www Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γνωριζετε εαν εχει 3G καλυψη στο Μεσολογγι?
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Χαχα μολις ειδα το τιτλο θυμηθηκα την δικια μου περιπτωση , και μολις ειδα το ολο θεμα , ηταν οντως η δικια μου περιπτωση.. Η Wind στη πλατεια κοντα δεν εχει... Δεν ξερω πιο παραλιακα.. Η Cosmote παντως δινει 3G...
www Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Χαχα μολις ειδα το τιτλο θυμηθηκα την δικια μου περιπτωση , και μολις ειδα το ολο θεμα , ηταν οντως η δικια μου περιπτωση.. Η Wind στη πλατεια κοντα δεν εχει... Δεν ξερω πιο παραλιακα.. Η Cosmote παντως δινει 3G... Αυτο με την cosmote που λες οτι δινει 3G ειναι σιγουρο? σκεφτομαι να βαλω cosmote internet on the go στο λαπτοπ,γι αυτο ρωταω..αν και θα προτιμουσα καλυτερα αντιστοιχα προγραμματα της wind ,γιατι ειναι πιο φτηνα εγω μενω btw κοντα στα goody's
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο με την cosmote που λες οτι δινει 3G ειναι σιγουρο? εγω μενω btw κοντα στα goody's Εγω που μενω στον μονοδρομο (εκει που ειναι τα ρουχαδικα) , ειχα φερει μια φορα ενα λαπτοπ ξαδερφου μου με Cosmote On The Go ειχα πιασει και hspa αλλα μονο εξω στο μπαλκονι Μεσα στο σπιτι ειχα 3G ναι.
www Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγω που μενω στον μονοδρομο (εκει που ειναι τα ρουχαδικα) , ειχα φερει μια φορα ενα λαπτοπ ξαδερφου μου με Cosmote On The Go ειχα πιασει και hspa αλλα μονο εξω στο μπαλκονι Μεσα στο σπιτι ειχα 3G ναι. Ωραια τοτε,μαλλον θα αγορασω κανενα στικακι της cosmote.Θα κοιταξαω πρωτα ομως και τη vodafone μηπως εχει καλυτερες προσφορες
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αν θες για σερφαρισμα παρε το αξιζει.. Αλλα για downloading καλυτερα ΟΤΕ 24α διοδος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.