Προς το περιεχόμενο

PC για παιχνιδια.

ProSiNNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι για μένα αλλιώς θα την έπαιρνα θα ρωτήσω το φιλαράκι μου αν μπορεί να κάνει την υπέρβαση αλλά σκέφτομαι και το μέγεθος της κάρτας αν θα χωράει άνετα σε αυτό το κουτί η όχι.

Δημοσ.

Θέμα χώρου για την 6950 δεν θα έχεις όπως είπε και ο pano.

Για μένα όμως πάρε την 6850 που πρότειναν τα παιδιά. Είναι μια χαρά σε fhd ανάλυση και επειδή την έχω και την έχω τεστάρει στα νέα games, αλλά και σε προηγούμενα βαριά παιχνίδια, είναι εξαιρετικό value for money. Πιάνει άνετα τα 1000Mhz core με ~1.3v (λόγω της δυνατότητας voltage tweak που έχει η κάρτα), 950core/1150mem με ~1.22v (ανάλογα και το κομμάτι) με αποτέλεσμα να έχεις κολλημένα 60fps με ενεργοποιημένο το vsync στην πλειονότητα των παιχνιδιών. Ακόμα και παιχνίδια όπως το crysis warhead (που χρειάζεται 4πύρηνο) με έναν φθηνό διπύρηνο cpu O/C βγάζει στα 1920x1080p ~50Fps avg με ενεργοποιημένα φίλτρα στο enthusiast DX10, ενώ στο Mafia II στην ίδια ανάλυση με vsync on και με το ίδιο setup βγάζει avg ~60fps όσο είναι δηλαδή και η συχνότητα ανανέωσης του monitor (60Ηz). Aπο την στιγμή που ο φίλος σου θα πάρει έναν 4πύρηνο 955 Black edition μπορεί εύκολα να τον ανεβάσει στα 3,8Ghz λόγω ξεκλείδωτου multi (με μια φτηνή ψύκτρα όπως η hyper 212+) και να έχει ακόμα καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια που απαιτούν περισσότερους των 2 πυρήνων.

Απο κεί και πέρα αν θέλει ακόμα περισσότερη δύναμη και διαθέτει και περισσότερα χρήματα μπορεί να κοιτάξει την GTX560Ti στα 240€. Δεν θα χρειαστεί κάτι περισσότερο. :)

Δημοσ.

Όριστε η τελική σύνθεση.

Case: Coolermaster Elite 430 40€

Mobo: Asus M4A88TD-V EVO/USB3 91€

CPU: AMD Phenom II X4 955 123€

Ram: Corsair XMS 4GB 1600Mhz CL9 45€

HDD: Samsung 1TB SpinPoint F3 57€

Optical Drive: LG DVD±RW GH22NS50 18€

PSU: OCZ StealthXStream 2 600W 57€

GPU: ASUS Radeon HD6850 170€

Συμφωνείτε?

Δημοσ.

Για να την βγάλει οικονομικά ο φίλος σου πές του να πάρει ένα ενσύρματο απλό και βολικό πληκτρολόγιο με μεγάλα κουμπιά όπως αυτό:

MICROSOFT WIRED KEYBOARD 400 7€

και ένα οικονομικό ενσύρματο gaming mouse me 2000dpi όπως αυτό:

Sidewinder X3 DSP 22€

Με ~30€ θα μπορεί να παίξει ικανοποιητικότατα τα παιχνίδια.

Με wireless desktops (πληκτρολόγιο/ποντίκι) δεν παίζεις ικανοποιητικά παιχνίδια λόγω lag. Δεν έχεις άμεση απόκριση στις κινήσεις.

Θα πρέπει να τα χώσει πολύ χοντρά για να πάρει ειδικά gaming wireless desktops, εκτός και αν πάρει επιπλέον κάποιο καλό gamepad για αυτό. Όμως στα Fps το πληκτρολόγιο/ποντίκι επιβάλεται. :)

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο που σου προτείνει ο lionheart το έχω και είναι αρκετά κάλο μόνο που μετά από λίγο καιρό άρχισαν τα κουμπιά και κάνουν αρκετό θόρυβο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...