Raf_uRecken Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! έχω το εξής πρόβλημα! τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το uploading μου! έχω conn-x 8άρα η οποια εδώ και καιρό ανέβηκαν οι ταχύτητες ( anyway ) αλλα τώρα τελευταία, αρχικά πρόσεξα ότι δεν μπορούσα να ανεβάσω κάτι στο facebook ( εικόνες πιο πολύ ) και αρχικά νόμιζα πως έφταιγε το facebook. σήμερα όμως που πήγα να κάνω ένα απλό speedtest εδώ --> ( http://www.speedtest.net ) μου έγραφε το εξής " Upload test error - upload test has returned αν error while trying το read the upload file " και μου το έκανε και σε αλλα sites με speedtest. Γνωρίζει κανεις γιατί γίνετε αυτό ? μήπως κάποια ρύθμιση από το Router ??!
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Eχεις δοκιμασει να παρεις την εξυπηρετηση πελατων να δεις τι θα σου πουνε???
Raf_uRecken Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Eχεις δοκιμασει να παρεις την εξυπηρετηση πελατων να δεις τι θα σου πουνε??? όχι ακόμα γιατί είπα να δοκιμάσω κάτι μονος μου η να πάρω καμια γνώμη πριν πάρω τηλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 firewall ίσως ή κάποια καθυστερημένη ρύθμιση του antivirus?
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 όχι ακόμα γιατί είπα να δοκιμάσω κάτι μονος μου η να πάρω καμια γνώμη πριν πάρω τηλ Βαρατε με κι ας κλαιω δηλαδη μια κατασταση... Χμμμ ενδιαφερον περιπτωση
Raf_uRecken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 firewall ίσως ή κάποια καθυστερημένη ρύθμιση του antivirus? Μπά δεν νομίζω! Δεν εχω antivirus ( 1 αυτό ) και μετά αν ηταν απο Firewall θα το εκανε απο την αρχή πιστεύω!
3leven Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 What the hell? Κατεβασε το Microsoft Essentails και ριξε ενα γερο σκαναρισμα!
Raf_uRecken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 What the hell? Κατεβασε το Microsoft Essentails και ριξε ενα γερο σκαναρισμα! Essentails ?? δεν ήξερα ότι δούλευε και σαν AntiVirus! θα το δοκιμάσω!
3leven Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Essentails ?? δεν ήξερα ότι δούλευε και σαν AntiVirus! θα το δοκιμάσω! Mα Antivirus ειναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Microsoft Security Essentials λέγεται το πρόγραμμα
Raf_uRecken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 What the hell? Κατεβασε το Microsoft Essentials και ριξε ενα γερο σκαναρισμα! Essentials ?? δεν ήξερα ότι δούλευε και σαν AntiVirus! θα το δοκιμάσω! Mα Antivirus ειναι Μάλιστα! Ευχαριστώ πάντος! θα το δοκιμάσω! " Δεν ασχολούμαι πολύ με windows γιατί έχω απογοητευτεί! όλο προβλήματα και ιστορίες. Φτιάχνεις το ένα χαλάει το άλλο. Όπως λέω πάντα Windows Full of Surprises!
3leven Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλα ειναι και: Windows full Of Service
parasaser Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 κανε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή και του ρουτερ και είσαι μια χαρά!
3leven Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 κανε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή και του ρουτερ και είσαι μια χαρά! Λιγο ακυρο αλλα ΟΚ. Αφου λεει οτι το τελευταιο καιρο εχει το προβλημα , δεν νομιζω να μην εχει τυχει να κλεισει το pc.. Oσο για το ρουτερ αμα δεν το εχει δοκιμασει ακομα , θα τραβαω τα μαλλια μου...
Raf_uRecken Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Λιγο ακυρο αλλα ΟΚ. Αφου λεει οτι το τελευταιο καιρο εχει το προβλημα , δεν νομιζω να μην εχει τυχει να κλεισει το pc.. Oσο για το ρουτερ αμα δεν το εχει δοκιμασει ακομα , θα τραβαω τα μαλλια μου... όχι τόσο χαζός δεν είμαι το έχω δοκιμάσει. και δοκίμασα και το essentials και τίποτα! οποτε τώρα μένει να πάρω ένα τηλεφωνάκι στον οτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.