Tsol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα. Έχω ένα router το οποίο είναι μόνο ενσύρματο και δεν έχει wi-fi. Ξέρω ότι γίνεται να μοιράσεις τη γραμμή αν έχεις ένα laptop με wi-fi. Για ένα σταθερό χρειάζομαι ένα από αυτά; Ευχαριστώ πολύ. ΥΓ: Δεν ξέρω αν το έχω βάλει στη σωστή κατηγορία.
Alxnks Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 εννοεις να εχεις το λαπτοπ ενωμενο με καλωδιο και να το εχεις να λειτουργει αυτο σαν access point. θα πρεπει η καρτα wifi του να υποστηριζει τετοια λειτουργια. αλλιως θα πρεπει να παρεις 2 usb σαν αυτα που εδειξες, αλλα που να υποστηριζει τουλαχιστον το ενα λειτουργια access point, να τη συνδεσεις αυτη στο λαπτοπ και την αλλη στο ντεσκτοπ και να δουλεψεις οπως θες.
Tsol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εννοώ, να έχω τον σταθερό συνδεδεμένο στο router και από αυτόν να μπορώ να μοιράσω με wi-fi το internet. Και έτσι οποιαδήποτε συσκευή έχει wi-fi να μπορεί να έχει internet. Laptop δεν έχω απλά αυτή την υλοποιήση την είχα δει σε ένα φίλο μου.
Alxnks Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 α οκ, οποτε θες μονο ενα usb που να παιζει και σαν access point και εισαι οκ.
Tsol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις να προτείνεις κάποιο από αυτά κατά προτίμηση έως 20 euro;
Alxnks Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 εψαξα τα της πρωτης σελιδας και αυτα τα 3 λενε τι υποστηριζουν τετοια λειτουργια: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613457 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612219 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566289 το μεσαιο δειχνει να ειναι και το πιο γρηγορο εκ των τριων. πιστευω θα σε καλυψει μια χαρα. τιμη 19 ευρω.
Tsol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Alxnks Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 παρακαλω την ιδια δουλεια και σε ιδια ταχυτητα θα μπορουσες να κανεις και με αυτο: http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7119/Tenda-Mini-11N-Wireless-USB-Adapter-W311U-USB-WiFi στα 14 ευρω.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 α.μειονεκτηματα.ενα Pc συνεχεια ανοιχτο και λιγες πιο παραξενες ρυθμισεις γιατι πρεπει να γινει Internet connection sharing και ισως χρειαστει και bridge connections. β.πιο ακριβη λυση ενα νεο ρουτερ με wi fi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.