vangelis_k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σας. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει η δυνατότητα για συγχρονισμό των σημειώσεων που κρατάμε στο iphone με pc σε μορφή ώστε εν συνεχεία να μπορούμε να τα επεξεργαστούμε. Αυτό θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς κρατώ σημειώσεις κατά τη διάρκεια αγώνων ποδοσφαίρου και εν συνεχεία τα περνάω χειροκίνητα στον υπολογιστή είτε για στατιστική επεξεργασία είτε για αποστολή με email στην εφημερίδα "ΑΡΓΟΛΙΚΑ ΣΠΟΡ" με την οποία συνεργάζομαι.
flik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω το evernote κανει αυτή τη δουλειά. Δες το.
vangelis_k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έψαξα. Θεωρητικά μπορεί να το κάνει όμως από ότι φαίνεται η υλοποίηση δεν είναι η πρέπουσα και έτσι έχει φάει τρομερό θάψιμο από χρήστες που το δοκίμασαν και το χαρακτηρίζουν επιεικώς σκουπίδια προτείνοντας να μην χάσει κάποιος χρόνο να το κατεβάσει. Αυτό που βασικά θα με ενδιέφερε είναι η δυνατότητα συγχρονισμού των σημειώσεων που δημιουργούνται με την ενσωματωμένη εφαρμογή.
vangelis_k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το έψαξα και αυτό αλλά δυστυχώς από ότι είδα συγχρονίζει μόνο ημερολόγιο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και επαφές. Το έχεις δοκιμάσει; Αν ναι μπορείς να μου περιγράψεις την διαδικασία.
manosfp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ναι το εχω δοκιμαζει και συγχρονιζει τις σημειωσεις,απλα δεν μπορεις να τις επεξεργαστεις απο τον υπολογιστη παρα μονο να τις δεις.
vangelis_k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όσους φίλους απάντησαν είτε μέσω του forum είτε μέσω pm. Τελικά εκεί που δεν ήξερα τι να κάνω βρήκα δύο τρόπους. Ο πρώτος απλός αποστολή με email στο λογαριασμό μου και με copy paste μεταφορά στο word. Η δεύτερη και πιο αυτοματοποιημένη: Εγκατάσταση σε pc και iphone του dropbox και στο iphone του Plain Text. Κάθε φορά που γράφεις κάτι με το plain text συγχρονίζει αυτόματα με το dropbox και έτσι έχεις πρόσβαση στο κείμενό σου από παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.