kfyros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ως μέλος του kariera.gr έλαβα σήμερα το παρακάτω μήνυμα και εδώ το body Ανεξάρτητοι Αντιπρόσωποι σε Όλη την Ελλάδα Θέλετε να αυξήσετε το μηνιαίο σας εισόδημα; Ελάτε στην Avon μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών Παγκοσμίως. Ξεκινήστε από σήμερα! Στην Avon: Δουλεύετε από το σπίτι σας Καθορίζετε το εισόδημα σας σύμφωνα με το χρόνο που θα θέλατε να επενδύσετε Προωθείτε ένα από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς καλλυντικών σε παγκόσμιο επίπεδο Αγοράζοντας προϊόντα Avon κερδίζετε σε ποιότητα και αυξάνετε το εισόδημα σας! Απευθύνεται και σε άτομα τα οποία ήδη εργάζονται και θέλουν να αυξήσουν το μηνιαίο τους εισόδημα! Kαι όλα αυτά χωρίς κάποια επένδυση ευχάριστα και εύκολα! Ελάτε στην Avon, την παγκόσμια δύναμη των 6 εκατομμυρίων Ανεξάρτητων Αντιπροσώπων. Γνωρίστε και εμπιστευτείτε την ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Πατήστε το κουμπί Κάντε Αίτηση Online παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!<br style=""> <br style=""> Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μήνυμα τηλεμάρκετινγκ που καμία σχέση δεν έχει με αναζήτηση εργασίας ή οτιδήποτε άλλο. Πατώντας πάνω στο κουμπί (δοκιμάστε το , δουλεύει) , το kariera χωρίς κανενός είδους άλλη επιβεβαίωση, στέλνει τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας και το βιογραφικό μου στην AVON, η οποία μετά από λίγο παίρνει τηλέφωνο για να μου πουλήσει κραγιόνια και αηδίες!!!! Εξοργίστηκα τόσο με την αθλιότητα του kariera που διέγραψα αμέσως το λογαριασμό μου, και τους έστειλα και email διαμαρτυρίας.. Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια πλέον.
ilias8513 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγω ελαβα το συγκεκριμενο mail. Προκειται για τις γνωστες απατεωνιες με την "μεθοδο της πυραμιδας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.