DJJordan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, έχω win7 και έπειτα από εγκατάσταση διάφορων εφαρμογών, κάθε φορά που κάνω εκκίνηνση του υπολογιστή πρέπει να κάνω αποσύνδεση και επανασύνδεση τον προσαρμογέα δυκτίου, προκειμένου να έχω πρόσβαση στο internet
giannis0000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 αφου μπαινεις ιντερνετ παλι καλα να λες. κανε καμια επαναφορα συστηματος σε προγηγουμενες μερες....
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 η κατεβασε ποιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.η δοκιμασε αλλο καναλι αλλο κωδικο η ξαναπερνα windows και δες ποιο προγραμμα σου κανει την λαδια.κανα firewall Κτλ.
sam27gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 πες μας λίγο τι προγράμματα εχεις σε ασφάλεια firewall και πια προγραμματα εκανες εγκατάστη
DJJordan Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δεν έχω ασύρματη σύνδεση, τελικά το πρόβλημα λύθηκε κάνοντας απεγκατάσταση της κάρτας δυκτίου και αναζήτηση νέου υλικού, χρησημοποιώ μόνο το firewall του nod32
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δεν βαζεις μονο το antivirus να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.