα OS? Sent from my iPhone using Insomnia
mdr21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 H apple δεν πουλαει δικα της apps , αλλα τριτων devs apps για το iOS. Γιατι και με ποιο τροπο θα βαλει appstore σε αλλα OS και γιατι να την προτιμησουν οι devs αφου εχουν αλλα σημεια πωλησης? Και ποιο app στο appstore βρηκες σε "αστρονομικη τιμη" ?? Στα αλλα OS το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εχουν appstore , ειναι οτι δεν εχουν αρκετα apps , αφου οι devs γνωριζουν οτι οι αγοραστες πχ android συσκευων δεν ειναι διατεθειμενοι στο ιδιο ποσοστο να πληρωνουν για apps σε σχεση με το καταναλωτικο κοινο της apple.
Tony_Montana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 απο τα ομορφα tablet και λογω εταιρίας πιστευω οτι θα είναι καλο...
Zeknafein Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 H apple δεν πουλαει δικα της apps , αλλα τριτων devs apps για το iOS. Γιατι και με ποιο τροπο θα βαλει appstore σε αλλα OS και γιατι να την προτιμησουν οι devs αφου εχουν αλλα σημεια πωλησης? Και ποιο app στο appstore βρηκες σε "αστρονομικη τιμη" ?? Στα αλλα OS το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εχουν appstore , ειναι οτι δεν εχουν αρκετα apps , αφου οι devs γνωριζουν οτι οι αγοραστες πχ android συσκευων δεν ειναι διατεθειμενοι στο ιδιο ποσοστο να πληρωνουν για apps σε σχεση με το καταναλωτικο κοινο της apple. Την τιμη την οριζει ο κατασκευαστης Και απλα το μηλο περνει ποσσοστο, τις τιμες απο την αλλη δεν ελεγα των app αν και εχει μερικα εως και 29 ευρα αλλα στα gadgets της εξου και το παραδειγμα μου για το κινητο Sent from my iPhone using Insomnia
21century Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγω περιμενω με αγωνια την τιμη του γιατι πολυ μας κουρασε η υποθεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα